שיתוף בזוגיות

s h i r k u s h

New member
שיתוף בזוגיות ../images/Emo23.gif

דנו בנושא עד כמה צריך לשתף את בני/ות הזוג בנושאים הקשורים לחיינו, אבל יש לי תהייה נוספת בנושא ספציפי. השאלה מיועדת בעיקר ל-
אבל גם ה-
מוזמנים לענות לגבי בנות זוגן: האם אתן משתפות את בני זוגכם בכל הנושא של מחזור וכו'? כלומר האם אתן מספרות מתי שאתן מקבלות? מספרות על הכאבי מחזור וכו'? ועוד שאלה... האם גם אצלכם בסביבה הקרובה (לאו דווקא הבן זוג), תמיד מאשימים את המחזור אם פתאום אין לכם מצב רוח טוב?

גלית35

New member
s h i r k u s h המילה הנכונה היא|@

ווסת, מחזור היא התקופה בין ווסת לווסת.......צוחקת גם אני קוראת לזה מחזור ולא ווסת
אין לי שום בעיה לדבר ולספר לבן זוג על זה, מה גם שלפני ותוך כדי רמת החרמנות שלי עולה אז זה מרוגש לבד
ולגבי השאלה השניה התשובה היא לא.

mishmish25

New member
טווווב נתחיל

אני משתפת אותו בהכל (לפעמים אולי יותר מידי
) הוא יודע מתי אני אמורה לקבל וכשכואב לי ממש הוא מפנק אותי (בייחוד מאז הלידה). בקשר להאשמות ... כשאני עצבנית ויש אנשים ליד הבעל ישר הוא זורק להם "עזבו הדודה בלה באה לבקר, זה מחרפן אותה"...
אבל מאז הלידה גם זה קצת השתנה... מאז הוא אומר "ההרומונים של ההריון עוד לא עברו לה, היא ממש מחורפנת" ועושה עם היד סימן של משוגעת
... וסתם ככה בוקר נפלא לכולם

אניטהא

New member
המסורת..

המסורת מחייבת הפרדה בזמן המחזור (נכון, אנחנו מסורתיים)לכן הוא יודע תמיד מתי אני מקבלת וסת ומתי נגמרו הימים הנקיים (מקווה?)ואכן הוא נוהג בי משנה זהירות בימים אלו שלא להרגיז או חלילה לצער אותי כי הרגישות עולה (גם כן לפי המסורת)

ShirShir

New member
"הרגישות עולה (גם כן לפי המסורת)"??

זה חדש לי. אצלי הרגישות עולה בגלל ההורמונים. הרגישות עולה לפי המסורת? תסבירי לי... <אני רוצה ללמוד
>

אניטהא

New member
רגישות הבעל

האשה יותר רגישה בימים אלו ולכן על הבעל להיות זהיר יותר שמא יגרום לאשה צער או כעס..המסורת מצווה את הבעל לנהוג בזהירות ביחסו לאשה. יפה, לא?

ShirShir

New member
יפה?? זה מדהים!!!../images/Emo45.gif

הלוואי וכל הגברים ילמדו מזה קצת

ושמעתי מדתיות שהנידה היא פטנט

נהדר להגברת החשק ושמירה על רעננות היחסים. אחרי שבועיים שהבעל לא יכול אפילו לגעת באשתו בקצה הציפורן התשוקה עולהוהשחיקה נמנעת. נראה לי שיש בזה משהו. שווה לנסות?

ShirShir

New member
בהחלט שווה לנסות ../images/Emo26.gif

ובהמשך לאותו חוט מחשבה - מעניין מה יקרה אחרי 6 חודשים שהחבר שלי בחו"ל ותכף חוזר (לא שבועיים, 6 חודשים!!)

אניטהא

New member
בטח ששווה../images/Emo25.gif

אפילו כאבי ראש כבר אין אחרי שבועיים.רק קשה להתאפק עד שהילדים ירדמו...

lilaaa1

New member
בטח!!!!

