שיתוף פעולה עם הרועץ....

catchet

New member
זה לא מעניין אותי מאיפה אתם מכירים

אתה לא תכנה נשים פתוחות מינית בתואר "מפוקפקות", לא במסגרת הפורום הזה. בפעם הבאה שתתבטא באופן הזה אחסום אותך מלהשתתף בדיונים כאן. ברור?

Berethor

New member
קודם כל מדובר בעוות שעשתה המומבה, אני כתבתי התנהגות מפוקפקת

את לא מפחידה אותי, במלא הפורום הזה יתייבש בלעדיי, ואין לי הרבה מה להפסיד כאן, אני כבר שמתי לב שהפורום וניהולו מתחילים שום להידרדר, אולי באופן סופי, וזה מבלי להשתקם.

catchet

New member
"התנהגות מפוקפקת" זו אמירה שיפוטית כלפי נשים

מתירניות מבחינה מינית. אני לא רוצה לראות כאו אמירות כאלה. ולגבי הנוכחות שלך בפורום, אתה יודע שמעולם לא אמרתי לך שאינך רצוי, וזה למרות שאני חוטפת בלי סוף על הראש מהבנות כאן בגללך. כך שאם תחליט לעזוב תאמין לי שאף אחד לא יצטער על זה (חוץ ממני). אבל אם תחליט להישאר, דע שעליך לכבד את רצונן של הנשים כאן ולהבין את ההקשר של המקום. אם אינך יכול לעשות זאת - מצא לעצמך מקום אחר

catchet

New member

בדיוק

A לוןA

New member
אני יכול להגיד לך

שאני, אישית, מגחך +
מה שהכי מצחיק פה, זה שברטור נכנס לפורום פמיניזם ומרשה לעצמו לקרוא לנשים פתוחות מינית שרמוטות (או בלשונו "מפוקפקות"), להצמיד להן תגיות של כל מה שהפמיניזם נלחם נגדו בחברה (נגיד, אם את פתוחה מינית את "לא רצינית", לא"חומר לקשר ארוך", מי שנמצא איתן הוא פראייר, על בחירות מיניות צריך "לשלם מחיר" ובכלל, זה ששכבת עם הרבה גברים זה "דפקט" אצלך- כאילו אישה היא רכב עם עיקום בשאסי) - והוא עדיין כאן.
&nbsp
קורע, לא?

Berethor

New member
אם הוללות מינית זה כל מה שהפמיניזם נלחם בשבילו, אז מאוד חבל

כאשר דיברתי על נשים שמפתחות שרירים ולא מסירות שיער אלו הם מאפיינים פמיניסטים אמיתיים, להשתרלל או לא להשתרלל זה לא מאפיין פמיניסטי, יש פמיניסטיות שנמצאות בקשר רציני, ויש לא פמיניסטיות שמשתרללות. חוץ מזה זה אירוני איך פמיניסטיות רבות הן "נגד זנות" אבל מצד שני תומכות או אפילו לוקחות חלק בהוללות מינית, שההבדל העיקרי בין זה לבין זנות זה אם מקבלים כסף על זה. Madam and Violin היא זאת שהתחילה לדבר על זה, לא אני, אני לא נכנסתי לכאן במטרה לפתוח על דיון על הנושא הזה. חוץ מזה ציינתי שאני כאן כדי להשתתף ולא כדי להיות יס מן או/ו כדי להתחנף, ועצם העובדה שמתנהלים כאן הרבה דיונים בזכותי, זה הערך העיקרי שלי בפורום הזה.

הוללות מינית זו לא מהות הפמיניזם

וגם לא פיתוח שרירים ושיער, אלא החופש של האשה לעשות מה שהיא רוצה.
שאלתי את השאלה כי עד עכשיו אני לא מבינה מה הקשר שלך לפמיניזם ולא הייתי טורחת לשאול לולא הודעה שכתבת לא מזמן לממבה על כמה שאתה פמיניסט.
התרומה שלך לפורום היא נטו דיוני התנצחות, שלצערי אני נסחפת אחריה. בתכנים חיוביים ומעצימי נשים לא נתקלתי.

