שישי-31.8

חמשיי../images/Emo180.gif

בבוקר.. סוף סוףףףףףףףףףףף אפשר לישון עד מאוחר (אחרי שבועיים-שלושה שאני קמה החלה מ6 בבוקר...(הכי מאוחר היה 9 וחצי (ועוד אומרים לי שזה מאוחר
) אח"כ, ברבע לשתיים שיעור נהיגה (איזה כיף שאפשר לעשות את זה באיזי
) ובערב, מסיבת יומולדת לחברה,ו-להכיר את הדייט שלי לבריכה-
יומצויין

../images/Emo176.gifלהעיף את כל הדברים של בי"ס!!

אולי נצא בערב לאנשהו.. וברשותכם, אני הולכת לברר לאן אחי נעלם
לילה טוב! בוקר טוב!!

m i r u s h i

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

ההורוסקופ- "בעקבות מעבר הירח לבית הסדר, הניקיון והעבודה, אין יום טוב מזה לערוך סדר סביבכם" XD

../images/Emo176.gifהאבידה נמצאה!!

כשהוא חזר, הוא די הקפיץ אותי, אחרי הכל- מי אמור לפתוח את הדלת ב2:00 בלילה?!?!
הלכתי לישון ליל מנוחה!

shiran™

New member
אני העפתי המון.. השבוע...

זה היה כזה טוב לזרוק את מתמ' וכו' ולדעת שאחרי הציונים אני לא צריכה לעשות חוזר בשום דבר אז הכלללל הולך לפח. אבל ת'אמת.. התגעגעתי לספרייה שלי.. לשבת שם.. נזכרתי איך הייתי יושבת שם שעות על גבי שעות... במקום ללמוד.. כמובן שהייתי אומרים להורים שאני מכינה שיעורים\מתכוננת למבחנים, אבל בעצם הייתי משרבטת שטויות.. שומעת מוזיקה.. מה לא.. היה כיף ..

לומינגו

New member
יונתן שפירא תעשה לי ילדים!

ובנימה אופטימית זו- עכשיו, אני בעבודה. אחרי שהייתי סמרטוט/מרשמלו/רכיכה אתמול ופשוט לא הצלחתי לקום מהמיטה, היום קמתי מוקדם עם מצברוח כמו השפן של אנרג'ייזר רק בלי אוזנייםש ל שפן, לא בצבע ורוד, ובלי סוללה תקועה בגב. מה הולך היום? שופינג (ג'וגינג.....אשלי כפרה עליה) עם אמאשלי שלא עשיתי בסוף אתמול. אח"כ אולי לבקר ידיד אצלו. אח"כ קצת בית. ובערב? אין עדיין תוכניות. אבאשלי בא ביציאה הבוקר- "עדי, את הולכת להפגנה כן?" אח"כ שעה שיכנע אותי ללכת. חשוד. חשוד מאוד. ושיהיה לכולנו יום מקסים לחלוטין!

onix 88

New member
הזכרת לי שאני רוצה להוריד את השיר

הזה
אתמול שמעתי אותו בגלגל"צ ואמרתי שאוריד אותו, ועוד כמה שירים כשאגיע הבייתה, כמובן ששכחתי. תודה!

לומינגו

New member
מה שעושה לך טוב...

אבל עם כל הכבוד חומד- יונתן שפירא שלי. כווווולו שלי!

לומינגו

New member
בעצם אתה יכול לקבל אותו.

בא-רור שאני אוהבת טייסים
(או כל דבר שהולך על שתיים, עוטה מדי חיל-אוויר, והוא לא אישה...) אבל הוא סרבן. פויה.

Taam YutvatA

New member
בוקר טוב../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

מ2 עד 10 עבודה, אח"כ אולי עיר הבירה (אם אין לי משמרת בשישי בבוקר) יום טוב חברי פורום יקרים.

AndreaCorr ©

New member
שורום זורום זורום רים

הם שרים הם שרים הם שרים. אני לא עובדת היום, כך שיש לי קצת זמן לעצמי, מקווה לנצל אותו כראוי. ובערב בערב!! הופעה של אביתר בנאי
. איזה כייף:) יום טוב

jenngirl

New member
אביב יותר שווהP:../images/Emo82.gif

סתםסתם.גם אביתר מלך. תהני[:

AndreaCorr ©

New member
חח, את לא יודעת מה היה לי!

דרור אמר לי שיש הופעה של אביב, וממש רציתי ללכת, ואז ביררתי את התאריך וראיתי שזה נופל על אביתר
אבל אני מתכננת ללכת לסלקום ווליום הזה, אז בקטנה:) תודה, תהני גם את

למעלה