שישיסטים מדר"ג.

שישיסטים מדר"ג.

ממ. ישלי שאלה. אתגר שלכם של שנה שעברה. וטיול חנוכה של השנה. מה היה לכם יותר 'שה. מבחינת המסלולים והכל. מקווה לתשובה..טנקס:]

Y ziv Y

New member
אממ לא כתבתי פה מעולם אבל בגלל

שהשאלה בדיוק אליי חחח אממ ברור שאתגר! חנוכה השנה היה בדיחה.. הרבה יותר קל מחנוכה של שנה שעברה גם.. אתגר זה קשה בעיקר בגלל התיק וכי הולכים לאיבוד הרבה ואז יוצא שהולכים הרבה יותר ממה שצריך כי זה לא ממש מסלול פשוט אומרים לך תגיע מנקודה לנקודה יש מלא דרכים לעשות את זה... אבל באמת שזה הטיול הכי כיפי שיש פשוט אין על אתגר!

חח תודה.

השנה מהשבט שלנו יצאו גם החמשושים(אני) וממ. אני מפחדת מאתגר. וחוששת לצאת. אבל אני לא אוותר על זה. כי אמרו לי שזה טיול מדהים למרות הכל נקווה לטוב

יSublime

New member
משום מה עושים מאתגר איזה טיול

שהוא מינימום גיבוש לשייטת... חבר'ה,זה עדיין טיול...והוא לא כזה קשה. לדעתי ים אל ים היה יותר. זהו..טיול מדהים וזהו :)

YogevLevi

New member
מסכים איתך....

ים אל ים הוא בהחלט יותר קשה..... ואתגר לא נקרא "אתגר" בגלל הקושי הפיזי (כי לפחות בהנהגת דרום המסלולים קלים ממש) הטיול נקרא כך בגלל התוכן שלו..... זה שחניכים מנווטים לבד בפעם הראשונה זה שחניכים עוברים ומעבירים התנסויות זה שחניכים עוברים טיול ראשון באחווה.... ועוד הרבה דברים....אין לי כוח לחפור

YogevLevi

New member
דבר קטן ששחכתי לציין

אצלנו בהנהגה לא עושים את המסלולים עם הציוד על הגב.... מנהלה דואגת להעביר אותו מפונקים שכמותנו
וחוץ מזה....זה לא מה שעושה את המסלולים קשים...

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif השישסטים של דר"ג אימפריה!

אתגר היה יותר קשה מבחינת המסלולים, אבל רק כי הם היו ארוכים והיו עם התיק על הגב... חנוכה השנה היה ממש קל... סתם מסלולים ארוכים... זה בעך אותו דבר, רק שקיים התיק, אז זה תלוי כמה דברים את מחליטה להביא אית. אתגר היה כל כך כל כך כיף, אסור לוותר על זה!! וככה את תכל'ס מכירה ת'שכבה שלך בהנהגה. אגב, ים אל ים היה הרבה יותר קשה.

תודה כולם.

לא יצאתי לים אל ים שנה שעברה..כי עשיתי הפסקה מהצופים. מתחרטת על כל שנייה. אניא נסה לצמצם בדברים שאני לוקחת. אבל מה לעשות שיש דבריםש חייבים..חח:]

s h a r o n 7

New member
לא לוותר על האתגרררר../images/Emo126.gif

עוד 8 ימיםםם
באמת שמכל מי ששמעתי - זה באמת בין הטיולים היותר משמעותיים... וגם כל הקטע של הניווט וזה חחחח

למעלה