שיר פתיחה

שיר פתיחה

מישהו יודע מה השיר הפתיחה של הסדרה הזאת איך הוא נקרא? אני פשוט רוצה להוריד אותו ואין לי מושג מה השם שלו

נצל"ש-שלום!../images/Emo13.gif../images/Emo105.gif

היי לכולם! מה שלומכם? אני סוף סוף סוף סיימתי טירונות גיהינום בבה"ד 20 (כן כן,חיל חימוש..אלוהים יודע למה),אתמול כבר קיבלתי מדים בז' יפים(חיל האוויר למי שלא הבין) והיום כבר הגעתי ליחידה
מקווה שיצא לי לבקר עכשיו כאן יותר, יומיות-הנה אני באה! יום טוב לכולם!

Dawson girl

New member
יאאאאאאא

התגעגעתי
למה את לא עונה לסמסים
בטח מזה יפה לך המדים של ח''א
איזו יחידה? ואיך האנשים? בכל אופן, מזל''ט על סיום הטירונות (איך היה אגב?) ובהצלחה בתפקיד וזה
(ודברי איתי לעזאזל
)

הטירונות?? -זוועה../images/Emo105.gif

הטירונות הייתה דוחה. דמיינו לעצמכם: 20 בנות שהגיעו מקד"צ תיכנות עם בנות חיל חימוש שחצי מהן לא יודעות לקרוא...ממממ... אני ביחידה 180,את האנשים עדיין לא מכירה כי רק חתמתי על טפסים היום ולא שובצתי לצוות וכאלה עדיין. והמדים של ח"א נראים כמו שק,אבל זה בסדר,התופרת עובדת על זה. (וסורי שלא עניתי...כנראה שראיתי את זה מתי שלא היה לי זמן לענות..)

E u t e r p e

New member
טל../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

יה. גם ליאתי וגם טל בשבוע אחד:] מה קורהה? רגע אז מה בעצם התפקיד שלך? או שזה חסוי-סמוי שכזה?
על הסיום טירונות גם

תודה../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif

אני תוכניתנית(מקווה שזה אומר לך משו..נו,אלה שעוד 6 שנים שהם ישתחררו ירוויחו 20 אלף בחודש..חחחחחח).

../images/Emo6.gif

שווה להיות תוכניתנית.
כמה זמן היתה הטירונות? היא היתה בצריפין? ובאיזה מקום תשרתי?

בערך... ../images/Emo66.gif

היה לי זימון אתמול (סוף סוף), ואני מחכה לתשובות ממש בימים הקרובים אם עברתי את השלב הראשון.

טירונות שבועיים...../images/Emo105.gif

כן,בצריפין. ותקשיבו,צבא זה אחלה מקום! הגעתי היום ב14:00 לשיחה עם מפקד היחידה שאומר לי ללכת הביתה והם יתקשרו אלי כשהם יחליטו איפה לשבץ אותי(שזה מינימום אחרי ראש השנה...) חחחחחח

shiray

New member
חחחח

כמו שאצלי הלכתי לימ"מ בשדה דב להחליף מדים (היה כזה כיף!), ואז לא רק שאמרו לי שאני הולכת למקום מעולה מעולה מעולה (שכמו הרבה דברים שווים בצבא- אי אפשר להגיד את שמו כאן), אמרו לי לחזור אחרי יומיים לתחקיר בטחוני, התחקיר עצמו נמשך עד 12 בצהריים ואז הלכתי לי ולמחרת ב10 הייתי בבסיס ולמחרת בצהריים כבר חזרתי הביתה... וד"א מזל טוב לך על הגיוס!

למעלה