שיתוף ריטורי..

שיתוף ריטורי..

את בעלי לשעבר שיבדה לחיים ארוכים [בלעדיי] הכרתי בצבא ותוך שלושה חודשים מיום הכירותינו כבר הייתי נשואה לו 20 שנה שהיו בהם גם שנים טובות.....את האהבה האחרונה שהייתה לי תוך שבועיים "התנחל אצלי" והמשכנו לקשר שרובו היה מדהים ארבע שנים..

עברו מאז קרוב לחמש שנים...

מסתבר לי שטרם הצלחתי להתגבר על שיברון הלב מאז..ויצרתי מסביבי חומות הגנה משורינות במסווה של חינניות ועליזות..וקלילות, בשבועיים [וחצי] האחרונים נכנס ככה מבלי שום הנה מראש איש טוב לב...[ככה האינסטינקטים שלי אומרים וכל הוא נוהג] ישנה בו מוטיבציה חזקה לזוגיות...

הכנה...היא לא מובאת במילים

אבל אני חשה זו...ואני...פ ו ח ד ת....פוסעת צעד קדימה...שתיים אחורה..כשכל העת אני מכריזה לאט..לאט..לא לרוץ..אבל המציאות חזקה מהצהרות...והאיש שאיתי מבחין את בסערה שמתחוללת בי...בלבטים..ולא לוחץ...לעיתים אני אורמת לעצמי..ראבק..מה אני עושה סימפוזיון מכל דבר..לזרום..

מאידך אני יוצרת מעצורים...

האם חשיפה לבני משפחתי /תו לא מוקדם מידי...האם להביא אותי לחבריו הוותיקים לא מוקדם מידי? אולי אם רצים יותר מידי קדימה זה יהיה לרועץ? אבל בעבר זה לא היה כך....[בעלי, הזוגיות האחרונה] האם יש קודים, לו"ז להתנהלות של חיים של שני אנשים שנהנים להיות יחד??

66Amiram

New member
שאלי אותו מס' שאלות והחליטי לפי התשובות שלו :

למשל : האם אתה מוכן לקפוץ מקומה עשירית אם אבקש ממך ? אם תשובתו חיובית סימן שהוא ממש מת עלייך אבל הוא משוגע ! אם את מעוניינת אכין לך סידרת שאלות כזו . עמי

גאיה ק

New member
השאלה שלי

איפה הבעיה..? מה מפריע לך להכיר את הנפשות הפועלות בעולמו ולהיפך..? התשובה יכולה לעזור לך לדעת מה את רוצה ופחות להתעסק בהתלבטויות..

הדילמה בעד או נגד חשיפתי לחבריו היא חלק

תוך דילמות נוספות..שהרי אם אנו מופיעים יחד אנו זוג..ואני עדיין לא בטוחה שאנחנו זוג..ועירי קטנה..וחרושת השמעות עוברת מפה לאוזן מהר..ואני מאלה שכן עושה חשבון על מה יגידו ..ואם העסק לא ינסוק???כנ"ל לגבי ילדינו..הרי אינינו בני נוער שמחלפים בני זוג כמותם..

שו.. דיסקרטית הפכתי לשיחת העיר..

בעוד אנו יושבים לנו אתמול במטבחי כבר היו שני טלפונים...נו??מי זאת הבלונדה הזאת שהיית איתה במתנ"ס???והטלפון השני...סחטיין עליך אחי...מה נפרדת מ??? ככה זה אצלנו בעיר הקטנה..הוא כבר קיבל עלי דיווח עוד לפני שפציתי פה...

כבר קרה לי שגבר שהיה

איתי גרוש לחלוטין שב לאישתו תוך הקשר איתי...לא רוצה להתאכזב שוב..הבן אדם סיים קשר אחרי 6 שנים רק לפני חודש ולפי דבריו כבר זמן רב חש שהזוגיות שהייתה לא טובה בשבילו וכעת עשה מעשה ויצא ממנה..כפי שאמרתי רק לפני חודש.