הוא כבר יודע יותר טוב ממני מתי אני צריכה לקבל מחזור... וכשיש לי כאבים הוא עושה לי "נעים" בבטן...
ולגבי השאלה השניה הוא לפעמים מקשר... אבל לא מפריע לי...

maybesure

New member
הבאג הנשי

לשאלה הראשונה:כן בטח יודע! אני דואגת ליידע אותו. גם הוא טורח ליידע אותי כאשר כואב לו הגב, כדי שאפנה זמן לפנק אותו במסאז'! ואני כולה מה ביקשתי? ש ק ט אני לא זוכה לפינוקים מיוחדים בימים האלו. ולשאלה השניה: אם מצבי ממש ריקושטים אני נעזרת בטיפות רסקיו, עושה טוב לנשמה.

ShirShir

New member
"רסקיו"!! אני בעד!!../images/Emo45.gif

עוזר פלאים..... למצבי-רוח ולכאבי הגוף והנפש

habubnik

New member
יודע הכל

הוא אפילו שואל לפעמים מתי הוא מגיע (אבל זה יותר מטעמי חרמנות, וכדי לוודא שהגלולה עושה את פעולתה
). פעם כשהייתי מקבלת מחזור הייתי מקבלת יחד איתה 2 מתנות: הראשונה הייתה מיגרנה שהגיעה ישר מהגיהנום של המיגרנות, הייתי מאבדת ראיה בעין ימין, הייתי מקיאה את נשמתי ועוד קצת, והיו לי כאבי בטן שאני לא מאחלת לאוייבים הכי גרועים שלי...בקיצור, זה היה יום וחצי שמישהו היה צריך לסעוד אותי בו 24 שעות או לקחת אותי למיון. ככה פעם בחודש, איזה כיף. לאחר כמה שנים שלקחתי את הגלולות, הכאבים עברו. וכיום מלבד הרגשת נפיחות קלה (שאני מתעבת) וקצת מיחושים בבטן, טפו טפו טפו אני כבר לא מרגישה אותו. אז קודם כל, מי יכל להאשים אותי אם היה לי מצב רוח רע כשקיבלתי?? חחחח...אבל ברצינות, מעולם לא סבלתי מ PMS ואני תמיד אותו דבר. ומי שמכיר אותי יודע טוב מאוד שלא כדאי לו לזרוק משפט כזה סקסיסטי לעברי. (אופס, יצא קצת ארוך)

Miss פטל

New member
משתפת לגמריי

עוד כשרק התחלנו לצאת, נראה לי מחודש ראשון כבר אני מעדכנת אותו כדי שיזהר ממני בתקופה שלפני מחזור
תמיד יודע מתי יתחיל, מתי שבוע לפני, שבשבוע הזה אני בדרך כלל מאוד רגישה/עצבנית ומה רק לא... הוא גם כבר יודע לבד, לא צריכה להגיד. מאשימים את החזור? לא הסביבה הקרובה, רק אני והוא

polegra

New member
בוודאי שמשתפת

אני תמיד כשאני מקבלת מתקשרת לחבר ואומרת לו תגיד לי מזל טוב..... מאוד חשוב לו לדעת כל חודש שאני מקבלת את המחזור בזמן בצורה סדירה וגם כשאני הולכת לרופא נשים הוא בא איתי שואל את הרופא שאלות ומתעניין . וכן , תמיד מאשימים את העצבים שלי בזה שקיבלתי מחזור למרות שאתמול היה השיא הגעתי עצבנית לעבודה ולא כהרגלי התחלתי פשוט לצרוח על אנשים על טעויות וכל מיני שטויות...השותף שלי לחדר בעבודה שאנחנו מאוד קרובים אמר לי את ביום הזה בחודש? אמרתי לו שלא יכול להיות...יש לי עוד שבוע...וכשבדקתי וואלה הוא צדק.....אז כנראה שאני באמת מתנהגת אחרת כשאני מקבלת. טלי

polegra

New member
אה...ושכחתי :))

כשאני פתאום מתקשרת אליו ואומרת לו שממש אבל ממש אני חייבת לראות אותו באותו הערב כי רף החרמנות שלי עולה כמובן לגבהים היסטריים )לא שברגיל זה לא ככה ;)( אז הוא ישר אומר לי שאני צריכה לקבל ....שהוא שומע את זה עלי :) טלי

למעלה