שישי נפלא לכולכן

שישי נפלא לכולכן

תודה לאל שהגיע יום שישי
... הולכת לספר
(כי כשמזניחים בגילי אז יוצא הלבן של הגיל, הבלונד של הפסים הישנים והתחושה היא לא מי יודע מה
). ותמונה מאתמול: כלום כאן לא חדש למעט חגורה שקניתי ב- H&O והיא התפוררה במשך היום והצעיף מאיזה שוקי קוקי

במחווה לטל המהממת!!! *ניסיון חיקוי לפניכן*

אז אתמול יצאנו לחגוג את האירוסין שלנו עם חברים..!!!!!! מאורסת טריה ומאושרת עד הגג:) ניסיתי להכנס לנעלים גדולות..ולחקות את טל טל..:) לבשתי חצאית חדשה מהוניגמן (בכלל לאחרונה יש לי פטיש להוניגמן), גרביון שחור, מגפון וגרביון שחור, וחולצה שחורה ישנה..לפתע זה נשמע המון שחור... אני מאמינה שטל הייתה מוסיפה חגורה או תכשיטים , אבל בשלב זה טבעת האירוסין שלי היא מבחינתי התכשיט הכי הכי שלי:)

פה רואים יותר טוב את המגפון

אמנם לא רואים שבצידי המגפון יש עליהם מין פרח גדול ויפה...ושהגרביון לא אטום אלא יש עליו מעיינים (צריכה ללמוד לעשות קולאז). דרך אגב השיער שלי כמו שניתן לראות בתמונה שרוף ובהיר מדי אני זקוקה להמלצה לספר מעולה שיודע לעשות גווני בלונד עדינים ולא יגבה סכום אסטרונומי מדי:)

efroch99

New member
את מקסימה אמיתית!

באיזה איזור את גרה? יש לי המלצה לספר בגבעתיים.

efroch99

New member
אני תמיד ממליצה על

"פריז פסטל" בגבעתיים. http://easy.co.il/פריז-פסטל בעבר כשעשיתי גוונים בהירים הוא תמיד עשה לי גוונים מדהימים וטבעיים, ומה שמעולה אצלו שהוא מאוד רגיש לשמור על השיער ולעולם לא יעשה משהו אם הוא חושב שזה יפגע בשיער. הוא גם מספר מדהים בעיני. במקרה הייתי שם אתמול ואני מאושרת עם התוצאה. כמי שגרה באזור השרון זה חתיכת מאמץ בשבילי להגיע למרכז גבעתיים, אבל זה שווה את זה...

pixie lul

New member
הי את, מה עם תמונות "השבוע החולף אצל אפרוח"??

כבר תיכף שבת, ואני עדיין ממתינה

דלעת

New member
מזל טוב!!

שיהיה בשעה טובה!!
ומה עם תמונה של הטבעת, נניח?

המממ

לא חשבתי שתהיה דרישה לטבעת -אם תרצי אשלח לך במסר/מייל או אם תהיה דרישה אעלה לכאן:)

דלעת

New member
אי אפשר להגיד

שהתארסת בלי להעלות תמונה של הטבעת
אבל אם לא נוח לך, אשמח לראות במסר..

למעלה