שיתוף ברעיון ומחשבה

digabu

New member
שיתוף ברעיון ומחשבה

בהמשך לכל ההתעסקות עם הורות, בחירת הנשמה וכדומה חשבתי לי על משהו אתמול. אני מזל עקרב, כך גם אבא שלי, בעלי וכמעט כל בני הדודים שלי, שאני קשורה ואוהבת אותם כמו אחים. אמא שלי דלי, סבא דלי וגיל, בני גם דלי. ונספחים חשובים הם סרטנים, סבתות, חמותי. למעשה הסביבה שלי היא אותו המזלות, היחידה ששונה היא אחותי, שור, אבל שור לא כזה שונה כי הוא ההפוך מעקרב ונמצא בדיוק מולו על הגלגל. איך זה שאני בחרתי סביבה מאד דומה? איך זה שהבן שלי יצא דלי, אנשים שאני מאד מאד אוהבת ומתחברת אליהם, שאינם עקרבים הם דליים. האם ככה זה אצל כולם, שהסביבה שלהם דומה? מזלות אחידים כאלה? מה דעתכם? בעיניי זה מאד מעניין.. איך זה אצלכם?

Tal_Ya_Tal

New member
OH../images/Emo24.gifדיגבו../images/Emo9.gifעקרב/דלי../images/Emo23.gifספור

אהבה קרמתי
גם אצלי כנ"ל
אך לא ארחיב כעת, פשוט אין לי פנאי. אסביר זאת בהמשך ולא, זה לא רק אצלך תתנחמי
L&L TALYA

digabu

New member
דווקא עקרב ודלי??

מעניין?? טוב ממתינה בסבלנות ובסקרנות. חוצמיזה, שגם את דלי, זכרתי אפילו בלי לבדוק את הכרטיס שלך.. מעניין.. טוב ממתינה, שיהיה לך סבלנות וזמן אשמח לשמוע. סוף שבוע קסום שיהיה לך.