Berethor

New member
לעשות מה שבא לך, זה ליברליות קיצונית או/ו אנרכיה, לא פמיניזם

אני לא מונע ממך לעשות מה שבא לך, אני רק מעריך נשים מסוימות הרבה יותר מאשר אחרות, בהתאם לאישיותן והתנהגותן, החיובית או השלילית, המוניטין של גבר גם כן מושפע מהאישיות וההתנהגות שלו, כך שאין בזה שום דבר סקסיסטי. לא זכור לי שכתבת הודעה לממבה על כמה אני פמיניסט. כפי שאמרתי מבחינתי מי שהכי פמיניסטית זאת מי שחיה באופן פמיניסטי, את יכולה לחשוב אחרת, אבל זה לא הופך את הדעה שלך לנכונה, כפי שכבר ציינתי, הסיבה שזה ככה מבחינתי היא בין היתר משום שכדי לחיות באופן נשי טיפוסי אין צורך בלהיות "פמיניסטית". הוויכוחים כאן קורים בגלל חוסר הסכמה ומשום שאת מעלה באופן מכוון נושאים שנויים טעונים, בניגוד לגבר נרדף לדוגמה, אני לא פותח כאן דיונים במטרה "להתנצח", אני משתתף בשרשורים שאחרים פתחו ואשר ראויים לתגובה מצידי, ואני מוסיף עליהם תוכן יחודי.

"She is innocence personified. All virtue, no vice. More than likely, she's a virgin (if that even comes up). She's good and kind, no matter what, and would be an All-Loving Hero or even a Messianic Archetype."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/PrincessClassic

לא יודעת מה הכוונה שלך באנרכיה

אני מתכוונת שהיא יכולה ללמוד מדעים בלי שירימו גבה או יזזלו באינטליגנציה שלה
יכולה ללכת חשוף בלי הזמנה להטרדה
יכולה לא להוריד שיער בלי שיגעלו ממנה
יכולה לשכב עם הרבה גברים בלי שיסמנו אותה כזבל של בן אדם
יכולה לשחק כדורגל
יכולה לאכול בחו מבלי שתתבייש
שיקבלו אותה לעבודה גם היא לא נראית טוב
שיכבדו את דעותיה גם אם היא נראית טוב
שלא זה לא
שלא זה לא "מי היה נוגע בך בכלל בגלל יא מגעילה"
שאשה יכולה לצעוק ולהיות אגרסיבית אבל ייתיחסו אליה ביותר זלזול מלגבר שממתנהג ככה
זה מה שעולה לי. זה אנרכיסטי?

אתה חושב שפמיניזם זה מראה גברי ואני חושבת שזה הזכות לעשות את זה ועוד דברים אחרים בלי לספוג השפלה על רקע מגדרי, אז גם מי שחיה באופן נשי טיפוסי ורוצה יחס מכובד כבן אדם היא פמיניסטית.
העניין שלי עם הוללות מינית הוא לא כי אני כזו (עדיין לא לפחות) אלא בגלל שחברותיי חלקן בתולות וחלקן לא, וכולן טהורות רגישות וטובות לב, אז זה פשוט מגוחך בעיניי. מצד שני כמו שקש למצוא בתולה בגיל מאוחר קשה למצוא בני אדם מיוחדים ויוצאי דופן.
כמו הניסוי של הכלב עם הפעמון. אתה מחפש את הפעמון שמצלצל שמגיע אוכל ואני מסתכלת על האוכל או האופי בתכלס. בתולין זו לא תכונת אופי.

לחברה שלי (מבוגרת ממני בהרבה) היה לפני שנתיים סטוץ ועד היום הוא מתקשר להגיד לה חג שמח ולהתיעץ איתה בדברים, חברה אחרת שוכבת כל שבועיים עם גבר אחר ויש לה בטחון עצמי בשמיים וגברים מנשקים את האדמה שהיא דורכת עליה, חברה אחרת בתולה בת 26 יוצאת למסיבות כל הזמן כי היא פשוט נהנית מהאווירה, חברה אחרת גם בתולה אבל יש לה המון ידידים והיא מנהיגותית וחברותית, בקיצור, אמרת השקפת עולם צרה.

