שיר לבוקר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיר לבוקר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אצבע את השלכת בירוק אם רק תאמרי..... ממממממממ....... אני אטבול בחורף בנהר עמוק אם רק תאמרי........ ממממממממממ....... אני אלבש את החולצה הצהובה.......... אני אקנה לך אוניה עם ארובה........ אני אבוא במקום ההוא שעוד לא בא......... אם רק תאמרי.............. ממממממממממ........... אני אשיר לך סרנדות גם בים....... ועביר אותך את הרמזור באור אדום.......... אם רק תאמרי........ ממממממממ.......... אני אפסיק באחרות להתבונן.......... ואת הלב והנשמה רק לך אתן......... אם רק תאמרי.......... מממממממממ........ אני אף פעם לא אומר לך לא........ אומר רק כן............ אם רק תאמרי.......... מממממממממ......... אני אוריד לך את הגשם בשרב.......... ולחפש אצא את פרח הזהב......... אם רק תאמרי.......... מממממממממממ......... אני אקח אותך לארץ רחוקה........ ואת ראשך אכתיר בכתר של מלכה........ ובסוכות אבנה לך יופי של סוכה.......... אם רק תאמרי........... ממממממממממ................ ;-) ;-) (מילים : זמירה חן ) מקווה שהבנת !!!!!!!

בתור מומחה גדול לשירים הרשה לי להמר שאני יודע.... אבל בכדי לא להרוס את המתח אגיד שהוא שדרן ספורט, וגם מנחה תוכנית מצליחה בערוץ השני...תוכנית ששווה מליון. מה אתה אומר שווארמה? אני יודע, או לא?

למעלה