שיר לילה לא לילה

שיר לילה לא לילה

כתבתי לך שיר ללילה לא לילה את שוכבת לבד במיטה ואני כאן ליד רק צופה מהצד איך בשקט, גם את עוד ערה איך נפלו גיבורים מי יכתוב עוד שירים על הלילה הזה על התום מציאות מהורהרת נופלת עלינו את שם, ואני בחלום

שמים1

New member
שיר לי שיר ../images/Emo79.gif

הד ברק מתגלגל כהמיית פעימות ליבך, שיר לי שיר ואחוש ערגות מתנפצות כגלים לוחשי אהבות לחוף מבטחים. במכחול מכושף, צייר בי רזים החפצים להתגלות במגע ידיך הנוסך בי שיכרון חושים. נגן לי בכלי מיתר, במנגינה קסומה מבעד לקלידים, ספר לי על רגעי געגוע. ברוך הבא עובדיה שנקין לפורום שירה אירוטית ואהבה

טאKילה

New member
מרחקים...../images/Emo79.gif

רגע ארוך עמדתי הסתכלתי בך דרכי רגע אחד הולך מתוכי אל נוף ערגתך. , והלילה עטוף בגלימת חלומות ופסיעותיך הדי מרחקים. עובדיה שנקין ברוך הבא לשירה אירוטית ואהבה

odo13z

New member
זהיר....../images/Emo66.gif

מגע קטן זהיר לע להפריע...לא להעיר עינייך הנשואות למרחקים רואות פלאים... רק נשיקה בלתי מורגשת על כתפך החשופה אשמור לך את אהבתי עוטפת בגלימה.

בשקט, בשקט...

בשקט בשקט מבלי שתשמע בנפשי ואהבתי אני לצידך מלטפת את שערך ועבירה ידי על פניך מביטה באהבה אל הגבר השוכב במיטה עיניו עצומות נשימותיו מסודרות ריפרוף של נשיקה מלאה באהבה יוצאת בלט בשקט מוחלט עכשיו יכולה להניח ראשי על הכר ולחלום לי על המחר

למעלה