שיר

• פותח הנושא דז
  • פורסם בתאריך

דז

New member
שיר

מחר יום חדש חבל שלא שבת מחר לקום בבוקר בתירחה של דובים וצעקות של עזים מחר יום חדש תרוע לשוטים מחר יום חדש מחר אני אשכח את היום לקח לא קיים מה שיש לי בראש ינקתי מזמן עם דבש מסנור וכמות כול חיי מחר אני אחשוב על מחרתים היום חושבת על מחר הזמן יונק יותר מהר ממני האם הזמן יונק מהר מכול אחד? מחר אבל היום אני מעדיפה לישון אז למה אני אכתוב מחר יום חדש תרועות לחדשות [עם חיים יבין] לכתוב שירים זה הקל בקלים רגש ורגע את הכול פה פותרים חרוזים קל להמציא וכולנו דפוקים בין השורת עכשו בבקשה לקוראים שירים שירים ומה הם אומרים? שירים שירים לאן כו מהר בורחים? שירים שירים לא נשאר לי מה להגיד לכם אז לכו לערבים ויותר להגיד שאני לא גזענית שירים לשוטים שירים לדקה שירים לעצמי שירים אחרי לגימה שירים עצובים להקיא הם עושים שרים שמחים אבל לא צוחקים שירים שירים לאן פה הם הולכים? ראיתי אותך ברחוב עם חיוך מרוח רחב חיוך של טיפש לא מהסס חיוך שגורם לי קיבוצים של צער בלב חיוך מפגר למה הוא שם מה קרה. מעולם לא ראיתה עולם או כיבסה? או שאולי אתה חושב שאתה באיזה הרפתקאה? חומד לאכזב לא צר לי בכלל אתה פה בבדיחה של עולם אכזר. אל תתן לי לטבוע עמוק לקרקעית צוהרים לדגים זה לא בשבילי תתפוס ביד אל תותר בשקל אוצרות עבודים באוקינוס זה לא בשבילי אל תתן לי לטבוע תזיז תתחת הנה הדגים כבר בשמי קוראים אל תיהיה חלש האופי הוא כול הקטע בשבילי

למעלה