שיר עם מסר

Boozet270

New member
שיר עם מסר

I sleep by myself On my bed in my room Thoughts swirling Then i hear a BOOM I hear a boom that only i do I realize what i need to do. What i need to do I think and wonder Im on my journy to search and find her Search and find her It is what i want but how, and where? It is so blunt A blow so blunt To just go and ask a woman on the street that wears a mask. Wearing a mask to hide something pure meeting together to learn to endure. Learn to endure Is not what i need I want her here Oh yes indeed. Oh yes indeed to feel her embrace though im alone I sleep by myself I sleep by myself on the bed in my room but when she comes I will make her some room והנה התרגום אבל החריזה לא תתאים. אני ישנה לבד על המיטה בחדר המחשבות מתרוצצות פתאום אני שומעת רעש אני שומעת רעש שרק אני שומעת והבנתי מה אני צריכה לעשות מה שאני צריכה לעשות אני חושבת ותוהה אני במסע לחפש אותה לחפש אותה זה מה שאני רוצה אבל איך ואיפה? זה כזאת מכה. כזאת מכה סתם לבוא ולשאול אישה מהרחוב שלובשת מסכה לובשת מסכה להסתיר משהו טהור נפגשים ביחד ללמוד להסתדר ללמוד להסתדר זה לא מה שאני צריכה אני רוצה אותה פה כן את זה אני רוצה כן את זה אני רוצה להרגיש את החיבוק למרות שאני לבד וישנה לבד אני ישנה לבד על המיטה בחדר אבל כשהיא תבוא אני אעשה לה מקום. באנגלית החריזה יותר טובה וכן... זה סוג של הבנה...והאמת השלמה עם מי שאני.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif הוא יפה,

והאמת, אני שמחה שאתה מרגישה כרגע גם אם זה סוג של אז.. הבנה והשלמה עם מי שאת..
תהיי גאה במי שאת.

למעלה