שיר לכולם

piter pan

New member
היי סינ סינ ../images/Emo47.gif

איזה כיפ שאת כאן !!! אולי תישארי כאן קבע ? כשרוצים גן חיות אז הולכים יזום לספארי ,למה זה מגיע לכם שם בלי לשאול את דעתכם ? ...

טשטושה

New member
חחחחח גם אני ברחתי ממופע האימים

שמחה לפגוש פה פליטים כה חביבים......... אלוה סינצ´וק......אלוה פיטר........ נעים........
טש

ברוכים הבאים!! ../images/Emo140.gif

טשטושה, סינ.. שבו בנוח.. יש קפה, פסטלים, שרימפ´ס - מה שתרצו
ויש מפגש בשבוע הבא.. אם בא לכן להצטרף לחבורת האינדיאני בקומזיץ לילי - שלחו אלי מסר.. סינ - את יכולה לבוא עם ההוא

טשטושה

New member
נעים גם לי

אחלה ניק..... למשהו משהו של פרי...... (הקרוי אגב: "פרי פרח התאוה") לפרח קסום..... (הקרוי אגב: "שעונית") מקווה שממופע האימים יפלטו רק הנחמדים - שני חביבים כבר יש.... עליי..... מממממ תלמדו במשך הזמן - או שימצא מי שיעיד...... תודה על הארוח שרימפסים מתאים לי טש

הפורום הזה כבר רגיל..

לקלוט פליטים מפורומים אחרים.. הם באים סוערים ונותחתים כאן ברכות אל תוך צמר גפן מתוק
טושה - שבי איתנו. הכירי - תלמדי עד כמה החבורה הזו כייפית. אני גאה בה בקהילה הזו!
אמא פסי

מייקי69

New member
קוד צהוב קוד צהוב

משלוח נוסף של פליטים מגיע ! אני מכינה את האוהלים (הכי נחמד יקבל את האוהל שקרוב אלי
) השמיכות עלייך, פס, והכיבוד על אחותו וענתי דינה תתן הופעה אומנותית בכלל - אנחנו בבעיית גברים בסוף השבוע הקרוב.... דווקא נשמע מדליק ! מסיבת פיג´מות אצלי באוהל - יום שישי בחצות ! נשיקות ממינהלת-הותיקים

טשטושה

New member
פליטה, מפליטה ומופלטת בהחלט

רק אל תעשו ממני מולטההההההההההה אאאאאאיייייייייי הצילווווווווו חחחחחחח בטח פליטה - פליטה חוטאת וגם גאה !!!! טש

טשטושה

New member
פיטרררררררררר

הידוע לך עד כמה טעימה המופלטה נוטפת הדבש והחמאה כשהכל חמים נוזל וזולג אל בינות האצבעות ששבוע שלם רק פצפצו ומעכו מצות יבשות?????????!!!!!!!!!!!!!!!! מ ו פ ל ט ש

piter pan

New member
יודע גם יודע ../images/Emo70.gif את יודעת ...

עד כמה ממשיכים להנות ממנה גם אחר כך ??? ב פ ל י ט ה (לא לפחד , זה הרי לא חריף) ..... פליטָש

טשטושה

New member
לבריאות פיטר - ללללללבריאות

כאילו, מה אכלת?............. רוץ לשירותרום - שלא יפלטש לך.........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טש

תבור.

New member
היי אשה

רואה שיש לך אורחות... לא בטוח שהן פליטות.. ולא בטוח שתבואנה לבד... אבל כמו שאמרת את כבר רגילה...

פלסטיק

New member
וגם אני (בא ל-עז-רה)

עננים במרום וחיוך של חלום ופתאום כל דקה נגלה הרפתקאה אאאא א א בואי דינה נצא מהבית ונלך(?) לממלכת הרחוב נשלב הידים ונפקח העיניים נגלה נפלאות עד אינסוף (ועוד פעם: דנידינה הולכים)

מישהו קרא לי?

אז באתי! וגם אבא בא, סבא בא, אריה מכפר סבא בא (מכירים אותו?) בא ברוך, ברוך הבא עם דודה - תודה רבה אבא בא , סבא בא גם הסבתא יבבה אהלן ומרחבא מי שבא ברוך הבא ועכשיו הם מבקשים שאני אקום לשיר... דינה. פסטי פסטיבל

דינה מיט../images/Emo59.gifעלמת

דינה מיט/ת עלמת דינה מיט/ת געגעת ד י נ ה מיט וואך היה לכם יומולדת !!!! איך היה? מה היה? מי היה?

מה מאמי? מה?????

לא עשינו כלום לא יצא לנו היו עיסוקים היו מחוייבויות ואנחנו הרי לא בורחים לשום מקום... נכון? אפשר לחגוג גם בשבוע הבא יש לך רעיון מקורי? דינה.מית עניינת

../images/Emo91.gif

דינה מיט דער מאן
ומיט/תמרחים סוף שבוע ארוך ומיט/תענגים על
ואולי
ומיט/תעצלים לחזור לעבודה. מיט אסאך שימכעס אין מיט פיל געלט. מברוק סחטיין ותזכו לשנים רבות נעימות

מקורי, מאמי, מקורי.....

אחרי למעלה מעשור יש דברים שאפילו אני כבר יודעת... תודה בכל אופן

למעלה