שיר ליום

שיר ליום

אל נעלמים!
מילים: ברי סחרוף ודן תורן לחן: ברי סחרוף ורע מוכיח
הרצועה הפותחת את אלבומם המשותף של רע וברי "11 א'".
על אף שלא יצא מהאלבום שום סינגל, ערכנו בפורום סקר שעל פיו נבחר השיר הזה בתור השיר שהכי הייתם רוצים שייצא כסינגל
על מה השיר מדבר? בואו לקרוא בניתוח השיר
קשה שלא לשכוח את עיוות ה"אבטיח" המוזר שנעה (המממ) שיתפה אותנו בו: "טגן אותי טגן עכשיו" במקום "תקן אותי תקן עכשיו"
אתם מוזמנים לדרג את השיר, לכתוב כל מה שהוא מעלה לכם בראש ולהוסיף לקינוח איזה משפט שהכי עשה לכם את זה.
מילות השיר די לא יכול יותר איתי, לוקח את מקל הנדודים, שוכח את כל מה שעבר הולך לי באוויר, בדמיוני רואה סולם שומע קול פנימי תקן אותי תקן עכשיו אני מפנה ראשי, אנ'לא בטוח שמדברים עלי משהו בתוכי, הכל פתוח אני חי לא זה לא חלום, ועוד מעט זה זמן עבר שומע קול רחוק: חזור אליי חזור עכשיו! אל נעלמים, אל מקור חיים מגלה כל יום, שאפשר לחשוב בשברי מילים, בקולי קולות אל נעלמים די, לא בועט יותר בקיר יושב בחדר, מכווץ הזכרונות שוטפים, הלב עולה בי על גדותיו לא זה לא חלום, ועוד מעט זה זמן עבר שומע קול קרוב: חזור אלי חזור אלי אל נעלמים...

5-שיר מעולה

אחד השירים הטובים ביותר שברי עשה. הרטט האמיתי מגיע כשהוא חוזר על הפזמון בסוף השיר, המוזיקה מתעצמת ברגע הזה וזה ממש מצמרר. בהופעה של 11 א' השיר הזה קיבל ביצוע כאסח אימתני ובלתי נשכח, הפזמון היה פשוט מטורף, באמת משהו שנחקק בראש כשחושבים על הופעות. חוץ מזה זאת באמת הרצועה שפותחת את האלבום ומעבירה בו סיפור שמתחיל עם פתיחת הנדודים בשיר הזה ומסתיים ב"הדרך" המעולה גם כן עם סיום הנדודים, זאת הסיבה, לדעתי, שכדי לשמוע את האלבום מההתחלה ועד הסוף ברצף.

קיר קמט

New member
3.5

שיר מייצג מהאלבום שאני הכי פחות אוהב שיצא מהיידים של סחרוף.. וככזה, זה מה שהוא שווה בשבילי..

Elfangor

New member
4.5-5

בצוין, מדויק, ליריקה ומוזיקה כל כך תואמים ועושים את השיר הזה פשוט ממכר. בין הטובים אם לא הטוב ביותר מ11 א'

למעלה