שיתוף פעולה עם הרועץ....

Berethor

New member

yurikotlvch

New member
אז מי סטריאוטיפ אחד לשני...

אז אם הם לא נכנסים לצורה התנהגות שאתה החלטה אז הם פחות פמיניזם, אני חושב שכול אחת או אחד יכול להגיד את עצמו אך שבא לו, גם אם הגברת רוצה לגדל 20 ילדים לא לעבוד יום בחיי ורק לטפל בהם זה זכותה ואנחנו לא יכולים להגיד מילה לגביה גם אם בחור ירצה לעשות את זה. גם אם היא/הוא ממש אוהב מערכות יחסים המבוססות על מין, הברנש והבחורה לא מביאים היתנהגות אנטי פמניסטית אלא מתנהגים עצמם אם זה מה שהם בחרו.

Berethor

New member
להגדרה אין הרבה משמעות אם היא לא מסמלת כמעט שום דבר אצל האדם

אתה יכול לקרוא לעצמך איך שבא לך, אבל העובדות בשטח הן שקובעות עד כמה זה נכון באמת.

yurikotlvch

New member
קובעות למי?!

ההגדרה היא בינך לעצמך, למה משהו צריך להגיד את עצמו למשהו אחר?

Berethor

New member
ההגדרה זה גם איך האדם מציג את עצמו, זה לא רק בינו לבין עצמו

זה חלק המאפיינים של האדם, למעשה להגדיר את עצמך באופן שגוי, יכול להיחשב לשקר.

yurikotlvch

New member
באמת אז אם משהו מגיד את עצמו כנגיד צמחוני או פמניזט או מעריץ

של פוקימון על מי נימצא משקל ההוכחה הוא צריך להוכיח לפי ההגדרה הרשומה בשום מקום מה הופך אותם לצמחוני,פמניזט,מעריץ פוקימון "אמיתי"

Berethor

New member
כן הוא צריך להוכיח, או להיות במצב "שהעדויות" הן לטובתו בנושא

אם אדם מסוים מגדיר את עצמו כצמחוני אבל למעשה הוא אוכל בשר, הוא גם לא צמחוני והוא גם שקרן. אני מאמין שעדיף לא להגיד כלום מאשר לשקר או/ו להתחסד.

GreenMamba

New member
זה ממש נורא פשוט

הוא מגדיר את עצמו כפמיניסט, אבל בפועל הוא ממש לא- ואפילו רחוק מזה.
כנראה שנוח לו, מסיבותיו, להגדיר את עצמו ככה- אבל אדם שתומך בהגבלת המיניות הנשית, שמקטלג נשים לפי "טהורות" ו"מפוקפקות", שחושב שלאישה אשם תורם בזה שהותקפה ע"י זה ש"הלכה למקומות מפוקפקים" או "הסתובבה עם אנשים מפוקפקים" או "הלכה לבד בלילה", שחושב שהפמניזם מילא את תפקידו והחברה המערבית החילונית היא כבר פמיניסטית לאללה, שחושב שהקו בין אישה בעלת פתיחות מינית גבוהה ("הוללת" או "מפוקפקת" בלשונו) לזונה דק עד לא קיים-
&nbsp
יכול להגדיר את עצמו אפילו כפמיניסט עם כנפיים- אבל זה לא עושה אותו פמיניסט והוא גם לא יכול לעוף.
&nbsp
(הדוכמאות לעיל הן חלקיות לחלוטין, ויש עוד, כמובן)

Berethor

New member
אני נמנע מלהגדיר ולהגביל את עצמי בנושא בדיוק מהסיבות האלו

מתי פעם אחרונה שמעתן אותי אומר שאני פמיניסט? שמעתן משתתפות אחרות מכנות אותי פמיניסט, זה בגלל הדעות הפמיניסטיות הרבות שלי, העניין הוא שאני לא וונאבי פמיניסט, ולכן אני גם לא רואה צורך לנסות "להוכיח" עד כמה פמיניסט אני, העובדות מדברות בעד עצמן. אמרת נכון, אני מאמין שהחברה החילונית היא מאוד פמיניסטית גם ככה, ואני בהחלט מבדיל בין נשים טהורות לנשים מפוקפקות, אני גם לא רואה איך זה סותר פמיניזם, האם להגדיר כל אישה לפי אישיותה והתנהגותה זה "לא פמיניסטי"? האם לחשוב שכל הנשים אותו דבר זה יותר פמיניסטי? ההפך הוא הנכון, משום שככה לא רואים את האינדיבידואל.

"אינדיבידואליזם (נכתב גם אינדיווידואליזם) הוא מונח המתאר פילוסופיה פוליטית המדגישה את ריבונותו של הפרט על חייו. הגישה המנוגדת לאינדיבידואליזם מכונה קולקטיביזם. פילוסופיה אינבידואליסטית מנתחת תופעות חברתיות באופן אוניברסלי כיחסי גומלין בין פרטים בעלי רצון חופשי. האינדיבידואליזם אינו בהכרח שולל את חברותו של אדם בהתאגדות מסוימת, אך לא יראה את בחירות הפרט כמוכתבות משייכות זו. גישות ליברליות שוללות לפיכך את הכפפת טובתו של היחיד למען 'טובת הכלל'."

http://he.wikipedia.org/wiki/אינדיבידואליזם

GreenMamba

New member
מי ששם אונס, סטוץ ובגידה על אותה הסקאלה

מי ששם פתיחות מינית וזנות על אותה סקאלה
&nbsp
הוא מיזוגן ולא שום דבר אחר.
נקודה.

catchet

New member

צודקת, כהרגלך
(ואגב מנסה כבר מהבוקר לשלוח מסר אבל התפוז שוב נדפק כנראה...)

