שיר חדש ל - My First Fifth Murder..

drums123

New member
תשמע, כבר אמרתי לך את זה.

מאוד מאוד מדויק! כאמור אני לא אוהב את הסגנון אבל כבר החמאתי לכם על הדיוק והביצוע המצוין. לדעתי יש לכם עתיד מבחינת יצירה.

Gutterball

New member
שיר אדיר!!

אהבתי מאוד! שני השירים מצוינים. אתם מקוריים לאללה אגב, יש לכם שני סולנים או סולן אחד שעושה כמה קולות?

superdrum

New member
שני סולנים שכל אחד מהם עושה כמה קולות..

ויש כמובן את הקטעים שכולם צועקים ביחד, שזה הכפלנו את כולם ביחד.. בעקרון הסולן הראשי הוא דר ואני הסולן השני. כן, אני גם מתופף וגם שר..

TAMIR182

New member
פשש יפה אחי

ממש יפה השיר הראשון והשני במיוחד אוהב את הסטייל של הגרינד(ככה אומרים את זה ?!)וכל הצרחות וזה להקה סוסה לאללה... מי יתן ובקרוב יהיה לי דאבל ונתחיל להפציץ בדברים כאלה :p דרך אגב אחי עשיתה מהתוכנה fruty FX משהו כזה? אם כן אחי אני ישמח אם תתן לי רקע כללי בשימוש לתוכנה כיוון שאני רוצה ללמוד לבנות ולהכין תופים גם במחשב בישביל הכיף והלמידה עצמה בתחום חדש... אם בא לך תוסיף אותי לאייסי: 291919853 תמשיך לתת בראש :)

superdrum

New member
תודה גייבר..

השיר הישן - Ricko Bo נעשה בפרוטי לופס (התופים רק). החדש - Smile As You Burn Down - נעשה באמצעות פלאגין לקיובייס, שזה קצת יותר סיבוך.. וזה גם חבילה בסיסית של איזה 7 ג'יגה.. אני אוסיף אותך ואסביר לך כבר באיציק. תגיבו עוד, אנשים.. חשוב לנו גם לשמוע מה לא טוב ואיפה לדעתכם אפשר וצריך לשפר...

S o u l f l y

New member
בתור אחד ששמע דת' מטאל מכל הסוגים מ1990

אז לדעתי, המעברים שךכם בין המטאל לקטעים הרגועים יותר, הם סבבה לאללה..ודי מקורי אבל הקטעים החזקים עצמם , קצת מתישים..ונשמעים בערך אותו דבר..כל פעם. הכיוון נכון, אבל אפשר לשפר את הVOCALS לטעמי. תשמע BOLT THROWER OBITUARY MORBID ANGEL .לדעתי ה VOCALS שם הכי מתאים לדת' מטאל. שים לב שגם ב OBITUARY הקול מוזר מאוד..אבל עדיין איכותי. אצלכם, הוא מוזר מאוד אבל..מעצבן קלות. בכל מקרה, בהצלחה, העיקר זה להנות .

superdrum

New member
תודה על התגובה..

להשוות אותנו ללהקות דת' מטאל זה לא נכון כלכך.. אחרי הכל אנחנו דיי רחוקים מהסגנון ומכילים הרבה מסגנונות אחרים.. בכל אופן לקחנו לתשומת ליבנו והפנמנו. תודה.

S o u l f l y

New member
אל תהיה קטנוני..:) דת' מטאל הכוונה..

לחומרים הקשים שבמטאל...עזובת'ך מתתי ז'אנרים... ושוב, תשמע OBITUARY ותבין על מה אני מדבר. יש להם אלבום אגדי- CAUSE OF DEATH.

superdrum

New member
הבנתי אותך..

סבבה, אני אכנס עכשיו למייספייס שלהם ואשמע.. תודה שוב.

BlacK LiOr

New member
אני לא מבין איפה הקטנוניות

נכון שזה גריינד והכול אבל כל התת סגנונות האלה מגיעים תכלס מהדת' מטאל המסורתי, מורביד אנג'ל ובולט טראוור לדוגמא...

superdrum

New member
ד"א, העלנו תמונות חדשות למייספייס..

למי שיש משתמש מוזמן להכנס ולהגיב גם שם..

superdrum

New member
הקפצה אחרונה..

לפני שזה כבר לא יקפוץ.. מי שלא הגיב מוזמן להגיב..

Eilamt

New member
תזהרו שלא יתבעו אתכם על זכויות יוצרים:]

חוצמזה נחמד

למעלה