שיר חדש לעמיר!

leka27

New member
שיר חדש לעמיר!

השיר החדש "עומד בשער" (נראה לי) הושמע עכשיו אצל אלעד עמדי בהשמעת בכורה. הסינגל הוא מתוך האלבום הבא של עמיר שנקווה שיצא בקרוב. כבר משמיעה ראשונה השיר נשמע מדהים וסגנון קצת שונה ממה שהכרתי עד היום... קיצור, יש למה לחכות

mk42

New member
איזה כיף

בס"ד מחכה בע"ה לאלבום אבל למה לא רשום אף פעם חדשות בנבל עשור....האתר ריק אין בו כלום חבל.....

אנונמני

New member
איך קורה שסינגל חדש מושמע בתחנה מקומית

לפני שמושמע ברשת ג' למשל?

פשוט כי אלעד ועמיר חברים אז הוא הראשון...

לא כ"כ מסובך. כיום אני לא מכיר שדרן שדוחף את עמיר (ואפילו את אברהם) כמו אלעד עמדי כך שזה ממש לא מפתיע שהשמעת הבכורה הושמעה אצלו.

odery

New member
חבל?

נבל עשור לא ממש סופרים את הפורום הזה,מה שמפתיע זה שהם כנראה לא סופרים גם את הפורום שלהם עצמם.נו טוב,למה ציפיתם? כבר שירשרנו את ענין יחסי הציבור שלהם עשרות פעמים.הלואי ויכלתי לומר ``הם יודעים מה הם עושים`` ואנונמני לגבי השאלה שלך,זה לא אמור להיות,אבל אתה בד``כ נותן בכורה לכאלה שיש לך יחסי קח ותן,עמיר לוקח מאלעד פרסום,ונותן לו את כבוד הבלעדיות (הזמנית).חבל,אבל זה מה יש.

אנונמני

New member
עכשיו היה גם ברדיו דרום אצל החבר השני..

יורם סוויסה. מתוך הדיסק של ה7 שירים 2 כבר שמענו, יהיה מבאס קצת לקנות דיסק כשרק 5 חדשים אבל עדיין מחכים

odery

New member
לפי משאתה אומר

עדיף לא להוציא סינגלים.כי אז יכירו וזה לא ימכור.

אנונמני

New member
לא לא.

יש הבדל בין להוציא 2-3 סינגלים...מתוך דיסק של 11-13 שירים לבין..להוציא 2 סינגלים מתוך 7 שירים,

אנונמני עפ"י מה שידוע לי...

ואם אני זוכר נכון אז האלבום הבא של עמיר לא יהיה זה עם שבעת השירים כמו שפורסם בתקשורת... אבל אני לא בטוח ויכול להיות שאני טועה הרי עמיר עושה כרצונו ב"ה ולכן הוא לא כ"כ צפוי (וטוב שכך)... ערב חג כשר ושמח!

odery

New member
לדעתי שיר מתוחכם.

הקצב מזכיר טיפונת את שלכת והלחן מזכיר את הפזמון של בכיוון ההפוך(ושאפו לגרציה),עמיר אסף את מדרשי אחרית הימים(זאב עם כבש),את מנהגי החורבן(שבירת הכוס תחת החופה) וקיבץ אותם לשיר מחאה(?!)ואולי המילה מחאה יומרנית וחוצפנית,אבל הוא בהחלט מבקש שדי כבר,אולי משיח?

leka27

New member
יש משו בשיר

שמזכיר את הסגנון של אבי, בעיקר בלחן שהוא יחסית קליט לעומת הרבה מהשירים של עמיר. אני אהבתי מאוד...

גרציה פ

New member
אבל למען האמת, זה מעליב...../images/Emo10.gif

הודעונת קטנטונת, היה כל כל קשה לפרסם? להודיע לנו מתי ואיפה אפשר לשמוע שיר חדש של עמיר? זה ברור "לנבל עשור" שכל פיסת עידכון ומידע חשובה לנו, במיוחד אם מדובר בשיר חדש... כי למעשה {כמו שכבר כתבתי} אין לנו מאיפה להתעדכן...רק מהפורום הזה...

גם כן הנבל עשור האלה

אנחנו בתור המעריצים השרופים והכי טובים אמורים להיות הראשונים ששומעים או הראשונים שיודעים על זה..עכשיו נצטרך לחכות כמו כולם.

למעלה