Berethor

New member
היו לי מספר ידידות סטוצריות, וזאת אחת הסיבות שנשארנו ידידים

חלקן היו מעוניינות בי למרבה האירוניה, אבל אני לא הייתי מספיק מעוניין בהן מצידי, והרקע המיני שלהן היה אחת הסיבות לכך, אם כי לא הסיבה היחידה בדרך כלל, יש נושאים שיותר קל לי להתפשר עליהם, במקרה הזה לא קל לי להתפשר, בנוסף אני גם מודע לסיכונים שיש עם סטוצריות, במיוחד לגבר רציני כמוני. להיות ידידה של סטוצרית זה דבר אחד, להיות "יותר מידידה" זה דבר אחר לחלוטין. תראי אני מסכים עם רוב הדברים "היכולות" שציינת כאן, חוץ מאשר מה שאמרת על המראה ועל לשכב עם הרבה גברים, לפחות הפעם טרחת לציין שזאת מחשבה שלך ולא "אמת אבסולוטית", תביני שאת לא יכולה "לכפות" על אנשים מה לחשוב ומה להעדיף, במיוחד בתחום הזוגי והאישי, לכן זכותו המלאה של גבר לפסול נשים שמשתרללות ונשים שלא נראות מספיק טוב. אין שום דבר "טהור" בלשכב עם הרבה גברים, לא מוסרית ולא מבחינת הסיכון הגבוה יותר למחלות מין. בתולים לרוב מעידים הרבה על האופי, על אופי בררני ומונוגמי, התהוללות מינית מעידה על ההפך מכך, משום "שאי אפשר לצאת יבשים מהמים".

"And by female virgin, we generally mean a sweet, young (but adult), beautiful, innocent, wholesome virgin."

"And just why would someone need to be a virgin to have access to a special power? Most likely because being a virgin is a generally recognized sign of moral purity. Greater moral purity = greater access to God = exclusive access to his power."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/VirginPower

אני לא יכולה לכפות

על אותו מטבע שלא יוכלו לכפות עלי. אבל בעיניי ההתבטאויות האלה לא מתאימים, בלשון המעטה, לפורום פמיניזם שאמור להעצים ולתמוך בכל סוגי הנשים, אלא לפורום זוגיות.

Berethor

New member
לא נורא, יצא מזה דיון לא רע, ואם זה לא מתאים, למה התחלת בזה?

ברגע שאת מעלה תנושא עדיף שתקחי בחשבון שלא כולם יסכימו איתך עליו, אם "הנושא לא מתאים" אז פשוט אל תעלי אותו. את לא יכולה לבוא עליי בטענות בנושא ולצפות ממני לא להגיב לזה. אצלי זה עניין של העדפה ולא כפייה, זה אחד הנושאים שאני בורר עליהם, מי שרוצה להשתרלל שתשתרלל, רק הרחק ממני, אני לא מעוניין מישהי סטוצרית ובמישהי שיש יותר סיכויים שתבגוד בי, אני "מעצים" קודם כל נשים שאני מעריך, וכדי לזכות להערכה ממני לא מספיק להיוולד במגדר מסוים, זה חלק מהאינדיבידואליזם.

http://www.snopi.com/xDic/HHdic.aspx?txtId=30393

איזה נושא העלתי?

לא פתחתי שרשור שאלתי אותך איך אפשר להתבטא ככה ולהחשיב את עצמך פמיניסט שבעיניי עוסק בזכות הבחירה וזכויות שוות.
אישית אני לא מתחברת לגידול שיער אבל אני רוצה שמי שרוצה ללכת ככה שתלך בכיף.
אם נשים היו מודעות שפמיניזם עוסק בחופש שלהן ולא רק בסטריאוטיפ של שיער לסביות וגבריות רב הנשים היו פמיניסטיות במידה זו או אחרת.

