צביה.ש
Well-known member
מתי הרגשתם אצלכם שהילדים שלכם הפסיקו להיות ילדים והתחילו להתבגר?
מה השלב שגרם לכם להבין שהילדים שלכם מוכנים לשלב הבא בחיים שלכם?
ועכשיו לשיתוף שלי,
הבן שלי והחברה שלו בימים אלו התחילו לשכור דירה, בנתיים הם עוד ישנים אצלי ומעבירים דברים בהדרגה לדירה.
אני בכיף מאז שהתחילו לשכור את הדירה הלכתי לעזור להם לנקות ולהעביר דברים.
אתמול הבן שלי החברה ואני העלנו לדירה הרבה ארגזים לדירה שאבא של החברה שלח...
פתאום אחרי שסיימנו הכל, בזמן המנוחה שלי בחדר, הבן שלי מגיע אלי נסער מוצף בהתרגשות, לא הבנתי מה קרה,
והוא אמר לי כולו מוצף שעכשיו הוא מבין אותי ושעכשיו הוא קלט שכל דבר אצלי מגיע מהלב ושהוא מצטער על כל הרגעים
של נלחם איתי וגרם לי לכעוס עליו על שטויות שעשה. אחרי שהוא ראה כמה אני עוזרת להם בכיף זה הציף אותו כמה ימים.
כשהוא היה ילד אפילו בגיל שלו עכשיו עד לא מזמן, היו לנו וויכוחים רציניים על זה שהוא רק חושב על עצמו, הוא שלח לעברי המון מילים פוגעות.
פתאום זה הציף אותו והרגשתי שזה ממש ישב לו על הנשמה.
אחרי שדיברנו אתמול, הוא אכל וניקה את המטבח כמו שאף פעם לא ראיתי.
אז הבנתי שהוא מוכן לעבור לשלב המגורים לבד.
מה השלב שגרם לכם להבין שהילדים שלכם מוכנים לשלב הבא בחיים שלכם?
ועכשיו לשיתוף שלי,
הבן שלי והחברה שלו בימים אלו התחילו לשכור דירה, בנתיים הם עוד ישנים אצלי ומעבירים דברים בהדרגה לדירה.
אני בכיף מאז שהתחילו לשכור את הדירה הלכתי לעזור להם לנקות ולהעביר דברים.
אתמול הבן שלי החברה ואני העלנו לדירה הרבה ארגזים לדירה שאבא של החברה שלח...
פתאום אחרי שסיימנו הכל, בזמן המנוחה שלי בחדר, הבן שלי מגיע אלי נסער מוצף בהתרגשות, לא הבנתי מה קרה,
והוא אמר לי כולו מוצף שעכשיו הוא מבין אותי ושעכשיו הוא קלט שכל דבר אצלי מגיע מהלב ושהוא מצטער על כל הרגעים
של נלחם איתי וגרם לי לכעוס עליו על שטויות שעשה. אחרי שהוא ראה כמה אני עוזרת להם בכיף זה הציף אותו כמה ימים.
כשהוא היה ילד אפילו בגיל שלו עכשיו עד לא מזמן, היו לנו וויכוחים רציניים על זה שהוא רק חושב על עצמו, הוא שלח לעברי המון מילים פוגעות.
פתאום זה הציף אותו והרגשתי שזה ממש ישב לו על הנשמה.
אחרי שדיברנו אתמול, הוא אכל וניקה את המטבח כמו שאף פעם לא ראיתי.
אז הבנתי שהוא מוכן לעבור לשלב המגורים לבד.