שיר של רגע קצר

שיר של רגע קצר

ולא שלך יותר השתיקה הזו מחכה לי ואני רק רוצה לצרוח לשכוח שמשהו יפריע למחשבות שלי להופיע. והן באות ואיתן גם הקולות והבכי מתקרב נופלת בלי כאב. יש בי כל כך הרבה מה לומר והשתיקה שבי צורמת אני רוצה לברוח למחר אבל רק על האתמול חולמת.

אגב...

רשמתי לך אז תשובה. אבל בכל מקרה היא כאן: אנהי לא יכולה לספר, מפחדת.. תתחילי את. אולי תחזקי אותי...? או אולי אני אותך.. את מדהימה.. לעיתים.

לעיתים...

כשהוא בא ונגע.. אני יכולה לומר לך באמת ובתמים...לא אהבתי..נרטעתי. שהוא בא וליטף ברחתי. הוא אהב אותי במשך המון זמן ואני סתם הייתי שרויה שם ללא שום כיוון..ללא שום סיבה. יום אחד פשוט אמרתי הכל. ידעתי שאם לא אומר לו הוא פשוט יפגע יותר השיר שלך פשוט תיאר בדיוק את מה שהרגשתי..הגועל. לא לרצות לראותו יותר. פשוט מאוד הזדהות מוחלטת. יום אחד שהחלטתי שזהו ..כי רמזים הוא לא מבין.. פשוט אמרתי לו- איני אוהבת אותך יותר. אמרתי לו שאני לא מסוגלת...את הדברי הקשים עידנתי..אך אמרתי לו הכל.. וברור שהבכי ..והצעקות.. אבל ...הרגשתי נהדר.. הוא כמובן לא אבל אין מה לעשות את לא יכולה לבטל את עצמך כדי שלאחר יהיה טוב. אני חצי שנה מאז המקרה..והוא עדיין אוהב...הוא עדיין אומר.. וגם אם ההוא לא ..אז אני יודעת. מה שאני יכלתי לעשות זה רק להקשיב לו,למדתי שכדי להקשיב אך אף פעם לא לתת עצות במקרה שכזה. את חייבת להגיד לו..את חייבת להתערב...זה הרי חיים שלך. אני סתם ביזבזתי שנה ויותר איתו..עד שהיה לי האומץ מקווה שלא תעשי כמוני. ואם משהו עדיין לא ברור תשאלי אותי.

אפשר גם אחרת ...

ללא תהודה [ת] ריס מוגף אהההבתי שלפי מתוך ארכיון. הן תחושי בגעש סומא פורץ סכר ולבת ייסור מענגת.

למעלה