שיר ורון מחר בנות 4

emuna4

New member
אירית יקירתי

4 שנים וקצת חלפו מאז שנכנסת בסערה לפורום והבאת אותו לשיאי התרגשות נפלאים שלא הסתיימו בלידה של שיר ורון . הבנות אכן מקסימות ורואים את ההשקעה שלכם והאהבה. (קשה לי להאמין שהאמא שלהן פנסיונרית..) מזל טוב למשפחה נפלאה ותמשיכו להיות מאושרים

אירית51

New member
תודה יקירה

מאחלת לך להגשים חלום האימהות ואני בטוחה שתהיי אמא נפלאה ואכן אני פנסיונרית מהיום גם לי זה נראה עדין מוזר אך מסתבר שאין כמו החופש והדרור בידידות איירת

milamark1

New member
מזל טוב לשתי נסיכות!

איך הזמן רץ. לא יאומן. אני זוכרת איך שהם היו עוד בבטן של פונדקאית החמודה שלך. אחר כך לידה. בפעם הראשונה ראיתי אותם במפגש אצל מירב בנות שנה או קרוב לשנה... וכבר בנות 4. הרבה אושר, בריאות, צחוק לשתי נסיכות!

אירית51

New member
כן הזמן רץ

זה אושר תמידי ,הבנות האירו לנו את הדרך האפלה שחיינו בה,למזלנו היתה לנו פונדקאית נפלאה ותותחית של ממש שנקלטה ממוקפאים מפסח 1999 ונקלטה בפעם הראשונה עם שיר ורון,ומשכה עד החודש התשיעי,הרווחתי שלוש אוצרות,את איילת שיר ורון והיפה בזה שאיילת ואני בקשר מצויין עד היום ,אני מוזמנת לארועים של בני המשפחה שלה ואנחנו מזמינים אותה לארועים שלנו,המפגשים בננו תמיד מלוויים בהרבה חום ואהבה. בידידות אירית

מזל טוב כפול

כמה מרגש כתבת וכמה אופטימיות את "זורעת" כאן...... פרישה נעימה ותזכי לגדלן בנחת . תפזרי הרבה אבקת הצלחה לזוגות שבדרך.

למעלה