שיתוף בזוגיות

ShirShir

New member
"מתנהגת אחרת כשאני מקבלת..."../images/Emo6.gif

כמו כולנו
אני שמתי לב לתופעה אצלי - ממש ביום לפני המחזור אני כ"כ רגישה-עצבנית-השד יודע מה, שאני תמיד מצליחה לריב עם מישהו (או עם כולם
) כנראה שההורמונים ממש מעבירים אותנו על דעתנו לפעמים
לפחות יש לנו תירוץ טוב.... מה הגברים יגידו

לא מאשימה אף אחד

גם אין במה להאשים
לספר שהגיע המחזור ובכן צריך כי זה מונע פעילויות מסויימות..
אם כואב לי..אני אומרת שכואבת לי הבטן אך לא מתבכיינת או מדברת שעה על הכאבים שלי.

Tully Is Here

New member
כשנשואים וחיים באותו בית

קשה להסתיר (לא שאני רואה צורך) אז בוודאי שהוא יודע. אני לא סובלת מתופעות של כאבים וכאלה אז אין לי על מה לקטר והסביבה שלי למדה לא להתבדח על זה (זה בדיחות שמרגיזות אותי) אבל כעקרון בעלי יודע מה עובר עלי. גם עכשיו בתקופת ההריון אני משתפת אותו בכאבים ותופעות למיניהן שאני חווה.

בנושאים "נשיים" אני מאמינה שצריך

לשתף אבל "בטוב טעם". ולמה הכוונה? לגבר הממוצע ההפרשות שיש לנו אחת לחודש, השערות על הרגליים ובבתי השחי ושאר נושאים נשיים לא גורמים בדיוק להגברת המשיכה. אז אני לא מסתירה שיש לי וסת. אני גם משתפת אותו בבעיה אם יש (אמא'לה אני מקווה שאני לא בהריון
) אבל לא אשתף אותו בדילמה איזה טמפון לקנות. אז בגדול כן אבל לא עם ירידה לכל הפרטים המלוכלכים (תרתי משמע).

ענתי 10

New member
אנחנו מאוד מאוד פתוחים בנושא

המיניות בכלל ובקשר למחזור בפרט (כי מה לעשות, הוא חלק מזה
) הוא יודע בדיוק מתי אני צריכה לקבל, וכשאני מקבלת הוא גם יודע את כל הפרטים בנוגע לכאבים, מצבי רוח, עוצמת הדימום וכו' וכו'. לגבי מצבי רוח - דווקא אני לא סובלת מהם נורא, אבל דווקא בזמן אחרון (בתקופה שאני לא לוקחת גלולות) יש לי "תופעות לוואי" די קשות כמו כאבי ראש, חוסר תאבון, נדודי שינה, פצעים בפה, גלי חום, כאבים בפרקים וכל זה נמשך כשבוע לפני המחזור ובשבוע של המחזור, כך שחצי חודש בערך אני על תקן "חולה". לא שזה מזיז למשהו, אבל שאלת אם אני משתפת, אז כן - אני משתפת.

לאחר שקראתי את מה שכולן כתבו...

החלטתי שעל פי רוב, אנחנו מתנהגות שונה, עצבניות וכו לפני ובמהלך. אולי נעשה לנו לוח מחזורי, כדי שנדע אצל כל אחת בתורה. עם מי לא כדי להתעסק....
לרציניות בינינו, זאת בדיחה.
כיף לחזור לפורום, לא היתי פה שבוע וזה נראה כמו שנה

שירקוש אני מתפלאה עליך

לדבר עם בן זוג על מחזור? לפני שקראתי חשבתי שאת שואלת על לשתף בן זוג במצבים שמישהו התחיל איתך, שמישהו מהעבודה גורם לך להרגיש טוב, שאת רואה מישהו מדליק את אומרת לו משהו על זה. על מחזור? מה זה מחלה? למה לא לשתף?????? תהיי פתוחה איתו תרגישי לדבר על הכל כשהכל פתוח הכל גם יותר קל אני מאמינה בדרך של פתיחות ואמת יש לי חברה נשואה פעם שנייה היא משקרת אותו בהרבה דברים כי הוא קנאי מאוד לפעמים היא מסתבכת עם שקרים, לא זוכרת מה אמרה יום קודם. למה? הכי טוב אמת פתיחות וכנות תנסי ותיווכחי באדי

ShirShir

New member
אני בעד פתיחות../images/Emo45.gif אבל.....

באדי תות, יש כמה גברברים בסביבה שלפעמים נרתעים מסיפורים מורחבים ומפורטים על המחזור הנשי. זה קורה לעיתים מחוסר ידיעה, טיפשות, תמימות... אולי כי הם צעירים וחסרי ניסיון, אבל זה קיים בשטח. שירי, אם אתם בוגרים ובעלי ניסיון ומטפחים קשר חם ופתוח אז אין סיבה למה לא לשתף. אני תמיד בעד פתיחות ושיתוף ואני לא מסתירה מבן זוגי מתי "קיבלתי" ועד מתי זה יימשך או כשאני "הפוכה" כתוצאה מהמחזור. ואני תמיד "הפוכה"
אם תרצי קצת יותר תמיכה וסימפטיה אנחנו, הבנות, תמיד כאן בשבילך!!

את מצחיקה אותי

לא צריך לספר כמה טיפול יורדות ביום חחחחחחחחחחח אבל לדבר על זה, למה לא?

אני בעד לשתף, והכל.

אצלי אין סודות, אחרי הכל מי שעמד לידי בחדר לידה ותמך בי זה היה בן זוגי היקר. ואם לא היינו פתוחים במערכת שלנו, אני בטוחה שהיינו הולכים לאיבוד. שירקוש, זה מגיע לאט לאט, עם הזמן, קליפה ועוד קליפה מתקלפת עד שמגיעים לליבה, לאמת שבאמת.

s h i r k u s h

New member
תגובה לכולם ../images/Emo140.gif

קודם כל תודה לכולם על התגובות
דבר שני, אני והמאמי שלי מאוד פתוחים אחד עם השני, ואני תמיד מספרת לו כשמקבלת בלי יותר מדי פירוטים כי לא נעים לספר דברים כאלה, פשוט אומרת: "אוי כואבת הבטן.... נמאס מזה כבר" והוא כבר די מבין, ישר שואל: "מחזור?".... שאלתי בכלליות סתם ככה מתוך שיחה עם חברה בנושא הזה.

למעלה