שיר של רגע

שיר של רגע

רגע של שמש בינינו עמד.... אם היינו יודעים את הרגע לקחת - לא היינו שנינו כרגע לבד היינו שנינו יחד. אך את הזוייה ואני טיפש ועל כן אנו יחד לבד בגלל רגע קטן שמייד התייאש והלך מאיתנו לעד. ואל כל הרגעים שכאלה ישנם שחיים ונושמים בממלכת, שילחו לי עוד רגע כזה חינם בחיי, לא אתן לו ללכת.

שמים1

New member
האם זה אתה? ../images/Emo79.gif

האם זה אתה מתדפק על שערי חלומותיי מופיע כסערה על משברי געגועיי? לוטף גופי ברכות מצית שובלים של אש בנשמתי. האם זה אתה השלכת לעברי פרח בר נישא על גביי הרוח טומן בחובו את כל ערגותיי. האם זה אתה? ברוך הבא השף היחף לפורום שירה אירוטית ואהבה

../images/Emo140.gif

ערב של סתיו מטורף וקריר, עם חלון ומיטה ושטיח . הרוח הזו הכותבה את השיר – את השיר – יכולה להשכיח . ואתה בן אדם, את הערב תגמע, ויקום בך ריח היין . ניחוח רטוב, ובושמה של עלמה ברפרוף אצבעות ועין . ערב קריר – משוגע, מטורף . עם המון גמדים... וכל אלה . שיצא לרחוב ושפט וערף – את לבב הבתולות על סף – דלת .

שיר קנאה

מתדפק השיר על שער העיר - אך העיר חסומה כמוהו. יבוא השליט אורחותיי להכיר - ואובד עימו בתוהו.

טאKילה

New member
רגע נושר...../images/Emo79.gif

עוד רגע נושר כעלה על אדמת שתיקתו ורחוקים שרעפיה נושפים במעלה שביליו. , ענני סתיו משתהים בדוק שמים מהססים להרעיף טיפות גשם המוליכות נזר אהבתה אליו. השף היחף ברוך בואך לשירה אירוטית ואהבה

שנחליף כיוון ? ../images/Emo6.gif ותודה ...

זו הייתה בחורה הכרנוה, וכמה שהכרנו חבל. לא הפכנו את זה לקבוע. לא הפכנו את זה בכלל. אהבה היא תפוח ויין, אהבה לנגן על פסנתר. [לא מצאנו חרוז עדיין, שליין דומה יותר]. אהבה היא תפוח ויין, אהבה לקלף תפוז. אהבה לגלגל בעין, גלגלו לי לעין – חרוז. שימחו מלאכים ביין, ליין מצאו לה חרוז. ושימו עליה עין, היא מותק, היא מאה אחוז.

אני מתכוון ../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

ובכל זאת בא לי לשנות כיוון........

למעלה