Tal_Ya_Tal

New member
תודה על הסבלנו../images/Emo24.gifיקרה../images/Emo9.gifכפי

שאמר כאן אש בשמים,שניהם שייכים לסימנים הקבועים, המסמנים ביחד עם בני זוגם השמימיים-שור ואריה כארבעת פני האלוהים, או ארבעת החיות בחזון יחזקאל....."האופן בתוך האופן..." אם את זוכרת. עוד נכון, אמר אש בשמים, ה
במפה, מסמלת את הצד הזכרי של האישיות. את האנימוס. את היאנג ועל כן במפה של אשה, היא מסמלת את הגברים הדומיננטיים בחייה, בעוד שה
מסמל את הצד הנקבי של האישיות. את האנימה, את היין ועל כן במפה של גבר הוא משקף את הנשים הדומיננטיות בחייו. נוסף על כך, אני מחזיקה בתפישה שהמפה משקפת בשלמות את התכולה של המיינד שלנו ועל כן כל הרעיונות, באמונות והתפישות שלנו משתקפים דרך המפה שלנו. אי לכך, אפשר לראות סוג דומה של אנרגיה אצל בני משפחה שונים, שמתבטאת במפה באופנים שונים, אך יוצרת תרכובת דומה מאד. אנו קוראים לכך 'תורשה אסטרולוגית'. אם נמשיך את קו החשיבה הזה, נראה שאנשים ממגנטים לתוך החיים שלהם את האנשים שמשקפים להם את הפנים השונות שלהם 'במראה' של כל תחום ותחום וכל בית ו
יש תיאוריה באסטרולוגיה שפתחה דר' צפורה דובינס שנקראת 'דילמות' הרואה בשילובים שונים של מיקומים, פלנטות והיבטים כזהים לאחרים שנותנים תוצאה דומה. בואי 'נעזוב זה' ונחזור לעקרב ולדלי. אני מכירה זוגות רבים של דלי ועקרב. בדר"כ האשה היא הדלי והגבר הוא עקרב. הסיבה לכך היא, שאשה דלי(בלי הכללות כמובן
) יותר מרוחקת ושומרת תמיד חלק מעצמה-לעצמה. עבור גבר עקרב (שוב בלי הכללות
שזקוק לאתגרים),זה תמיד אתגר. כי לעקרב ישנה תכונה, שאחרי שהוא מפצח את הצופן, מפענח, מגיע לקרקעית ומתחת לה, הוא מאבד עניין. הדליה תמיד שומרת אותו 'על אש קטנה'. הוא אף פעם לא יצליח לכבוש אותה עד הסוף, או לפצח אותה עד הסוף. אך אליה וקוץ בה. הדליה זקוקה לחופש והעקרב נוטה לרכושנות. כאן מתחיל המתח. המשותף הוא, ששניהם דעתניים, לשניהם לא אכפת מה תגיד הסביבה ושניהם גם יחד רוצים 'לשנות את העולם' אך כל אחד מהם בדרכו שלו
עד כאן פיקנטריה.
אז אם השמש שלך בעקרב, זה משקף את הגברים הדומיננטיים בחייך. לראיה: אבא שלך, בעלך,בני הדודים וכו'. אך יש לך גם אופק דלי,
בדלי וגם
בצמידות לאורנוס השליט של דלי. על כן, גם התכונות של הדלי מתבטאות אצלך די חזק. כאמור ה
משקף גם את האם וגם את הילדות (הילד הפנימי- בנך) הוא מבטא את הצורך שלך בריחוק, נתוק, והנכונות להיות שונה. הנושא של תורשה אסטרולוגית בדרך כלל מתבטא בכך, שהילד נולד עם האופק בסימן ה
של ההורה וסימן ה
שלו בסימן האופק של ההורה. אז אצלנו זה כך: אני דלי עם אופק סרטן ו
בתאומים (
בבית 8=כמו עקרב) ובני הבכור סרטן עם אופק דלי. בני הצעיר, דלי עם אופק עקרב. מספיק ש|השמש| שלי ב
8 כדי שלכל הגברים הדומיננטיים בחיי יהיה מאפין עקרבי: אבי ז"ל -אופק עקרב אחי-
+אופק עקרב בעלי-
(וכל הכוכבים האישיים)בעקרב בני הבכור-
בעקרב ובני הצעיר-אופק עקרב. לעומת זאת, ה
שלי בתאומים ולאמא שלי יש
בתאומים, לבעלי יש
בתאומים 0כזכור הירח משקף את הנשים הדומיננטיות בחייו של גבר-(לאמא שלו יש
בתאומים) לבני הבכור
4 0המיקום הטבעי של ה
)-בתאומים ולבני הצעיר
בבית 3-(המיקום הטבעי של סימן תאומים. אני יודעת שזה יכול לבלבל גם אסטרולוגים מדופלמים. אך מי שרואה את זה, נפעם כל פעם מחדש מאי המקריות ומהתזמור הנפלא של היקום. השתקפויות, השתקפויות, השתקפויות
L&L TALYA

digabu

New member
ואו.. זה אכן בדיוק ככה..

וגם אני הרי עם אופק דלי. מה לגבי השור, נכונה הגישה שלי שזה נובע ממקומו בגלגל המזלות? אצל אחותי אבל יש כבר מגוון גדול יותר של מזלות, אבל אני לא יודעת את האופק שלה. אחיינית שלי הגדולה היא קשת, והיא רק בת חמש וכבר רוחנית וקשתית מאד, אמא שלה מודעת לזה ונותנת לה חופש, שזה מקסים. אבל איך באותה משפחה באמת דברים נשמרים בצורה של תורשה אסטרולוגית כמו שאמרת, לעומת פיזור באותה משפחה? אצלי הדברים מאד ברורים, כמו שאנחנו רואים וכמו שאצלך, ואצל אחותי דברים נראים יותר פזורים, נשואה לבעל דגים, היא עצמה שור, וילדות דגים (חוזר) וקשת. אני פשוט כל כך המומה ועם תחושה של פליאה מדהימה מכל העניין, מעניין שגם שמתי לב לזה..

Tal_Ya_Tal

New member
כמובן דיגבו
שזה לא כל הסיפור

זה ממשיך, ומתפתח וצריך ידע יותר מעמיק מכך באסטרולוגיה על מנת לראות את כל ההקבלות. המענין הוא-שאצלך
3 (הבית שבו משתקפים גם אחים/אחיות) מכיל בתוכו את כל סימן שור
ואילו השמש שלך ב
התשיעי- שהוא הבית הטבעי של קשת. עכשיו אמרת שגיסך דגים(
ים מושך
ים) תמיד במשפחה של דגים יש אקוואריום שלם.
וכמו שדלי ועקרב זה 'סיפור אהבה' בלתי אפשרי כך גם קשת ודגים זה סיפור דומה. תמיד הסימנים מאותה איכות(משתנה-מסתגלת) יש ביניהם מתח של משיכה/דחיה כזאת, שהוא אופטימלי לשיעור בהדדיות, זוגיות ושיתוף. שוב אני מזכירה, שמעורבים כאן הררררבה יותר מ
בסימנים בלבד. ישנם בודאי נתונים נוספים שלא נדונו כאן
L&L TALYA L&L TALYA

digabu

New member
טוב, כנראה שעליתי על משהו

הרבה יותר גדול ממה שחשבתי בכלל.. איפה אני יכולה לקרוא עוד קצת חומר, אם יש בכלל? שיהיה שבוע נהדר

