שיתוף לשבת..

שיתוף לשבת..

או שאלוהים אוהב אותי...או שאני בעלת אינטואיציה גדולה/טובה [סליחה שאני מחמיאה לעצמי] ומעשה שקרה כך קרה.. אתם זוכרים שליפני מספר שבועות התלבטתי האם להיכנס לקשר עם גבר שלא עובד, שיש לו חובות למס הכנסה, שלא כל כך נמשכתי אליו, אבל נעים לי לשוחח איתו? אז זהו...שהיום התקשרתי לשאול לשלומו כי בכל זאת היו לי קצת יסורי מצפון..[וחוץ מזה אולי אני הולכת לרקוד היום ואני צריכה פרטנר הוא אמר שהוא אוהב לרקוד] מה מסתבר? שבגלל החובות למס הכנסה היה לו משפט והוא נדון לארבעה חודשי מאסר...וביקש ואישרו לו להמיר אותם בעבודות שירות..כששאלתי ממה יתפרנס? הוא אמר שיסתדר..אני חושבת שעשיתי נכון שלא נכנסתי לקשר אינטימי איתו...קישקשנו על דא והא..ואני חושבת שלמרות הכל זו תחילתה של ידידות...וכל אלה שמצקצקים שלא תתכן ידידות בין גבר לאשה ללא אלמנט מיני אני אוכיח שוב שאפשר...אחרי ארבע שעות של נקיון [אחרי הצונאמי שהשאירו הפשושים] אני חושבת לעצמי שאולי כדאי לפוך זאת למקצוע? היום משלמים בערך 40 שקל לשעה כפול 4 שעות...והנה הרווחתי 160 שקל בלי שותף של מס הכנסה, ביטוח לאומי, יענו נקי..מה אתם אומרים?

מה בלי שותף?את רוצה להצטרף אליו בעבודות שרות?

גם במשק בית צריך לדווח ולשלם ביטוח לאומי ... יש רק מקצוע אחד העתיק ביותר בעולם שבו אין חובה לדווח לרשויות המס..ואנחנו פרייריות לרוב נותנות את השרות הזה בחינם חחחחחחחח -אני לא רואה הבדל בפוטנציאל שהיה קודם או עכשיו עם הבחור הזה ..קודם ידעת את מצבו הכלכלי , חובות למס הכנסה נחשבים פליליים ולכן נשפטים על כך ולפעמים מקבלים עונש. אני לא בעד שתיקשרי אליו או לא תיקשרי אליו אני רק אומרת שלא גילית משהו חדש בשיחה האחרונה שלכם. מאחלת לך יקירה שתהני מכל סוג קשר שיש לך איתו ו/או עם אחרים. תעשי רק מה שטוב בשבילך

כשאני עושה אהבה/סקס

מעולם לא חשתי או אחוש שאני נותת שירות..ובטח שלא חשה פראיירית....אבל הזכרת לי כשעבדתי קשה בלילות בבית החולים..לילה אחד אחת הבנות אמרה שאנחנו פראיריות ..כי זו שעוסקת במקצוע העתיק מרוויחה בלילה מה שאנו מרוויחות בחודש..והציע שנפתח [בלע"ז] בורדל..על כל פנים אני חולקת על פסיקתך הן צריכות לשלם אתנן לסרסור/מתווך.. ובאשר לחופשתך....זרקי איזה פירור מידע..מה היה כל כך טוב שנגמר?

66Amiram

New member
נותנות שירות בחינם ?? ואולי להיפך ?

ואולי לא יצא לך להיפגש עם הגבר הנכון שידע אי אילו טכניקות מהמעלה הראשונה ??? מפאת צינעת הפרט אני לא מציין כמה מספרי טלפון של אי אלו נשים שהתענגנו בצוותא ....

תשמע...עושה ממש חשק לבוא אצלך לקבל שרות...

אבל אמרת שאתה לא מקבל פניות חדשות אז ... מה לסות ...הפסדתי .
אורלי בחיוכים

66Amiram

New member
פרוטקציה אינה מילה גסה בהקשר הזה

רק אל תשכחי להביא מגבות ובקבוק גדול של שמן עיסוי ריחני .

שבת שלום לכל החברים כאן..יומיים של חופש עברו

כבר כל כך מהר ...והיום השעון רץ כאילו מישהו רודף אחריו ככה זה כשנהנים
מאחלת לכולנו שבת נעימה ומהנה. אורלי

ben 911

New member
הכל אחלה ערד. ../images/Emo24.gif

יכול להיות באמת כייף לא רגיל להיות עם בן זוג חדש למרות הקשיים הכספיים שלו. רק לא הבנתי למה את פוסלת מראש את האפשרות של קשר מיני..

אם היית קורא טוב היית שם לב שכתבתי

שאני לא נמשכת אליו פיזית...בחייאת בן...אני לא עד כדי כך נואשת..חוץ מזה היה לי פרזיט אחד על הראש 20 שנה..לא בא לי על עוד אחד...חנה החברה שלי יש לה חבר כזה שלא עובד..וגר אצל חברים..זה חיים זה?? לחו"ל נוסעת איתי כי אין לו כסף, טיולים , ריקודים בילויים עם אחרים..היא קוראת לזה זוגיות כי היא אומרת עדיף על לא כלום...זכותה..

ben 911

New member
OK...OK..ערד', אל תכעסי.../images/Emo140.gif

חשבתי שאת מדברת על גבר חדש בחייך.
אני רק לא מבין...
אם לא טוב...לא נמשכת אליו פיזית וכו'.. למה את נפגשת איתו?

סימפתי

New member
אני משלם לעוזרת 35 שקלים לשעה, למה 40?

מחיר הדלק עולה מחיר האורז הוכפל מחיר העוף הרקיע מחיר האבוקדו האמיר למה להתייחס לאנשים כאל commodity טובין? סחורה? למה להעלות את מחיר עוזרות הבית? 35 מספיק

s h o o s h a

New member
מנהלות משק הבית

ערכן לא יסולא בפז ואין מחיר שיוכל לאמוד אותן. אבל את התמורה לעבודתן בהחלט ניתן להעלות, בדיוק כשם שמעלים את שאר המחירים במשק. הלא גם הן צריכות להתפרנס, לא? ולכן, אם תשלם למנהלת משק ביתך 40 שקלים ובכך תגרום לה אושר וביחס ישיר היא תעשה את עבודתה על הצד העוד יותר טוב, תצא אתה נשכר מהתוספת שנתת, תצא היא נשכרת מכך ששכרה סופסוף התעדכן וכולם יהיו צוהלים ושמחי לב. אז למה בעצם לא?

סימפטי,היום גם עוזרת בית מחזיקה אוטו,

אז גם היא קונה דלק וכו,, וכו,, ותחשוב על זה א א א א

cבן..אתה באמת שואל או מסתלבט עליי..

כתבתי במפורש אני לא נמשכת פיזית לבחור אבל מאוד מעניין לי ונעים לשוחח איתו..וזו תחילתה של ידידות מהחינתי..ללא מתח מיני מבחינתי..

למעלה