שיר רומנטי? אהוב? חברי?

why me

New member
שיר רומנטי? אהוב? חברי?

מה השיר המועדף עלכם?
האם יש שיר שאתם שרים עם חברים שלכם?
האם יש לכם ולבני זוגכם שיר שהוא ´´שלכם´´?
מה השיר הכי רומנטי? יש לי הרבה שאלות לא?

אמממ

תאמת אני לא שומע ממש שירים (הרוב טראנסים) אבל... השיר שאני חושב שהוא הכי רומנטי זה Take my breath away של Berlin שירים שאני שר עם חברים שלי זה שירים במזרחית ואין לי שיר ששייך לי ולבת זוג שלי ... כי אין לי בת זוג!

Nickey Picks

New member
אמ אין לי מושג בקשר לכל שאר האשלות

אבל יש שיר אחד שאני שרה עם חברה (שבמקרה מכורת לרוב כמלכה...
חח
). ולמתן אסור ללך להשטלת עליו אני ו מלכתינו מצאתנו אותו לפניך!! חוצפה של לידים ביימינו!!! והשיר הוא I DONT WANT TO MISS A THING - אירוסמיט.. אים לי מושג איך כתובים את זה באנגלית טיפשה שכמותי!!

מתן ב

New member
יא אבלה! זה אירוסמית ../images/Emo110.gif

וזה גם שיר שלי!!!! והוא באמת שיר יפה...

Pink Punk Girl

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני איתכם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה השיר הכי מדהים שאני מכירה
ופעם הוא היה מאוד אטרקטיבי בשבילי ..

GirlFriend

New member
חחחחחח..... י´סתומה

סתתתתם
כן זה השיר שלי
יש את השיר שאני שרה עם חברה שלי אחרת והוא השיר הכי מפגר עליי אדמות (לדעתי) all the thing she said....

מתן ב

New member
אני החברה? (../images/Emo163.gif) ../images/Emo110.gif

כי אנחנו שרות כל-מיני שירים ו all the things she said הוא אחד מהם, לא< והיית רוצה מפגר! זה שיר פצצה! ואני לא צינית עכשיו, הוא באמת שיר יפה, אני אוהבת אותו... את יודעת את זה, הוא אפילו הצלצול שלי בפלאפון...

Charmed by love

New member
ת*ש*ו*ב*ו*ת*../images/Emo15.gif*

השיר שאני הכי אוהבת זה לפי דעתי Where You Lead ולמי שלא מכיר, זה השיר של בנות גילמור. בעיקרון הוא אומר שלאן שתלך אני תמיד אהיה שם בשבילך.(You Have Got A Friend זה של אותה זמרת וזה בערך אותו שיר)
עם חברים\חברות שלי... ממממ..... עם חברה אחת שלי יש לנו מכל שיר איזה קטע אחד שאנחנו זוכרות ואז אנחנו שרות רק אותו (ובצרחות לפעמים...) *חירפון*
לי ולחבר שלי אין שיר, בינתיים....
השיר הכי רומנטי... זה תלוי באדם ובסיטואציה... למשל יש כאלו שלשמוע את השיר הכי דפוק בעולם יעשה להם ממש טוב כי דווקא זה מזכיר להם את בן\בת הזוג ודווקא זה עושה להם טוב... לי אישית אין שיר כזה. ו...לא ממש... רק 4...

GirlFriend

New member
שירי אהבה...../images/Emo23.gif

אין לי חבר ככה שאין לי שיר איתו....
אבל שירי אהבה יש כמה... *when you say nothing at all *lady in red ויש עוד הרבה ככה שאין לי כוח לכתוב אותם...

למעלה