Tal_Ya_Tal

New member
כל חומר אסטרולוגי שיפול לידייך עשוי

לעניין אותך. אך כמישהי עם אופק ו
בדלי זה לא מפתיע אותי.
האמת היא, שהרבה חומר 'רציני' על אסטרולוגיה בעברית, אין לדאבוני. תוכלי לקרוא את ספרה של רימונה כהן אסטרולוגיה 'יסודות ושיטות באסטרולוגיה למתקדמים' את ספרה של רות אהרוני 'הקשר הקארמי' ואת ספרה של ליז גריין 'יחסים'
תוכלי גם לחפש את הספר של ג'ף גריין באנגלית-WE MEET AGAIN או את ספרו של סטפן ארויו ASTROLOGY KARMA, TRANSFORMATION & א-ב-ל הספרים הללו אינם תחליף ללימוד אסטרולוגיה. ואם זה מלהיב אותך, יתכן שזה מה שתצטרכי לעשות
כי הדברים שמפעימים אותנו הם איתות של העצמות המודעת שאנו בדרך 'הנכונה' להגשמת הייעוד שלנו.
L&L TALYA

digabu

New member
את חושבת שזה מה שצריך

לעשות?? אני מתלהבת מכל כך הרבה דברים, שהלוואי והייתי יכולה ללמוד חצי מהם. אני אנסה למצוא את הספרים האלה ובכלל להתחיל לחפש חומר. מה שמוזר במה שאת אומרת זה שהתגובה של העקרב הוא, הלו.. להרגע שם, לא צריך לרוץ וללמוד מקצוע כזה.. אסטרולוגיה.. מי לומד את זה בכלל.. כנראה שעדיין אני צריכה לעבור תהליך נוסף. לאט לאט..

Tal_Ya_Tal

New member
אסטרולוגיה../images/Emo42.gifמקצוע../images/Emo41.gifהעתיד../images/Emo29.gif

את צודקת, רבים שואלים כמוך "אסטרולוגיה.. מי לומד את זה בכלל.. " האמת היא, שהאסטרולוגים דיי ירקו לבאר שממנה הם שותים בתחזיות סופ"ש ואחר כך, אפילו לא טרחו במספר רב של עיתונים לשאול את דעתם בכלל. כל מגזין סופ"ש היה בונה לעצמו הורוסקופ משלו. ראיתי זאת במו עיני. נוסף על כך, אם אפשר ללמוד תארו בעשרה שיעורים, או תורת כף היד ב 15 שיעורים למה להשקיע שנים בלימודי אסטרולוגיה? ואולם האסטרולוגיה היא מדע שרק עכשיו מתחילים להבין אתהפוטנציאל הטמון בו ומי שהשפה הזאת היא השפה שלו, נמשך לכך בדר"כ מילדות. אף שאצלי-זה לא היה כך. תוכלי לקרוא על כך במאמר: את עוד תהיי אסטרולוגית במאמרי הפורום
L&L TALYA

עקרב, דלי, שור

כולם מזלות פיקסיים (קבועים). מה עם אריה כדי להשלים את התמונה? אבל בכל מקרה, מזלות שמש זה לא מספיק. כדי לראות את התמונה במלואה צריך לעשות מפות לידה מלאות לכל אחד מבני המשפחה כדי לראות את האופי היחודי של היחסים בין בני המשפחה, ואת התכונות המשותפות שבני המשפחה נושאים ביחד, ומורישים זה לזה. בנוסף- השמש מייצגת את דמות האב, והיא נותנת מידע מעניין על האבות של אותה משפחה, למרות ששמש במזל זה לא מספיק.

