שיר חדש לעמיר!

ו ר ד ב

New member
אין לי מושג ולא שמעתי את השיר החדש....

גם אותי לא עידכנו בשום דבר - וכן חבל שכך... זה לא היה כך בעבר. פעם שרצו לגרום לרעש תקשורתי בנושא מסוים ההודעות היו מועברות כאן (למה עכשיו לא? אין לי שמץ) נו טוב כנראה שבמצב הנתון לא לוקחים אותנו יותר מפורום מעריצים רגיל או אולי פחות מזה... כך שאני לא נותנת מענה לשאלתך אולי כדאי לפנות ל"נבל עשור" שהיא בפועל מייצגת את "עמיר ואבי בניון" אולי להם יהיו תשובות.. יום טוב ורד

גרציה פ

New member
באמת שחבל שכך...כי למעשה רק דרך הפורום הזה...

אנחנו מתעדכנים לגבי כל מה שקשור לעמיר ואבי.....

פזית 1

New member
חבל מאוד!!!!!

דיברתי עכשיו עם נבל עשור ולצערנו אי אפשר להעביר או להוריד לאתר את השיר... כל שנותר לנו לעשות הוא לנסות "לצוד" את השיר באחד מתחנות הרדיו... מאכזב

morenolocoloco

New member
זה מדהים איך רק עכשיו אתם אומרים את מה שאמרתי

הרי אמרתי את זה כל הזמן.... חבל שהאסימון (טלכרט \ סלולארי) נפל לכם רק עכשיו.

odery

New member
נכון.בדיוק את אותם דברים.

באותו הטון,מאותם המניעים,עם אותה כוונה נסתרת.למעשה עשינו קופי פייסט מדבריך לכאן.שועלים קטנים מחבלים בכרמים שכמותנו...

ועכשיו קצת חיובי...

שיר מדהים לדעתי מציג את "עמיר החדש" בצורה מושלמת, קיצבי ,קליט ,מילים מתוקות ולחן שמביא את המשיח עם הרבה אהבה וקול שקורא ,מבקש ,דורש, אפילו מצווה על המשיח לבוא..אז עם הרבה אהבה הוא יבוא בע"ה חידוש משיחי: אחת ל28 שנים יש ברכת החמה (מברכים בברכה את השמש) ורק 3 פעמים אפשר שיום זה יצא ב-א' בניסן, פעם אחת זה קרה בימי משה, פעם שניה קרה בימי מרדכי ואסתר והפעם הבאה...... בשנה הבאה אנשים תפנימו שזה ממש קרוב הסימנים מתחזקים. ואפרופו משיח ,משה ומרדכי לשיר של עמיר על המשיח קוראים "עומד בשער" ועל מרדכי נכתב "והאיש יושב בשער העיר" אז מקרה אין בעולם ושכל אחת יקח את הדברים איך שבא לו, ובעזרת ה' שיבוא.

odery

New member
זה אומר שעד א` ניסן צריך לחכות לו?

רוצים קודם!!!

odery

New member
אה,ולגבי יושב ועומד

אחד הפרושים(הלואי וזכרתי את שם אומרו והייתי מביאה גאולה לעולם) אומר שמרדכי היה צריך להיות משיח אבל מכיוון שישב בשער,דרכם של עמי הארץ.אולי כוונת בעומד בשער,``לתקן`` את אותה ישיבה.

למעלה