שיר לכולם

דיאבלו

New member
שיר לכולם

כמו הים כמו לב הים ליבו של מרקו סוער בו הוא יורד לחוף יורד לחוף מביט למרחק כי אימו שלו,שם במרחקים... והלב.... הוא רוצה אל אמא..... כמו הים כמו הלב....... נו,נו..... קצת נוסטלגיה פחחחחחחחחחחחחח

דיאבלו

New member
הנה

זום זום זום עולה הזמר מכוורת הדבורים כל היום הם לא נחים גם עובדים וגם שרים בכוורת גרה גברת חמודה וחיננית היא מלכה ויש לה כתר וקוראים לה דובשנית פחחחחחחחחחחחחח אני לא מאמין שאני זוכר את זה זה מהתקופה ששיחקנו אותה חולים כדי להיות בבית ולראות סדרות כמו : רח´ סומסום הדבורה מיה מרקו וכו´.

דיאבלו

New member
המשך (נזכרתי בעוד שורה)

כי צריך את הכוורת לסדר ולנקות להחליף ת´חיתולים ולטפל בתינוקות פחחחחחחחחחח

mamaliga

New member
דיאבלו...קצת פישלת בשורות...

למשל: כי צריך את הכוורת לסדר ולנקות גם לדאוג לארוחות ולטפל בתינוקות בכוורת גרה גברת מתוקה וביישנית היא מלכה יש לה כתר וקוראים לה דובשנית נספר לכם עליה נספר גם על כול ועל בזיק ויויו....גם!! איך אני??? ממליגה.

מותק...

היא צקדה (היא תמיד צודקת) הוא התבלבל קצת בשורות (זה קורה לו בזמן האחרון) ואת? התכוונת ל: הדבורה החביבה זאת מאיה... אין כמוה בסביבה זאת מאיה מאיה... מאיהה.... (בקול גברי אופראי משהו...) דינה. בגירוד תאי זיכרון עבשים

princess lis

New member
ועוד שיר לכולם,,,ולך די הילדוני../images/Emo6.gif

אבא´לה בוא ללונה פארק השיר: כנען צוקרמן הלחן:ישראל יצחקי אם אותי תקח ללונה פארק, תראה אהיה ילד טוב, מהיום לטובה אשתנה ואחדל להגיד:"לא רוצה". פזמון: הו,אבא´לה בוא ללונה פארק, נרכב על הסוס הלבן. אבא´לה בוא ללונה פארק, תהיה גם אתה חבר´המאן. אבא´לה בוא ללונה פארק, שם נחמד עליז ונפלא, אבא´לה בוא ללונה פארק, נתנדנד על הנדנדה. נסע,נסתובב בגלגל הענק יהיה כה יפה,שנינו נצחק. למטה,למעלה,ימינה ושמאל- אל תפחד,אני לא אפול. אבא´לה בוא ללונה פארק, נרכב על הסוס הלבן. אבא´לה בוא ללונה פארק, תהיה גם אתה חבר´המאן. הילדים כולם כבר בקרו, הכל לי הכל הם ספרו, שישנו מין דובון על קפיצים, גם סירות ורכבת שדים. פזמון: אבא´לה בוא ללונה... בוקר אור
בסימן נוסטלגי פרינצס ליס

גמני..גמני.. ../images/Emo6.gif

לי חבר, קוראים לו דודלי הוא נחמד מאוד מאוד לי בחנות של הפתעות הוא ממציא לי המצאות וחבר לי ושמו רגע בוב שובב הוא - ממש פגע לא אדע מה תעלול רגע זה להמציא עלול אצל דודלי, אצל דודלי יופי יופי עוד ועוד לי בואו יחד לבלות לבלות עם דודלי דוד!!!! פסי <עם הראש בענן של צמר גפן מתוק>

האלי

New member
תגידי, מה את מעשנת?

שכל הזמן הראש שלך בעננים ורודים?
שלך, האלי.

אהמממ..

הוא שאל מה אני עישנתי, ילדתי התמימה.. ואת, עם האנטי שלך לתיאורי זימה למינהם.. באמת רוצה שאפרט כאן מה "עישנתי"??

טשטושה

New member
תגידו - אין טיפת כבוד.....????

קוראים לי קישקשתא קישקשתא זה שמי נעים לקשקש פה היום אני שר בעצמי ורוקד עם עצמי אופסססס.........ברחו לי המילים......... חחחח טש

דיאבלו

New member
ועוד אחד

קוראים לי קישקשטא קישקשא זה שמי כמעט ושכחתי, שלום!!! אני שר ורוקד לי כמעט בעצמי בתכנית, מה פתאום!!! פסי זה מוקדש לך

הנוסטלגיה החזירה אותי אליכם ../images/Emo24.gif

דני דין ההולכים בצידי הדרכים ולפתע.....(לא זוכרת את ההמשך) מטוס קל כנף עננים במרום וחיוך של חלום ובכל רגע.... נגלה הרפתקאה מצטערת לא זוכרת הכל וואוווווו טוב לחזור אליכם תמיד נעים פה סינ ברגע נוסטלגי

למעלה