שיר של מייקי...

giulietta

New member
יפה ../images/Emo20.gif גזור ושמור

איזה שיעמום. כולנו חושבות אותו דבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שמת לב למוטיב החוזר כאן?

הכוס המלאה/ חצי מלאה. שלא יבואו לכאן הגברים עוד ישנו את הניקוד של הכוס. ברחתי........

חייבת עוד משו קטן....

ד"א יופי של טריגר לשעות הצהריים המוקדמות. אמר פעם איש חכם : ( לא זוכרת מי זה היה ) הפסימיסט רואה את הקושי בכל הזדמנות, האופטימיסט רואה את ההזדמנות בכל קושי . ותחשבו על זה...

giulietta

New member
אני לא צריכה לחשוב על זה...........

אני חיה עם אחד כזה שכל דבר בשבילו זה אתגר. כשמסתמנת בעיה אני כבר רואה את החיוך שלו בקצה השפתיים... זה ממש פתולוגי חחחחחחחחחחחחחחח

תשלחי אותו מהר לאבחון אישי אצלי..

ד"א... שהוא מחייך הוא גם מרייר? כי זו כבר תופעה אחרת....

giulietta

New member
את לא רק רגישה

את גם דביקה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

המחשבה התת הכרתית...

מתוך הספר "חשיבה חיובית" / ורה פייפר המחשבה, מורכבת משני חלקים: המחשבה המודעתאשר מסייעת לנו בתהליכי קבלת החלטות וגם עוזרת לנו במצבים חדשים שבהם עלינו ליישם חשיבה רציונלית, על מנת להבין לאישורו מה לעשות וכיצד לעשות זאת. מצד שני, קיימת המחשבה התת-הכרתית, אשר מהווה את החלק הגדול הרבה יותר. המחשבה התת הכרתית מתמודדת עם ההישנויות של ההתנהגות הנלמדת. הדבר עשוי לסייע מאוד, מכיוון שהוא מאפשר לנו להמתודד עם מצבים חוזרים ונשנים בדרך מהירה יותר. לאחר שאנו לומדים להתמודד עם מצב, הוא נעשה קל יותר בפעם הבאה, מכיוון שאנו משתמשים במידע שכבר מאוחסן. לדוגמה, לאחר שלמדנו שדלת תנור חמה, אנו נשתמש בבד כדי לפתוח אותה בפעם הבאה, במקום לשרוף שוב את אצבעותינו. לאחר שאנו לומדים היכן נמצאות האותיות במקלדת, אנו יכולים להקליד מבלי לראות מכיוון שיצרנו תמונה נפשית של המקלדת, במחשבה התת הכרתית שלנו. מידע מהמחשבה ההכרתית מוזן ישירות למחשבה התת הכרתית. קיים קשר חזק בין שני חלקי המחשבה. כל מה שראית, שמעת או חווית אי פעם, נתפס על ידי המחשבה ההכרתית ולאחר מכן מאוחסן בתוך המחשבה התת הכרתית כזכרון. זכרון זה מורכב מהארוע עצמו וגם מהתחושה שנתלוותה לו באותו זמן. מהי חשיבה חיובית? חשיבה חיובית היא ניצול זמינות המחשבה התת הכרתית שלך בדרך חיובית. המחשבה התת הכרתית אינה מנתחת או שופטת אם המידע נכון או שגוי, הגיוני או מטופש, אמיתי או שקרי, היא פשוט מאחסנת אותו כמו עבד נרצע, על מנת להפיק בשלב מאוחר יותר התנהגות אשר תואמת למידע המאוחסן. אם אנו רוצים להשפיע על ההתנהגות או הביצועים שלנו, עלינו לעשות זאת דרך המחשבה התת הכרתית שלנו, ומשמעות הדבר שעלינו לבחור מחשבות חדשות חיוביות, אותן נזין באופן מודע וחוזר למחשבה המודעת שלנו, מכיוון שמחשבות חוזרות משתרשות במחשבה התת הכרתית שלנו. מחשבות שליליות חוזרות, ישפיעו עליה באופן שלילי ותוצאות שליליות יוגשמו כאשר מחשבות, רצונות ורעיונות יתורגמו למציאות על ידי המחשבה התת הכרתית. עלינו להפוך כל זאת כדי להפיק תוצאות התנהגותיות חיוביות. איכות המחשבות שלך קובעת את איכות החיים שלך.

והכי מעניין שהכל התחיל ב...

שיר של מייקי... חחחחחחח מי אמר שמייקי לא תורם לסיעור מוחות? חחחח

זה סיעור זה?

אפילו בחורף לא מתחוללות כאלה סערות המעניין יהיה לגלות שמייקי בכלל לא אופטימיסט ולבטח לא פסימיסט אולי הוא בכלל צולל כרגע בחצי הכוס המלאה?

בשנת 1996...

הוא עלה במבצע רק 65 ש"ח... האמת שלהוצאת "אור עם" יש הרבה ספרים מהסגנון, ששווים קריאה, כגון: בית ספר לחיים / פיטר מקוויליאמס

טליה34

New member
ועל זה אמר לי

פעם בעלי.....כשכבר התרגז מפרצי האופטימיות שלי וחצי הכוס המלאה שלי: אז תגידי לי אשה יקרה....למה? אבל למה? את לא מבינה שלעולם לא תהיה לנו כוס מלאה? הרי אצלך תמיד חצי מלא ואצלי חצי ריק.......

טליה...

תשקי אותו מותק... תשקי אותו ממיצי אהבתך ( רק אל תגידו שאני לא רגישה..)

נשית~37

New member
מיש

אז זהו....לקרמבובה יש מאמר (תיכף היא תחזור ותביא את הקישור) "כוחה החיובי של החשיבה השלילית" שווה קריאה. למרות שאני לא משנה גישה חחחחחח

למעלה