Berethor

New member
ספציפית שהזכרת את "נושא הבתולים", אשר לא כל כך קשור לפמיניזם

להבדיל מלא להסיר שיער גוף ולפתח שרירים שקשור ישירות לנושא הפמיניזם, ומבחינתי לא צריך להתכחש לקשר של זה לפמיניזם, זה לא רק "סטריאוטיפ", לא אמרתי שמי שמסירה שיער לא יכולה להיות פמיניסטית, אלא רק שאני רואה בא כפחות פמיניסטית, משום שהיא לוקחת חלק "באידיאל היופי הנשי" של החברה, במקום "קרוע תיגר עליו". אישה לא בוחרת אם להיוולד יפה באופן טבעי, אבל אישה כן בוחרת אם להסיר שיער או לא. אז יופי שאת מקבלת נשים שלא מסירות שיער גוף, אבל זה שאת בעצמך מסירה שיער גוף, זה לא מאפיין פמיניסטי אלא בדיוק ההפך, ולכן זה פחות פמיניסטי מבחינתי ביחס למישהי שלא מסירה שיער גוף. חוץ מזה את לא יכולה גם להתעלם מהעבודה שבתור רווקה יש "יותר חופש", לטוב לרע, אז כן האישה יכולה לבחור להתנהג באופן זה או אחר, אבל אם היא תמצא גבר שיקבל אותה יחד עם זה או לא, זה נושא בפני עצמו, זה נכון לא רק לגבי אופי סטוצרי, זה נכון גם לגבי הסרת שיער, נשים שיש להן בן זוג שמקבל את זה, למרות שהוא לא חייב לקבל את זה, "יש להן מזל".

"לפני שראיינתי את הנשים לכתבה, שיערתי שנשים שאינן מסירות את שיער גופן נתקלות בקשיים עם בני המין השני, אשר נרתעים משיער גופן או מוצאים אותן כלא מושכות. להפתעתי התבדיתי. כל אחת מהנשים שרואינו ציינה כי מעולם לא נתקלה ברתיעה מצד גברים."

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4313271,00.html

"מאוד התביישתי בשיער בית השחי שלי, והתכסיתי בקרדיגנים. לאט לאט למדתי להתאהב בשיער הגוף שלי", סיפרה. ומה אומרים הגברים? אוטול מספרת שלחבר הנוכחי שלה אין שום בעיה עם השעירות שלה: "לגברים בכלל לא אכפת, הרי גם להם יש שיער גוף והם לא נגעלים ממנו.""

[URL]http://www.mako.co.il/women-beauty/cultivation/Article-c52aa4d5f272731006.htm[/URL]

"ומה דעתו של בן זוגה? ובכן, לדבריה הוא אוהב אותה כמו שהיא, אם כי מסרב לשתף פעולה עד הסוף. "כשביקשתי ממנו לצלם אותי, הוא סירב. אני חושבת שהוא לא רצה שהרגליים השעירות שלי יהפכו לנחלת הציבור. אבל אז הייתה לנו שיחה מעניינת, והוא הודה שהוא טעה והסכים לצלם את התמונות. הוא אמר לי שהתמונות הן מחאה נגד אסתטיה, נגד האידיאל יופי הנשי שנטמע בתוך התרבות והחברה שלנו."

http://www.mako.co.il/women-beauty/cultivation-secrets/Article-a53daafd279df31006.htm

catchet

New member
מספיק עם הקשקושים

פמניזים לא מחייב נשים לקרוא תיגר על שום דבר, זה רק בראש שלך עובד ככה. בפועל כמו madam and violin אמרה לך אינספור פעמים, המשמעות של פמיניזים היא לשחרר את האישה ולא להגביל אותה לסטנדרטים מסויימים כפי שאתה מנסה לעשות. דבר אחד לחשוב ככה, דבר אחר זה להביע דעות כאלה במסגרת פורום פמינזים. זה לא מקובל עלי ואני לא רוצה לראות התבטויות כאלו כאן יותר.

yurikotlvch

New member
ומשהו הצדק?

אני רואה שגדלתה בסביבה מעוד שלילית לגבי היופי של מין.
אתה יודע בחורה/בחור לא מתקלקלים אחרי ששכבו "עם חצי העיר"

Berethor

New member
לא מתקלקלים לדעתך, מבחינתי זה שוחק גם פיזית וגם נפשית אנשים

זה גם מעיד על האישיות של האדם אם הוא מתנהג ככה, וזה גם משנה את האישיות של האדם אם הוא מתנהג ככה. אדם ששכב עם חצי עיר או אדם בררן, הם שני אנשים עם אישיות וערכים שונים לגמרי, לכל בחירה יש מחיר ומשמעות.

yurikotlvch

New member
איני מבין

כול אדם שונה והשינו לא נובע מי כמות האנשים שהם שכבו.

למעלה