Tal_Ya_Tal

New member
אתה צודק../images/Emo45.gifאש בשמים אך הכונה כאן

היא לאו דווקא לסימן ה
אלא לקשר בין הארכיטיפים של העקבה והדלי. א-כ-ן שניהם שייכים לסימנים הקבועים והמשלימים שלהם, אריה ושור, גם הם 'מחוברים' באיזשהו אופן מוזר. אך כרגע אני רוצה להתיחס לשלני אלה
וברשותך, אענה לניב-עקרב(כלומר דיגבו)
L&L TALYA

kerensztern1

New member
אני גם שמתי לב

שעקרבים ודליים נמצאים אחד ליד השני... מי שהסב את תשומת ליבי הוא בן זוגי ה...שור!!!! המשותף לעקרב ודלי נראה לי זה הקוליות שהם משדרים. אצל הדלי זה אמיתי ואצל העקרב זה חיפוי על הצונאמי הפנימי שלהם...

מזלות קבועים

שור, אריה, עקרב ודלי, מעצם שיוכם לאיכות הקבועה, הם מתבצרים בשלהם, אוספים, משמרים ומטפחים, כל אחד את היסוד שהוא נמנה עליו. שור- אוסף ומטפח ביטחון חומרי אריה- צובר את האישות, המרץ והאגו עקרב- משמר, מטפח ומעצים רגשות דלי- מייצב ומגן על הרעיונות שלו, על המקום שלו בתפיסת העולם. בנוסף, המזלות הקבועים מתייחסים למקום שהם תופסים ביחד לסביבה. שור ואריה הם מזלות של מרכז, הם בוחרים ללכת בשביל הזהב, בדרך המלך. עקרב ודלי הם מזלות של קצוות, הם בוחרים לחיות על השוליים הקיצוניים ולגעת בגבולות אם לא לחצות אותם.

HUhybrid

New member
מבחינתי זה שקול לכך שתשאלי...

למה הנין שלי נולד בפברואר, כל האחים שלי במרס והבנים אצלי בגדי וקשת, והבנות בטלה ודלי. ככה זה יצא כי זה תלוי בהרבה גורמים, כמו: מתי קוימו יחסי-המין, משך ההיריון, סיבוכים, החלטות שלך ושל רופאים, וכו' וכו'. אולי יש הרגל שכיח יותר ללהורים מסויימים לקיים סקס בעונה מסויימת של השנה.

Tal_Ya_Tal

New member
מה שאתה אומר HUhybrid זה שאתה

מאמין שיש מקריות
אך מבחינתי,כל הגורמים הללו שמנית כאן כהסתברותיים, בכל זאת פועלים על פי חוקיות מסוימת. לא מכל 'קיום יחסים' נולד ילד! משך ההריום אף הוא אינו מקרי לחלוטין. וקרן תעיד על כך!!! גם סיבוכים והחלטות של רופאים, לגמרי אינן מקריות. הכל משרת את בחירות הנשמה. רק שלעתים נמנע מאתנו לראות את 'התמונה הגדולה' או את ה'דפוס הנרחב יותר'.א-ב-ל גם המדע לא 'רואה' קל וחומר 'אנשים פשוטים כמונו'
זה לא אומר שהמקריות חוגגת L&L TALYA

גב

New member
../images/Emo24.gifמוסיפה משלי + תרעומת קטנה..

מה שלום כולם? טליה
? טליה טליה, הכיצד יכולת לכתוב: "נוסף על כך, אם אפשר ללמוד תארו בעשרה שיעורים, או תורת כף היד ב 15 שיעורים למה להשקיע שנים בלימודי אסטרולוגיה?" ללמוד טארות ב-10 שיעורים? כירולוגיה ב-15? הרי מי כמוך יודעת שגם כדי לתת באלו תשובות מעמיקות נדרש ידע של שנים ולימוד רב. [זו היתה התרעומת
] ובאשר לדיון המרתק: לגבי השמש, האופק והירח - אף לא אחד מהם נמצא במזל השמש של הורי (עקרב) או באופקים/ירחים שלהם (למרות שאולי הירח של אבא שלי באותו מזל כמו האופק שלי - הבעייה שלא ידועה שעת הלידה המדוייקת והירח במשוערת נמצא ממש על הגבול). מה שכן ניתן לראות הוא שבית 4 (משפחה, שורשים ו...הורים) נמצא במזל עקרב, ושמאדים (דמות האב- לא רק שמש ושבתאי) נמצא בבית 8, והירח נמצא בבית 8 או בבית 9 (תלוי לפי איזו שיטת בתים). כך שאת העקרביות (או בית 8) ניתן לאתר גם אצלי... נחמד העניין הזה...

למעלה