שיר

Crossface

New member
שיר

תסלחי לי, אני יודע שרק הכרנו, אבל יכול אני לקבל את הריקוד הזה? אני יושב כאן עם המשקה בידי, מהנוחכות שלך אני לא יכול להתעלם, אני חייב להודות אהבתי לראות אותך רוקדת, אבל זה נראה לי מוכר. את נראית כמו, אישתי הראשונה, אבל לא הייתי נשוי מעולם. אז נישקתי את ידך ואמרתי לך תודה אז הסתובבת ושאלת אותי על מה? על הנשיקה שלנו שבוע הבא, על האהבה שנעשה עוד שישה שבועות, על הטבעת שתענדי בגאווה שלושה חודשים מעכשיו, או שתגידי כן עוד במרץ הבא ועבור הילדים היפים שלנו, אני יודע שזה נשמע מוזר אבל אני מודה לך מראש. היי, שמי שון, תגידי לי את שמך למרות שאני יודע שאת שם המשפחה, זה מוזר שאנחנו מחזיקים ככה ידים, רק רגע, אני מכיר את היד הזא, זאת אותה יד שהחזרתי לפני הכומר, אותה יד שנתנה לי את בני ואת אחותו אני לא מתכוון להיות כל כך בוטה וישיר אבל אני מודה לך מראש. על הנשיקה שלנו שבוע הבא, על האהבה שנעשה עוד שישה שבועות, על הטבעת שתענדי בגאווה שלושה חודשים מעכשיו, או שתגידי כן עוד במרץ הבא ועבור הילדים היפים שלנו, אני יודע שזה נשמע מוזר אבל אני מודה לך מראש. זה כאילו חזרתי בזמן להגיד לך תודה, היית יפה כמו שאת עכשיו, תביטי למראה, הנה תמונה, שלך ושל הגבר שאת אוהבת. על הנשיקה שלנו שבוע הבא, על האהבה שנעשה עוד שישה שבועות, על הטבעת שתענדי בגאווה שלושה חודשים מעכשיו, או שתגידי כן עוד במרץ הבא ועבור הילדים היפים שלנו, אני יודע שזה נשמע מוזר אבל אני מודה לך מראש. ============================================================= השיר: Boys II Men - Thank You In Advance תירגום: אני

Crossface

New member
תודה חן אבל

אני לא עשיתי כלום רק תירגמתי אני ממליץ גם להקשיב לשיר, הוא נהדר

חן (*_*)

New member
ותרגום יפה...........

תוך שמירת הרעיון, ובחירת המילים, לא תמיד קל יותר מכתיבת שיר. מכירה את השיר, והוא באמת נהדר !

Crossface

New member
../images/Emo24.gif

הלוואי והיה לי את היכול כתיבה שיש להם

Mוניk

New member
אני חייבת להודות אהבתי מאוד קרוסי

למעלה