שיר קטן ונחמד

macnasty

New member
שיר קטן ונחמד

דבר ראשון אני רוצה להדגיש שאני לא פוסל טראנס על הסף ושיש טראנסים שאני אוהב..מעטים מאוד..מאוד שאני חושב שאי אפשר לקרוא לה מוזיקה..בעצם אפשר לקרוא לזה מוזיקה גרועה אבל זה לא העניין בשיר.. ילדי המועדונים כולם תבואו למסיבה יהיה מוזיקה ממש אדירה ידקרו אותנו עם סכין ילדים שלוקחים הרואין ללכת ערום ברחובות ג'נין אני מעדיף את זה מסכין של ערס אידיוט ומסטול מהכל אולי הוא שתה גם קצת אלכוהול נשמע טראנס ואת סקאזי ניקח קצת אקסטזי ונדקור את כל המסיבה עם המוזיקה האדירה ללכת ערום ברחובות ג'נין אני מעדיף את זה מסכין של ערס אידיוט ומסטול מהכל אולי הוא שתה גם קצת אלכוהול יש לנו שכל! אז בואו לא נגרום לעוד אמא לאבל כי הטראנס הזה הזבל הוא תולה אותכם על החבל ללכת ערום ברחובות ג'נין אני מעדיף את זה מסכין של ערס אידיוט ומסטול מהכל אולי הוא שתה גם קצת אלכוהול הגיע הזמן שנצא מהבועה טראנס זה חרא!זה לא מוזיקה תתחילו לאפס לכם את החיים תתחילו..ילדי המועדונים

מהבדודה האהובה:)

חחח גדול!!! שיר גאוני. אני פשוט מזדהה עם כל מילה בשיר.. :) רואים שהכישרון עובר במשפחה.

eran377

New member
בכל הכנות...

לא התחברתי ולא אהבתי... זה שיר סטייל שייגעצ, ואני אוהב טקסטים יותר בוגרים... זה לא בוגר במיוחד
חוץ מזה שיש כמה אנשים שהיו הורגים אותך על השיר הזה

למעלה