שיר!!!!!

prince01

New member
שיר!!!!!../images/Emo124.gif

*השיר נכתב על ידי אוהד הפועל (אני!!) ואוהד בית"ר* סדאם והליגה ----------- כל מכבי בת זונה והפועל במלחמה ובית"ר שוב מצליחה לגמור ת´עונה סדאם!!!!!!!!!! תיקח ת´ליגה לפקיסטן סדאם סדאם! סדאם!!!!!!!!! חולים עלייך נשמה סדאם סדאם!! כל חיפה עוגיות ואנחנו בני זונות לא יודעים לשיר בכלל ברמה של סדאם סדאם!!!!!!! תעיף כבר את חיפה מכאן סדאם סדאם!!!!!! סדאם!!!!!! מכבי בת שרמוטה זונה סדאם סדאם!!!! כל באר שבע אפסים וכפר סבא חטיפים בני יהודה גרמנים חבל על הזמן סדאם!!!!!!!! הליגה שלנו כמו לונה פארק סדאם סדאם!!!!! סדאם!!!! הליגה שלנו בנפילה סדאם סדאם!!!!! פתח תקווה על הזין ונתניה בת שנתיים כל ראשל"צ חיזבאללה לה לה לה לה סדאם !!! הגביעים לא באים בכלל סדאם סדאם!!! סדאם!!!!!!! תפוצץ כבר את התקווה, נמאס! סדאם סדאם!!! מס אשדוד ערבים ואנחנו מחבלים כל הליגה שהידים מחזיקים מטענים סדאם !!!!! נימני על הזין שלך סדאם סדאם!!!!! סדאם!!!! בנאדו מחבל כמו כולם סדאם סדאם!!!!!

prince01

New member
תודה אחי......./images/Emo43.gif

על האש... אני מודה לך מאוד ואני מרוצה ושמח שנהנת מהשיר שלי... אני כתבתי וזה כבוד בשבילי לקבל מחמאה ממך! אז בקיצור: תודה רבה אח שלי!

prince01

New member
../images/Emo117.gifתגובת סדאם לשיר.....

זוכרים את השיר שכתבתי??? אז שלחתי אותו לסדאם והוא שלח לי פקס בו התמונה שלו והתגובה שלו... Take a Look <marquee/>(הוא גם אוהד הפועל)<marquee>

למעלה