שיר

מ א י .

New member
שיר

לפעמים האוכל לא יוצא טעים מה עושים ? מערבבים עם אוכל שיכל להיות טעם גן עדן ואז יוצא אוכל בסדר כמו בחיים מערבבים עבודה שנואה עם שמיים יפים רצון לבריחה עם אהבה בדידות איומה עם שלווה עצומה משהו טוב עם כן כן.. משהו רע ובעצם חושבים שום דבר לא קרה ככה זה וזהו כי ככה זה נברא מקסימום שינויים שאפשר לעשות זה להוסיף עוד משהו ולערבב עוד אבל השמיים נשארים יפים גם בלי לעבוד האהבה קיימת רק שאני עומדת במקום ושלווה אמיתית היא רק בתוכי לפעמים האוכל יוצא לא טעים מה כולם תמיד עושים? מערבבים מה קורה כשמערבבים חום ולבן צבע קקה.

דבר אחד בטוח!!!!

...שמערבבים חום ולבן לעולם לא תקבלי צבע העשוי להיות דומה לקקה כלשהו!!!וזה בדוק,יקירתי כמקצוען בענף הבנין. נ.ב אפשר היה להבין את המסר של שירך בלי הסיומת הצורמת... שבת שלום לך ,ואולי כנחמא פורתא ,דעי לך שאינך היחידה השונאת פשרות עם נפשך....גם עבדך הנאמן.

מ א י .

New member
ועוד דבר בטוח

תודה על המידע...:) ועוד דבר בטוח לא רק עם נפשי אני לא מתפשרת גם עם שיריי...

אורית 36

New member
מ א י ...

באופן אישי זווית הראיה שלי קצת שונה... טיפונת ... אולי תקחי ממנה משהוא אולי לא כלום .. שווה לשמוע. מה שיפה - עדיף לו להשאר יפה הכי יפה. לא לערבב יפה עם כלום כי לא מקבלים כלום. מה שלא יפה, שווה התבוננות, שווה תיקון. זו עוד זויות ראיה מאחלת לך יום נפלא אורית 36

מ א י .

New member
אורית

יש משהו... לקחתי לצומת ליבי לבחון לפני שאני זורקת ישר..

למעלה