ערדניקית תלכי לאט נשמה

תראי הילדים מעורבים בחייך לכן הם יראו אותו ותציגי אותו כידיד חדש כי זה מה שהוא כרגע , לאט לאט תרגישי מה אתם עושים אחד לשני אני לא מציגה את אף אחד כי למזלי אין לי למי לתת הסברים חושבת שזה פחות טוב, כי אז הבדידות צועקת , לארועים אני תמיד הולכת לבד וגם שהיה לי בן זוג 10 שנים הוא לא בא לארועים להוציא חתונה של חברה שלי אז היה לי בן זוג ובארועים תמיד העדפתי לבוא לבד ולא איתו למרות שכולם הכירו אותו ובדיעבד אני מבינמה שהזוגיות שלנו לא בדיוק היתה מושלמת אלא יותר חברות אם אני מציגה באקראי אני מציגה בשמו ולא מה הוא בשבילי למשל שישבנו שבעה ובאון לנחם , אז הדודות שלי התחילו לחקור לראשונה בחיי מי זה ומה זו אותי זה מאד הלחיץ , אבל להם זה נתן להבין שיש לי חיים שהן לא חשופות להם וכל קשר שאני בונה היום,יש מחזרים ברוך השם לא חסר, ואני בונה קשר לאט לאט בודקת בוחנת ,לא בדיוק חושפת לאף אחד ,עד שאני בטוחה בקשר עם הבחור

צלליתה

New member
החפזון מהשטן

עשי את הדברים בקצב שלך, וכמו שטוב לך. לי אין בעיה להכיר לילדים שלי גברים. קורה נגיד, אני והוא בסרט, פתאום פוגשים ילד שלי שלו. כשהילדים שואלים אותי מי זה, עונה להם, ידיד. הילדים שלי די מבוגרים כדי להבין שגם אם אין לי בן זוג קורה שאני מבלה בחברת גבר. לעומת זאת יש ארועים אליהם לא הייתי הולכת עם מי שלא בן זוגי ולא הייתי מזמינה אותו. למשל יצאתי עם גבר תקופה קצרה, הוא ישר חשב זוגיות לנצח, אני עוד לא הייתי משוכנעת שאני רוצה להפגש למחרת. באותו זמן חגגנו את מסיבת הברית של הנכד שלי אני לא הזמנתי אותו, לא למסיבה הגדולה שהם ערכו באולם, ולא למחרת לביתי לארוחה למשפחה. הוא מאוד נעלב הסברתי לו, שאני לא חשה בנוח להציג אותו בפני כל המשפחה המורחבת כבן זוגי. במיוחד לא לפני ההורים. ההורים שלי לא צעירים, ואני יודעת שאבא שלי מאוד מאוד מאוד, אבל מאוד, היה רוצה לראות אותי "מסודרת". לא הייתי רוצה לעורר תקוות שווא, כי בעדה שלנו, להביא גבר לבר מצווה של הנכד זו הכרזה על מחויבות אמיתית. הקצב המאוד שונה שלנו היה 1 הסיבות לפרידה בינינו. ובהחלט לא העיקרית.

ערדי,אשה יקרה,תני לו כל מה שאת רוצה ויכולה,

רק אל "תמכרי" לו ולבא אחריו את נשמתך, מאחלת לך מה-
הצלחה בזוגיות אוהבת,

ben 911

New member
שוש פרסלי, אני לא מבין מדוע את משרשרת לצלליתה

בעוד את פונה לערדניקית.. את כבר כמדומני בערך 40 שנה בפורום הזה לא למדת עדיין לשרשר?
אם תרצי אוכל להסביר לך חינם אין כסף.

בן,אני לא משרשרת,אני מגיבה בצמוד לנכתב הרצוי,

אבל אתה הרי יודע שלא כל דבר נצמד למקום הנכון,כמו למשל שבימים ההם כשהאוטובים היו צפופים ואיזה סרדין היה נצמד אליי ולא היה לי אפשרות לזוז,,

למעלה