אני זורק לאנשים את האמת לפנים
אני עושה את זה לכולם. זה כואב, זה מרגיז, לפעמים אפילו גורר אלימות פיזית כלפיי. ואני כותב בפורום הזה, רק ע"מ שהפלסטינים יפקחו את העייניים ויפסיקו להיות שופרות ריקים של...ארבע רגליים טוב, שתי רגליים רע(ציטוט מ-חוות החיות של אורוול). יש המון עמים שסבלו סבל רב - "אינדיאנים"-השמדת עם כמעט טוטלית. ארמנים, כורדים, יהודים, צוענים עברו השמדת עם חלקית. קושים נמכרו לעבדות, נרצחו הושפלו, עונו ורק אלוהים יודע מה לא. אבל הפלסטינאים?????????? ממש לא!!!!!!!! אז כמה אלפים נהרגו במלחמה שהם בעצמם התחילו. אז כמה עשרות אלפים גורשו בגלל מלחמה שהם בעצמם התחילו. אז חלק מהם חיים במחנות פליטים, בגלל שכל המדינות שאמרו להם, אל תחתמו על שלום, אנחנו נבוא ונטחן למענכם את מדינת ישראל, לא נותנים להם אזרחות לאחר שלא הצליחו במעשה הטחינה ההוא. הם לא סבלו כלום!!!!!!!! הם מרגישים מסכנים כי כולם אומרים להם שהם מסכנים, שדפקו אותם! ומרגש המסכנות הזה נובע ים של הרס, הרס כלפי עצמם, הרס כלפי כל מה שסביבם! חברים תפסיקו את הטרור, המסכנות וההרס, תתחילו לחיות, לבנות, להיות עם כשאר העמים. ותראו איך אתם מקבלים בלי טיפת בעיה את כל השטחים, מדינה ריבונית, וכל מה שבא לכם. תמשיכו את הטרור, תקבלו את מה שהאינדיאנים קיבלו, האמריקאים יודעים איך עושים את זה. ובעבר הם עשו את זה בלי שום סיבה. הקיצר, די עם המסכנות הזו, בזכות זה שהמלחמה פרצה כמה שנים לאחר שניסו להשמיד אותנו, אתם לא קיבלתם אפילו 1% ממה שהגיע לכם!!!!