Berethor

New member
מיזוגיניה היא שנאה כלפי נשים, ולא שנאה כלפי התנהגות מפוקפקת

במיוחד שאלו התנהגיות מיניות שליליות שמזוהה יותר עם גברים מאשר עם נשים, כפי שכבר ציינתי בהודעה שלי לMadam and Violin. המשותף לכולם הוא שהם דברים מיניים בעייתים. בכל מקרה אני יכול להבין שמהשקפת העולם הצרה של נשים בעלות רקע ואישיות מפוקפקים אני יכול להראות "כמיזוגן", אבל לא ככה זה עם וכאשר מדובר בנשים מכובדות וטובות, אשר ראויות לערכה מבחינתי.

"Rape is a special kind of evil, beyond kicking the dog or any of the other acts of villainy in media. But there seems to be one exception: when the victim is a man and the attacker is a woman. Men are stereotyped as constantly wanting sex and of being stronger in general than women. Therefore, the idea that the man could have either not consented to sex with a woman or been incapable of fighting off a female aggressor if he did refuse sex is simply not taken seriously. Another commonly-held notion that the idea of female-on-male rape challenges is the false idea that since men have erections, they enjoy the sex, and hence is not rape or not as traumatic as any other kind of rape."

"The consequence of this line of thought is this trope. A man raped by an attractive woman is considered a lucky man, and a man being raped by an unattractive woman is comedy gold."

"Sadly, people thinking this way is Truth in Television. For instance, some countries don't penalize sexual acts done by females as "rape", and this even extends to Sexual Harassment, too."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/DoubleStandardRapeFemaleOnMale

GreenMamba

New member
רגע, שאני אבין

מאחר והבנו מהודעתך הקודמת שנשים "מפוקפקות" הן נשים ש"משתרללות" כלשונך
יכול להיות שקראת לי עכשיו שרמוטה?
תקשיב טוב, בתול עלוב וחסר כישורים חברתיים, מיניים וזוגיים שכמותך- אני גמרתי להיות נחמדה איתך.
בפעם הבאה שתעליב נשים בכלל בשיפוטיות המסלילה והמתועבת שלך, תקרא להן שרמוטות, שרלילות, מפוקפקות או כל תיאור גנאי אחר- אני אכנס בך בכל הכוח, הבנת?
&nbsp
לא רק שאתה זכר סמרטוט ומיזוגן, אתה גם עלוב בתור אדם- שיפוטי, חשוך, גס, פרימיטיבי ואטום.
ממש מעורר בחילה.
&nbsp
&nbsp
(הנה, מצאתי למי אפשר לקרוא זכר דווקא)

dori78

New member
חלילה שלא ישתמע שאני תומכת במשהו מהשטויות של ברת'ור

אבל "בתול" לא יכול לשמש כשם גנאי, בדיוק כפי שאשה שבוחרת להרבות בפרטנרים לא יכולה להיקרא "שרמוטה".
לפחות לא ע"י אדם אינטליגנטי.

GreenMamba

New member
ה"בתול"נועד רק להדגיש את העובדה

שהברטרול, שמרצה פה בכזה להט על איך זוגיות "צריכה" להיראות ועם מי, שמחווה את דעתו המונפצת על מה קורה בזמן לפני ואחרי יחסי מין, שמגלה "הבנה" מופלאה בנבכי גוף האישה ונפשה- לא היה מעולם במערכת יחסים כזו, לא מינית ולא אחרת.
ה"בתול" אינו גינוי לעצם עובדת היותו בתול (כמה מחברותיי הטובות ביותר ידה ידה ידה) אלא על העובדה שלקבל את דעתו המונפצת בנושאים הללו יהיה כמו לקבל את דעתו של טינאייג'ר על חינוך והורות.

Berethor

New member
את מרשה לעצמך הרבה מאוד תחת חסות המנהלת, נחמדות זה ממך והלאה

אפילו כאשר את מרסנת את עצמך כביכול. את כבר יודעת מה את, מי שגרועה מכל הבחינות זאת את. גם אלימה, גם מתנשאת וגם זולה. זה שתפתחי את הג'ורה שלך לא ישנה תעובדות.

"A character with a comically over-inflated image of himself. He thinks he's smarter than everyone else, thinks he's a real ladies' man, thinks he's cool, thinks it's all about him, but both his fellow characters and the audience know that it's all in his mind."

"Expect this guy to be a victim of Pride. Said characters often insult or look down on those who have far more to be proud of and who generally flaunt it less. When they are faced with such characters, whether in a competition or in a comparison of abilities, it tends to be humiliating, and might even be a much needed reality check. Also, don't expect these characters to handle criticism (either of them or of the abilities that they're egotistical about) very well."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/SmallNameBigEgo

GreenMamba

New member
תגיד, ברטרול- מה זה "זולה" בעיניך?

כי בפעם האחרונה שבדקתי, שעת עבודה שלי עולה כמה מאות שקלים- מה שעושה אותי די יקרה, לדעתי.

למעלה