שיר חדש ל - My First Fifth Murder..

superdrum

New member
שיר חדש ל - My First Fifth Murder..

שיחררנו היום שיר חדש.. נשמח לתגובות/הערות/הארות על השיר ועל הסאונד שלו. אני רק אציין שהתופים בו לא הוקלטו, זה מחשב.

לא רע

אבל עדיף לשמור לעצמכם את החומר המקורי, עד שתגיעו למצב שבוא תוכלו להקליט תופים מבחינה כלכלית או טכנית או מה שזה לא יהיה, ואז לשחרר.. תופים מתוכנתים לא נותנים יותר מידי כבוד בטח שלא לך.

superdrum

New member
אני חושב שזאת טעות גדולה..

לשמור לעצמך ולא לתת לקהל הרחב לשמוע ולהגיב על החומר שלך, מכל סיבה שלא תהיה זאת טעות. שתבין שהלהקה הזאת קיימת חודש ושבועיים (נכון לאתמול) ותראה כמה צפיות בעמוד, כמה השמעות וכמה תגובות יש שם. כל זה לא היה קורה אם לא היה את השיר הראשון ששחררנו - "Ricko Bo". אז אוקיי, נכון לעכשיו התופים שם לא מנוגנים, הם מחשב, אבל בקטנה, זה לא שאני טכנית לא עושה את זה. ואני לא רואה כאן שום קשר לכבוד.. מילא אם היתה לנו האופציה להקליט והעדפנו לתכנת. ואם היתה האופציה להקליט באיכות טובה שתעמוד בסטנדרטים - תאמין לי שהמחשב לא היה נכנס לעסק.

מצוין אחי כל הכבוד, אבל עדיין

בלי קשר אליך כנגן לדעתי שאתה בא ומשחרר את השיר הזה לאינטרנט עם התופים האלו כשאתה מנגן... זה נותן לכם קצת יותר רמה, זה מציג אותכם בצורה יותר בוגרת כלהקה עם סטנדרטים יותר גבוהים מבין? זאת דעתי בכל אופן... בקטנה אחי אחלה שיר בהצלחה.

superdrum

New member
הבנתי את מה שאתה אומר..

ובכל זאת, להקה שקיימת חודש ואין לה תקציב של שקל במקרה שלנו, העדיפה לשחרר 2 שירים עם תופים לא אמיתיים.. בקטנה.. בכל אופן, תודה על התגובות..

superdrum

New member
אממ.. מעורבים..

הסולן בן 18 וחצי אני והגיטריסט השני בני 18 הבאסיסט 16 אחד הגיטריסטים בן 17 ומשהו

WinterZ

New member
זה מה שאני אוהב לשמוע,

להגיע לגבולות של הטירוף למרות שההתחלה דיי מעאפנה. הייתי מוותר עליה או מקצר אותה, אבל הקטע "רגאיי" ענק.

singlestroke

New member
ענקקקק !

הרגאיי באמת ענק, אהבתי לאללה ! אני מקווה שתתופף את זה אחד לאחד כי זה נשמע נהדר. אתם נשמעים טוב. בהצלחה בהמשך !

singlestroke

New member
אגב הקטע בהתחלה בסדר לדעתי...

למרות שקצת לא קשור. זה אידיוטי כזה, ואני אוהב דברים כאלה לפני הפצצות.

superdrum

New member
דווקא לא אחד לאחד.

אני מעדיף לתת קצת יותר מהכיוון שלי כמתופף ולא כמתכנת תופים. כשאני יושב על סט וכשאני יושב על מחשב זה אחרת.. אתה יודע. אבל ברמת העקרון הראש הוא אותו ראש והכיוון הוא אותו כיוון. תודה בכל אופן.

GhostDrummer

New member
חחח אהבתי.

לא סובל את הסגנון ואהבתי. רק תנסה לגוון בתופים. התופים לא חייבים לעשות את מה שהגיטרות עושות.

superdrum

New member
חחח תודה גבר..

נראה לי שזה אחלה מחמאה לקבל ממישהו שלא סובל את הסגנון.. בכל אופן, כמו שרשמתי למעלה, כשאני יושב על הסט הכל נשמע טיפה אחרת. באותו ראש, אבל אחרת. תודה שוב. מחכים לעוד תגובות.

למעלה