שיר חדש!!!

שיר חדש!!!../images/Emo68.gif

טוב, החלטתי להציא מכרז והפעם לתת לכם לכתוב שירים עלי!!! המנצח יזכה להכין לי שקשוקה!!!
מי יכול עלי?

היי זו עבירה על החוק../images/Emo12.gif

זה לא שיר . תנסי להוסיף חרוזים וכזה דה, הההההה נזכרתי בדיוק כשיואב אמר לי שכשאני מדברת אני נשמעת אילו שרה - אז אמרתי לו תזהר תזהר, יש לי את אביתר בסטנד ביי קומדי!!!

Dark chocolate

New member
../images/Emo98.gif

דריה השכן מילים: מיכל לחן: קרן פלס ובתיבת הדואר הצפה והדמעות זולגות אל הרצפה אני אתן קפיצה כדי לא ללכלך ואלך השמש חיממה וקצת ניתך ושוב מוצא הורמונים בפח גם ההרואין נשפך עכשיו "דביק" החצאית הזאת קצרה, וזה מציק.. דריה השכן עשתה שינוי מין לפני שלושה ימים ממש בפתח של הבית חולים גם שמו שלט על הדלת כבר חמש שנים, מטריד מינית כזה מהיר פחדתי ממך בלי להכיר אותך כמעט, מוזר.. יש חושך בדירה מספר אחת
שיתחלף כבר הרמזור מאדום כמעט שברתי ככה את כל הצום גם עצבות פתאום נחתה, דריה רוצֶה לעזוב, הו.. כמה טוב איך לא נתנו כאפה לזו*ה שוב מתקשרת, המשטרה לא זמינה הם בטח ישנים כמו דובים בעמידה מגיע להם מכות ולדריה מגיעות כאפות! דריה השכן עבר שינוי מין לפני שלושה ימים ממש בפתח של הבית חולים גם שמו שלט על הדלת כבר חמש שנים מטריד מינית כזה מהיר פחדתי ממך בלי להכיר אותך כמעט מוזר, יש חושך בדירה מספר אחת...
לפני שלושה ימים ממש בפתח של הבית חולים גם שמו שלט על הדלת (
"זהירות
פדופיל/ית") כבר חמש שנים מטריד מינית כזה מהיר פחדתי ממך בלי להכיר אותך כמעט מוזר, יש משטרה בדירה מספר אחת.. אומרים שהיא לא היתה ממש בסדר לקחה סמים בשביל לצאת מהחדר מרוב הפחד, היא דיברה יותר מדי היתה לו בובת מין אחת.. אולי/ודי/יונתן שפירא (כןכן דריו'ש
מקורות סיפרו לי על זהותך המינית.. אל חשש! הצטרפי עוד היום לק"ב! קוקסינלים בהכחשה)

Dark chocolate

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

אני מעדיפה לשמור מרחק מדריה.. ובטח שבטח ממאכליה! אולי היא תכניס לי רעל עכברים לשקשוקה?? לכי תדעי מאיפה הביצים!

מיככככ#@^%#@$&&%../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

תכיני את השקשוקה לפי המתכון של שירי

limors2

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דריה, יש לך מתחרים

דריה לא צוחקת ממטרידי מין../images/Emo31.gif

אני גבר? הגזמת!!! אחרי שהגנתי עליך כשקראו לך נעל!! אני חושבת שגבר אף פעם לא היה יוצא כזה נשמה... תנסי שוב, אני נותנת לך נסיון נוסף, תנסי לצייר בלי לצאת מהקווים, נעל שמאל עדיין נותרה מתוקה משוקולד!!

ady18

Well-known member
מנסה גם

יואב הגיע בסתיו לבוש בחולצה גדולה כי הכנתי המון סמבוסק יואב מאוד התעצבן וזרק אותי אמר אני לא רוצה להיות דובון תאכלי את הסמבוסק לבדך אמרתי אולי נתפשר על גלידה בלילות זה לא ממש עזר לי יואב זרק בלי לחשוב פעמים חסל בקבוק שתיה וסגר אחריו את הדלת הגיע בחור קצת משונה אמרתי קוראים לך בטח אביתר אמר אני רוצה להעביר את החורף הזה איתך אמרתי לו אני שמחה והתחלנו במשחקים של אהבה ולאט לאט נהיה יותר רציני עכשיו אני כבר מאוהבת ומאז עברו חודשים של אהבה כמה נעים ביחד לשחק בלילה ולא רוצים להפרד אנחנו עכשיו זוג למרות שאנחנו שונים אבל זה היפה באהבה ואין יותר סמבוסק רק גלידה פעם בשבוע ועושים המון ספורט ואולי נגיע להתחרות בענף ספורט וזה החורף הראשון שלי ביחד עם אביתר:)

Dark chocolate

New member
גם אם זה עפ"י הלחן של איתי,

זה אפילו לא מזכיר אותו וזה בכלל לא שיר.. אין חריזה, אין הגייה של מילים לפי הלחן..

חחחחחחח לא מצליחה לשיר לפי הלחן

אבל התוכן הוא ממש שקשוקה של אירועים!!! נסיון נעים כאן לבדי.

OpenYourEyes

New member
שיר אהבה אובססיבי לדריה

הלחן הוא לפי "לשם" רוצה שיתארך הרגע לעולם לא אשכח אותם- הזיכרונות מארץ נהדרת ומאז אהבה עיוורת אני רוצה שירים שלא יניחו לאביתר, ושינקמו גם בכל השאר אומרים היא טרלהלהלה לא נורמלית לא שפויה, היא מסניפה, לא אכפת אותה אני רוצה, ואיש לא יתקרב גם אם יאמר שהוא אוהב, ושנשבר לו הפאקינג לב ושבחר בך מכולם מכל הבנות בעולם אני אזרוק אותו לים כי לימדת אותי אהבה ואותך מעריצה אני רוצה ידיים שכותבות להתאהב בשפתיים ששרות אומרים דריה קצת מטורפת היא דפוקה, לא נחמדה היא חשה ולהם, ת'גלגלים אני אפנצ'ר ומי מהם שיצטער לא אחוס עליו יותר כי פגעו בגדולה מכולם, מכל הבנות בעולם לא אסלח להם לעולם כי לימדת אותי אלימות ואיתך אני אמות אפשר להכין לך שקשוקה, דריה?

עם כפית של סחוג ורסק תפוחים../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

דריה אוהבת כל שורה וכל כפית!!!

נא לשלוח לי את השקשוקה לכתובה הבאה:

רח' הבלון מס' ראשון, באשקלון שבמזרח התיכון!!! ותשימי בבפנים עוד מעטפה מבוייל תשאני אוכל להחזיר לך את הכפית!!

למעלה