שיתוף ופורקן ..כנסו

שיתוף ופורקן ..כנסו

אז בחמישי פתחו את אירועי הגאווה בת"א, והייתי ב"אוויטה" הלכתי עם חברים להרים כוסית על עצם היותנו נשים גאות ..אוחצ'ות יותר נכון... וחיכינו לדיימונד'ז להופעה של השיר החדש וזה...הייתה אווירה טובה במקום... ואז הן נכנסו הכי בפאנן כאילו הן שם שנים...מנופפות שלום לכולם ומנשקות כל בוצ'ה או אוחצ'ה מזדמנת! וממש התרגשתי אני מת עליהן...התביישתי ללכת אבל להגיד משהו...בקיצור הן הופיעו את "אתה הכוכב" שהגיע למקום 2 בקדם אירוויזיון...ושרו קאבר ואז את השיר החדש ששמו "שיהיה לי את הכוח" והן פשוט הרימו את המקום..היה שם אששששששששששש והן היו פשוט מושלמות ומדהימות, אני מרגיש פאקצה. אבל באמת הן היו משהו משהו...ורציתי רק לשתף את זה עם מישהו כי אני בארון ולא יכול לספר להמון חברים...הן אמרו שיוצא קליפ לשיר החדש ושהן נראותשם קוקסינליות מטורפות וצעקו יאללה אוחצ'ותתתתתת...אחרי ההופעה חיבקו אותן והיה מגניב וזה יצאתי החוצה לצלצל לאמא שאני בסדר...ובדיוק מאחורי האוויטה אני קולט אותן יוצאות עם המנהל שלהן והיחצן הפוקסי שלהן שכל החברים שלי נדלקו עליו ובמקרה הם הולכים כולם ואני כולי מתרגש מתתתתתתת הלםםםםםםם...ואמרתי זאת ההזדמנות תוציא משו מהפה,כל דברר...ויצא לי כזה...אתן הופעתן פה עכשיו לא?אז הילה הלוי חייכה ואמרה לי כן אז בדיוק הנהג שלהן הגיע וביקשתי תמונה וחתימה...וסיפרתי להן כמה שקשה לי בחיים ושקשה לי לקבל את עצמי...ושאני מת עליהן ושהשיר החדש שלהן"שיהיה לי את הכוח" נותן לי המון כוח להתמודד עם הכל...ושהן מקור השראה...וכולן חיבקו ונישקו והתייחסו ממש יפה..הן אמרו שהן חולות גייז, הילה הלוי אמרה לי "אוחצ'ה אם את מספיק אמיצה לקבל ... את יכולה להתמודד עם כל דבר" וכולם נקרעו.הן הביאו לי את המיילים שלהן שאני אעדכן אותן במה מצבי והן הבטיחו לתת אוזן קשבת תמיד.אני ממש התרגשתי וזהו נגמר וקיבלתי סינגל חתום מתנה גם!!!אלה אמניות אמיתיות! מישו עוד היה?

כן זה שיר מעולה ../images/Emo140.gif

כפרעליהן

גם אני הייתי שם...

הן הופיעו אצלינו בבת ים בפסטיבל הנערה אז ככה יצא לי שראיתי אותן 3 פעמים בשבוע והסינגל החדש שלהם הוא באמת באמת יפה אני חורש עליוווו!!

אני גם הייתי בבת- ים

אבל שממש פגשתי ודיברתי והן התוודו באהבתן לגייז וללסב ולכל הקהילה...זה כבש אותי.המיילים שלהן.והיחס.הכל.אלו אמניות אמיתיות.בואו לפורום שלהן...כאן בתפוז. 1116

למעלה