שישי-31.8

yanivtr

New member
חחח מירי, אני מצטער לאכזב

אבל אמן שהיה היום יום שישי....

m i r u s h i

New member
או,נכון ../images/Emo122.gif../images/Emo108.gif

אז שאחד מבעלי הניק הכחלחל שימחקו ושמישהו אחר יפתח חדש.

yanivtr

New member
סתם אני רק רוצה לציין

שממש לא יפה מצידך. ממש ביאסת אותי! לרגע האמנתי למה שכתבת, וכולי התמלאתי שמחה ותקווה. בסוף גיליתי שהכל לשווא! לא יפה מצידך בכלל!

onix 88

New member
איזה עצוב

חברים באמת נגמר! היה פרק באמת מצויין ומתאים לסוף! אבל זה עדיין עצוב, הם חייבים לחזור לעוד עונה, או לפחות לפרק איחוד. ד"א, אני מוכן לגור בבית של צ'נדלר ומוניקה, מוזר לראות אותו ריק =/

Y M C A

New member
אני חושבת שהרבה מוכנים:p

באמת עצוב, אני שונאת סופים.

a Warming Sign

New member
המ,חוץ מזה שלך יש עוד להשלים../images/Emo194.gif

מלא עונות מצויינות שאתה בטוח תאהב
ואז אתה תבין *באמת* כמה עצוב הסוף של הסדרה הזאת

onix 88

New member
אני אשלים

צריך לחדש את המנוי לספריית וידאו ולעשות מרתון חברים, אין דבר יותר טוב מזה!

LuLiLoPiLaTo1

New member
../images/Emo45.gif גמאני!!! חייבת!!!

לצערי גיליתי את הסדרה מאוחר מדי..והיה פרק עצוב אתמול:( אבל למזלי יש לי הרבה עונות ופרקים עוד לראות

K e R e N18

New member
סופסוף חמישי..../images/Emo13.gif

החבר חוזר היום!טרילילילי אחרי שלא ראיתי אותו שבוע..(כן, בשבילי זה הרבה
) אז בטח נצא לאנשהו.. חוץ מזה כלום..אולי אולי לכת לחפש שוב עבודה.. למרות שאין סיכוי שאני אמצא אבל בכל זאת.. אחלה יום לכם!! תהנו

אני כ"כ זורמת עם הטעויות שלך../images/Emo180.gif

הן לא מורגשות.. אני לא מבינה למה את מתקנת..
זה מזכיר לי ששלחו לי במייל מכתב ואמרו שחייבים לקרוא אותו מהר.. רק ככה מבינים..(טוב, בטח שלחו גם לך מה אני מקשקשת)

a Warming Sign

New member
"היית עושה אם הייתה לך ברירה../images/Emo194.gif

את הדרך הארוכה ממני אלייך וחזרה, להרגיע את עצמך גם כשאת בטוחה. השקט שב,לחיוך הרחב,שולט במצב הראש מסובב לכיוון הנכון.. מהיום אני פה בשבילך..." אני אומרת לכם,ג'קו הוא אחד היוצרים הטובים שיש פה..זמר ענק,פרפורמר,כותב,מוכשר,וישו בפוטנציה. ממש מציאה. לא ברור מה לו ולכוכב נולד.. ----------- אני עשירה![עלאק] לראשונה בחיי!
אני לא אפרט כמה ולמה,אבל זה ממש מועיל לי עכשיו.. והנסיעה ללונדון לא בטוח תתקיים..נראה מה יהיה מחר..אני לא אתאכזב אם זה לא יקרה, גם ככה מחכים לי עוד הרבה דברים טובים בדרך, לעבור לחדר סוףסוף
,אולי ברצלונה,עבודה,עצמאות אחרי 18 שנה
.. מחר אני חייבת חייבת חייבת לדבר עם המורה לספורט לגבי העבודה,קיבלתי יותר מדי סימנים!! אחד מהם הוא שפגשתי היום את המורה לספורט מכיתה ח'
,זה וואחד סימן. ולעשות עוד כמה דברים מועילים,לסגור עניינים,ואולי יתקינו לי את הצורב החדש[והשחור,דימאט,זה מה שהיה בחנות]..

m i r u s h i

New member
"כן אח גדול צופה בך../images/Emo108.gif

ובמחשוף של אישתך לכן כדאי לשמור על קור ולעמוד יפה בתור."
עשתה לי כואב הכלבה. :< במקום שן אחת,כל הלסת התחתונה. שיכה אותה ברק או משהו! [אז מה עם עדיין קיץ? :p] אניוואי, למרות שאני מרגישה כאילו יום שישי
היום חמישי,מה שאומר ניקיונות 'משקיעת החמה עד צאת הנשמה'
[שידרגתי את האמרה.:p] ולישון.הרבה. כואב לי הראש [נראה לי מהבכי..
] יום נעים

למעלה