שיר של ג'ניפר

tzameretdvir

New member
שיר של ג'ניפר

מי יודע איך נקרא השיר שלה ג'ניפר לופז שהיא שרה עם עוד זמר, אני חושבת כושי שחלק ממילותיו הן: cause I`m real and I can`t go on without you אני מנסה לחפש את זה ולא מוצאת. איך נקרא השיר, מאיזה אלבום? אני יודעת שיש לה שיר שנקרא i`m real אך זה ממש לא השיר שאני מחפשת.

QueIronia

New member
השיר הוא I'm Real Remix,

עם ג'ה רול. הוא נמצא בדיסק J To Tha L-o
The Remixes, וגם באחת מהגרסאות המיוחדות של JLo (עכשיו בארץ משווקת רק הגרסא עם ה- 18 שירים - 15 המקוריים + 3 בונוס ש- I'm Real Remix זה אחד מהם).

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gif

דבר ראשון...כושי זאת מילה גזענית...אז שחור ולשיר קוראים I'm real גם...I'n real remix חח משהו כזה וזה מהאלבום של הרמיקסים ואני לא מבינה את עצמי למה אני נותנת לך את השם של השיר את בטח תורידי אותו...אבל אם אני לא ייתן אותו אז מישהו אחר ייתן זה כבר לא משנה...

jlo9

New member
חברה היום יום הולדת לאבא שלי!

אני מבקשת שירשור גדול!...חחח (הוא יכנס לראות!)

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב

יייאאאאאאאאאאאאאא בדיוק עוד 3 חודשים יש לי יומולדתתתתתתתתתתתתתתתתת ועוד 3 ימים החתונה של שיין וג'ילללללללללללללללללללללללל לאבא שלך יש תאריך מאוד מאוד מושלםםםםםםםםםםםםםםם חחחח

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifחחחח

זה כמו אתמול שעוד 7 חודשים היה יומולדת לג'ני ועוד 7 ימים לי חחח ומזל טובבבבבבבבבב אבא של ליעד חחח

חחחחחחחח

אה וגם היום לפני 5 חודשים הייתה ההופעה האחרונה בסיבוב הופעות של ווסטלייףףףףףףףףףףףף

למעלה