שיר חדש!!!

אני אכלתי בעיניים עצומות../images/Emo152.gif

מקווה שזה באמת היה שקשוקה.... זה יכול להיות כל דבר כשאני חושבת על זה.... ההההההההה נזכרתי שפעם במסיבת יום הולדת של יואב קשרו לי את העיניים במין משחק כזה ונתנו לי למשש בצל והייתי בטוחה שזו הצ'לולה שלי, אז כדי להוכיח לכולם שאני לא צודקת. אכלתי אותה - וזה היה באמת בצל!!! ההההההההההה יואב היה ממש מאוהב

טוב, דריה לא בת 18 דריה בת 80

כמו אביתר - היא לא מבינה את הז'רגון המיוחד שלך. דריה סולחת!!! ומבקשת לדבר יותר ברור - אולי היה לך פה מלא שקשוקה וזה היה נשמע יותר אלים (כי מי שואכל שקשוקה לבד זו אלימות בפני עצמה).

Dark chocolate

New member
דריה פלג היא אדם בעל נטיות.

עד לפני כמה שנים שמה בישראל היה אבי. אולם אבי היקר לא הרגיש נוח בגוף האישה. לאבי היו נטיות!!1 ולכן, כשמלאו לאבי היקר 18, הוא החליט לבצע בגופו שינוי מהותי - ההפיכה מגבר לאישה באמצעות הורמונים(וסמים). השילוב הקטלני של אסטרוגן, קוקאין, הרואין, קראק, מריחואנה ושלל ג'וינטים אחרים יצר מפלצת- דריה פלג. צחוקה המתגלגל (או שמה יש לומר - צחוקו) הוא תופעת הלוואי של הסמים. אותו הדבר גם לגבי הרווח בשיניים(אחרת איפה היו תוקעים את הג'וינטים?). דריה הוא אדם מסכן, אשר החברה לעגה לו בילדותו, כשהלך לגן הילדים לבוש בחצאית ואודם אדום עם אביו העארס, או כשבא לבית הספר כשבתיקו טמפונים והתעקש שהוא במחזור, אבל מחזור זה לא מחלה ולכן הוא יכול לשחק כדורגל ולהזמין בנות ל"קפה", לא נשארה החברה אדישה ולעגה לו. אכן, דריה הוא בן אדם מסכן. רחמיי.

limors2

Well-known member
אף פעם לא ידעתי את זה../images/Emo10.gif

דריה המסכנה, חייה היו כה קשים

למעלה