שיש קיסר

danit98

New member
שיש קיסר

בני צייר עם טוש שחור עבה על השייש במטבח. העם ניתן להוריד את הציור ללא החלפת שייש. כל הצעה (חוץ מי להחליף את הילד) מעניינת אדי

פ123

New member
ניתן גם ניתן!

לנסות לשפשף בעדינות עם חומר ניקוי שנקראה אסטוניש של יעקובי (מצויין לניקוי אבן קיסר) ניתן גם עם אצטון מדולל (בזהירות ולנסות קודם במקום סמוי לראות מה זה עושה למשטח) אם זה לא עוזר, תמיד ניתן ללטש (מקומית) את המקום, ומנסיון זה נראה נהדר. והכי חשוב, לא להחליף את הילד.

תלוי איזה ילד....

סתאאם. כמובן שלא מחליפים ילד, עבדנו עליו יותר מידי זמן. וחוץ מזה הוא הכי בעולם. אילן כתב וצדק. אני רוצה רק להדגיש שאצטון ואחיו האגרסיבי יותר, טינר, עלולים להיות מסוכנים לחומרים פלסטיים שנמצאים במשטח. אז פשוט רוצה להדגיש לנסות למצוא משטח או תחתיתו ולנסות בלי רחמים ולהיות בטוחים שלא נמס. עוד אופציה פחות מסוכנת היא לצלצל לאיש שיש (דפי זהב) ולשאול אם אפשר לנקות בטינר או אצטון.

שיש קיסר אפשר לפנות למפעל עצמו,היתה לי בעבר בעיה,והם היגעו ללא תשלום,ונתנו שרות עד הסוף.

אלי ו.

New member
קוראים לזה תודעת שירות

אמנם נדיר אבל עדיין אפשר למצוא במקומותנו. זה גם עוזר לקבל לקוחות חוזרים. (בלי שום קשר לשיש קיסר, ולשירות שיש או אין להם) לא מזמן מכסה זכוכית של סיר נשבר לי (סיר ANALON יקר) שלחתי את הידית + הסבר לחברה (MEYER) וקיבלתי בדואר מכסה חדש חינם. בפעם הבאה כשאקנה סיר, אעדיף לקנות אותו מחברה שנותנות שירות!

yanivfel

New member
תודעת שירות?

זה מושג המוכר לי רק מהתקופה שבה גרתי בארה"ב. בארץ עסקים לא ממש יודעים מה זה. טוב לשמוע על חברה שמכבדת את עצמה בכך שהיא נותנת שירות ללקוח, אך כמעט באותה נשימה כואב לדעת שחברות מסוג אלו נמצאות בארצנו הצחיחה במיעוט משהו...

אלי ו.

New member
שכחתי לכתוב

החברה אכן מארה"ב

מאגר

New member
../images/Emo91.gif לניקוי טוש מאבן קיסר

ראשית כל ההנחיות שקיבלתם עד עכשיו הן נכונות למה שקוראים אציטון מדולל רצוי להשתמש באציטון של מסיר לק שכולל בתוכו קצת שמן אבל לפני זה אפשר לנסות להשתמש בחומר ניכוי שניקרא אטיל כלוריד רק לא לגעת בו בידיים כי הוא יוצר תרדמת באצבעות לזמן מה להשתש בכפפות ובצמר גפן אפשר גם אם חומר לא םוגם בכלום אבל לא לינשום את האדים שלו אטר

למעלה