שיר של מייקי...

נשית~37

New member
מישמוש

את לא חושבת שהאופטימים בעצם יוצרים אשליה? לדעתי קשה מאוד להיות אופטימים על אמת...

זה בדיוק מה שאמרתי...

אשליה של הצלחה אבל בעצם מה רע בזה? מאין לוחמה פסיכולוגית, זה עובד עלינו? אם כן... למה לא? אם לא... אז למה בעצם כן?

נשית~37

New member
אההה נכון אמרת...חחחח

לרגע לא הייתי מרוכזת חוט האשליה שלי ניתק

נש נש... השאלה היא אחרת...

האם בכלל אפשרי לייצר מציאות כזאת או אחרת? האם אנחנו יוצרים לעצמנו מציאות אופטימית או פסימית? לדעתי המציאות קיימת... רק הדרך להתמודד איתה היא שונה. קל יותר לקבל "בומבות" אם אתה אופטימי... כי אז עולמך לא יחרב, ואתה מאמין כי יש סיכוי שאחרי ירידה מגיעה העליה.

נשית~37

New member
לא, אי אפשר לייצר מציאות

אנחנו יוצרים אשליה של מציאות אחרת. המציאות קיימת, רק דרך ההסתכלות על אותה מציאות היא שונה. יש כאלה שיעדיפו, לפחות לשם יצירת האשליה, לראות את חצי הכוס המלאה (יש כזו בכלל? חחח) או לפחות לאמר...יכול היה להיות יותר גרוע. ויש כאלה שבמצבים קשים הכי נכון וקל להם לשקוע עוד יותר. אני לא יודעת...כל עניין לגופו. יש דברים שההתמודדות איתם קשה הרבה יותר ויש סיטואציות שיצירת האשליה היא קלה.

giulietta

New member
שלך

יותר נשי חחחחחחחחחחחחחחח

giulietta

New member
בדיוק ../images/Emo45.gif

גישה חיובית לחיים היא סגנון התמודדות. לא תמיד יש לנו שליטה על מה שקורה בחיינו אבל הגישה שלנו תעזור או תפריע להתמודדות עם מצבים משתנים ובלתי צפויים. מי שרואה את חצי הכוס המלאה יצליח להתרומם מעל הנ´אחס ומי שלא, רק ישקע עמוק יותר. ולמי אין קצת נאח´ס מפעם לפעם? מסקנה, עדיף לאמץ גישה פוזיטיבית, שזה לא דבר קל אם לא נולדת עם זה, אבל עדיין, אפשרי
.

קרמבובת

New member
מממ...

שאלה טובה ה..טו בי אור נוט טו בי... אוףף...כמה שאנחנו אוהבים לסבך ת´חיים.. וואלה..אם היתה לי באר ליד הבית, איזה שדה קטן לחרוש ולנקש בו עשבים יימח שמם...ואחר כך לרדת לנהר (ואחר כך לבעלי) לכבס את השמלה הלבנה שלי וגם כמה חיתולים לקטנות שלי... ואחר כך לחתוך עצים לתנור פחמים בתוך הבית ולאפות לחמניות.. לחלוב את העיזים ... מה היה חסר לי? אפילו התחת שלי היה יותר קטן ... קרמבו

נשית~37

New member
בטח הבנתי....חחחחח

(בכאילו...) כדי לחכות לראות מי צודק את צריכה להיות מה זה אופטימית חחחחח. לפי האפשרויות שמנית, אני ממש בסדר. אופטימית שדואגת לכסות תרחישים לא טובים.
וגם
וגם
וגם

קרמבובת

New member
נשיתתתתתתתתתתתתתתתת

אני הולכת לאסוף צאצאית מהגן
בא לך להדביק לכאן את המאמר ההוא ששלחתי לך בבוקר? בייייייייייי מייקי...תיראה מה קרה בגללך
קרמבו

נשית~37

New member
קרמבובההההההההההההההה

את מה זה אופטימית שאני יודעת להביא קישור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גישה חיובית וחשיבה חיובית

גישה חיובית וחשיבה חיובית הם הזרעים הרוחניים לאושר והצלחה. חשיבה חיובית פירושה לצפות תמיד לטוב. לדבר ולחשוב במושגים חיוביים, לשכוח את כישלונות העבר ולחשוב על הצלחות העתיד. לראות תמיד את חצי הכוס המלאה. מחשבות חיוביות כמוהן כתזונה לגוף ולנפש. לעומת זאת, מחשבות שליליות רעילות בהחלט לגוף. כל סיכוי לאושר עלול להיחנק בחשיבה שלילית. דפוסים של חשיבה שלילית עלולים למעשה להוליך למחלה ולתשישות רגשית. האם זה נשמע מוגזם? זה לא. מחקרים מדעיים הוכיחו את הקשר. חשיבה חיובית היא הבסיס להשגת איכות חיים רגשית. אדם המסוגל לראות את הצד הטוב של החיים יוצר רוח של אחוות עמיתים. קל להידבק בגישה נפלאה וחיובית זו. אתה שולט בחייך. אתה שולט במחשבותיך. ה´בוס´, העבודה, בן הזוג, ההורים או בלמי המכונית, אינם מגבשים את גישתך. זה אתה. דרך המחשבה שלך ותגובתך תלויים לחלוטין בך. אם תחכה שדברים רעים יתרחשו, הם עלולים להתגשם בסופו של דבר. אנשים בעלי חשיבה שלילית מצפים בדרך כלל לאובדן ולכישלון. הפסימיסטים מצפים שירגישו רע ויחלו, וכך קורה. יש כאן תופעה של נבואה המגשימה את עצמה, לטוב ולרע. חשיבה חיובית המעוגנת במציאות עשויה להשפיע עלינו ולסייע לנו להתגבר על מכשולים נכבדים. במהלך כל רגע מחיינו, אנו מתכנתים את גישתנו כך שנפעל לטובתנו או נגדנו. גישה לכשעצמה היא מנגנון ניטרלי. זהו רק אמצעי המוליך למטרה. יהיו אשר יהיו יעדינו ומטרותינו, גישתנו קובעת את כיוונם, הם יהיו חיוביים או שליליים, אמיתיים או כוזבים, נכונים או שגויים, תורמים לשיפור עצמי או גורמים להרס עצמי. גישתנו יוצרת את התוצאה בהתאם להנחיותינו, בהתאם למחשבותינו. מישמיש

למעלה