תודה על הסבלנו../images/Emo24.gifיקרה../images/Emo9.gifכפי
שאמר כאן אש בשמים,שניהם שייכים לסימנים הקבועים, המסמנים ביחד עם בני זוגם השמימיים-שור ואריה כארבעת פני האלוהים, או ארבעת החיות בחזון יחזקאל....."האופן בתוך האופן..." אם את זוכרת. עוד נכון, אמר אש בשמים, ה
במפה, מסמלת את הצד הזכרי של האישיות. את האנימוס. את היאנג ועל כן במפה של אשה, היא מסמלת את הגברים הדומיננטיים בחייה, בעוד שה
מסמל את הצד הנקבי של האישיות. את האנימה, את היין ועל כן במפה של גבר הוא משקף את הנשים הדומיננטיות בחייו. נוסף על כך, אני מחזיקה בתפישה שהמפה משקפת בשלמות את התכולה של המיינד שלנו ועל כן כל הרעיונות, באמונות והתפישות שלנו משתקפים דרך המפה שלנו. אי לכך, אפשר לראות סוג דומה של אנרגיה אצל בני משפחה שונים, שמתבטאת במפה באופנים שונים, אך יוצרת תרכובת דומה מאד. אנו קוראים לכך 'תורשה אסטרולוגית'. אם נמשיך את קו החשיבה הזה, נראה שאנשים ממגנטים לתוך החיים שלהם את האנשים שמשקפים להם את הפנים השונות שלהם 'במראה' של כל תחום ותחום וכל בית ו
יש תיאוריה באסטרולוגיה שפתחה דר' צפורה דובינס שנקראת 'דילמות' הרואה בשילובים שונים של מיקומים, פלנטות והיבטים כזהים לאחרים שנותנים תוצאה דומה. בואי 'נעזוב זה' ונחזור לעקרב ולדלי. אני מכירה זוגות רבים של דלי ועקרב. בדר"כ האשה היא הדלי והגבר הוא עקרב. הסיבה לכך היא, שאשה דלי(בלי הכללות כמובן
) יותר מרוחקת ושומרת תמיד חלק מעצמה-לעצמה. עבור גבר עקרב (שוב בלי הכללות
שזקוק לאתגרים),זה תמיד אתגר. כי לעקרב ישנה תכונה, שאחרי שהוא מפצח את הצופן, מפענח, מגיע לקרקעית ומתחת לה, הוא מאבד עניין. הדליה תמיד שומרת אותו 'על אש קטנה'. הוא אף פעם לא יצליח לכבוש אותה עד הסוף, או לפצח אותה עד הסוף. אך אליה וקוץ בה. הדליה זקוקה לחופש והעקרב נוטה לרכושנות. כאן מתחיל המתח. המשותף הוא, ששניהם דעתניים, לשניהם לא אכפת מה תגיד הסביבה ושניהם גם יחד רוצים 'לשנות את העולם' אך כל אחד מהם בדרכו שלו
עד כאן פיקנטריה.
אז אם השמש שלך בעקרב, זה משקף את הגברים הדומיננטיים בחייך. לראיה: אבא שלך, בעלך,בני הדודים וכו'. אך יש לך גם אופק דלי,
בדלי וגם
בצמידות לאורנוס השליט של דלי. על כן, גם התכונות של הדלי מתבטאות אצלך די חזק. כאמור ה
משקף גם את האם וגם את הילדות (הילד הפנימי- בנך) הוא מבטא את הצורך שלך בריחוק, נתוק, והנכונות להיות שונה. הנושא של תורשה אסטרולוגית בדרך כלל מתבטא בכך, שהילד נולד עם האופק בסימן ה
של ההורה וסימן ה
שלו בסימן האופק של ההורה. אז אצלנו זה כך: אני דלי עם אופק סרטן ו
בתאומים (
בבית 8=כמו עקרב) ובני הבכור סרטן עם אופק דלי. בני הצעיר, דלי עם אופק עקרב. מספיק ש|השמש| שלי ב
8 כדי שלכל הגברים הדומיננטיים בחיי יהיה מאפין עקרבי: אבי ז"ל -אופק עקרב אחי-
+אופק עקרב בעלי-
(וכל הכוכבים האישיים)בעקרב בני הבכור-
בעקרב ובני הצעיר-אופק עקרב. לעומת זאת, ה
שלי בתאומים ולאמא שלי יש
בתאומים, לבעלי יש
בתאומים 0כזכור הירח משקף את הנשים הדומיננטיות בחייו של גבר-(לאמא שלו יש
בתאומים) לבני הבכור
4 0המיקום הטבעי של ה
)-בתאומים ולבני הצעיר
בבית 3-(המיקום הטבעי של סימן תאומים. אני יודעת שזה יכול לבלבל גם אסטרולוגים מדופלמים. אך מי שרואה את זה, נפעם כל פעם מחדש מאי המקריות ומהתזמור הנפלא של היקום. השתקפויות, השתקפויות, השתקפויות
L&L TALYA