שיר ורון מחר בנות 4

אירית51

New member
שיר ורון מחר בנות 4

היי יקירות מחר יום ההולדת של שיר ורון וגם היום שחיי השתנו ונולדתי מחדש! מצאתי לנכון לכתוב שוב תודה לאיילת היקרה והמקסימה שהפכה אותנו להורים מאושרים והביאה לנו לעולם לאחר הרבה שנות סבל את שיר ורון,לכן איילת היקרה את ממשיכה להיות בתי לכל דבר ,וכל פעם שאנחנו נפגשות אני מתרגשת מחדש ,תקופת הפונדקאות הייתה עבורינו חוויה בלתי נשכחת עבורנו ותמיד שתינו מתגעגעות מאד לימים ההם ,אני זוכרת את היום שלפני הלידה ,את הלידה ב2.3.03 שעה 11:00 בבוקר ,את מחזיקה אותי והדמעות שלי שוטפות את פנייך היפות,את עברת את הלידה והכאב הפיזי ואני את הכאב הנפשי עד שפרפסור דור הוציא את שיר ותוך דקה את רון. את מדהימה ואני מודה שגם עכשיו הדמעות זולגות,אנחנו ניפגש השבוע ושוב נעלה את החוויות,גם אותך מירב למרות הקרע שנוצר ביננו לא אשכח שהיית שם ונפלתי על כתפייך ברגע שיצאתי עם רון. לא הייתי כאן הרבה זמן גם לא סמויה ,אך אני שמחה שיש עוד הורים מאושרים כמוני ועוד פונדקאיות מדהימות כמו איילת. היום שמחתי כפולה מאחר ויצאתי לחופשת פרישה אחרי 32 שנות עבודה וכל כולי נתינה לבנותי היקרות. שיר ורון בולטות מאוד בגן הן שרות ,רוקדות ,מפטפטות על הכל,ורמתן גבוהה מאד לגילן,הן שולטות יותר טוב ממני במחשב וכל יום בחוג כזה או אחר,פשוט אושר בלתי מוסבר ,הן גרמו לי להראות ולהרגיש צעירה ב-20 שנה. לסיום מאחלת לכל משפחת הפונדקאיות וההורים המיועדים להגשים את חלומן ולהמשיך ולהיות במערכת מצויינת לאורך הזמן . ושוב מסיימת בחיבוק חזק והרבה תודה ואהבה לבתי איילת הפונדי שלנו. אירית

angel Mom

New member
מזל טוב 2X

יומולדת שמח לשיר
יומולדת שמח לרון. תמשיכי לגדל אותן בהרבה אהבה ונחת .

מיקי1212

New member
מזל טוב

המון המון מזל טוב נשמע שהחיים פשוט יפים :), מלאים כאלה ... או אולי קוראים לזה "רגילים" האנשים האחרים :) בכל אופן מותק המון המון מזל טוב מאחלת לכם מכל הטוב שרק ישנו המון אושר, בריאות ולמה לא גם עושר ? שתהיה שבת שלום מיקי מיקי

מזל טוב לשיר ולרון ../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif

לא יאומן שכל כך מהר חלפו ארבע שנים...אני עוד זוכרת איך עקבתי בעניין רב אחר ההריון שלהן כאן בפורום.מאחלת לכם עוד המוןןןןן שנים מאושרות ובריאות ביחד!!

אירית51

New member
אורית יקירה

ריגשת אותי מאד מאד שהעלת את התגובות מיום היוולדן של שיר ורון ,אני מודה לך ,מה קורה איתך? בידידות אירית

עָנת

New member
יום הולדת שמח לשיר ורון../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

וואוו,כבר 4 שנים עברו
שפע ברכות ואיחולים. שיהיה רק טוב.
אירית,זוכרת איך לפני הלידה קפצתי לפגוש אותך במחלקת יולדות... איזה התרגשות היתה

אירית51

New member
זוכרת וזוכרת!

את היית אופטימית והינה את כבר אמא לשתיים במשרה מלאה,אני זוכרת שנראת לי ילדונת קטנטונת ואמרתי לעצמי מה לה ולצרה הזו ,הכי חשוב שאת אחרי שיהיה לכם כל טוב אירית

mitle

New member
מעונינת שאירית51 תיצור קשר

שלום רב מעונינת שתיצרי איתי קשר בנושא הפונדקאות ל ygrin.walla.co.il.

אירית51

New member
היי יקירה

הפון שלי בבית 08-9202019 הפלא 050-8507578 את יכולה בהחלט להתקשר יום טוב אירית

איילת567

New member
מזל טוב לשיר ורון היום בנות 4../images/Emo65.gif

לאירית מונדני שיר ורון
אני מאחלת לכם מזל טוב
הרבה אושר בריאות ושימחה
גם אני מרגישה את ההרגשות של אירית ותמיד מתרגשת ביום הזה.
מאחלת גם לכל ההורים המיועדים להגשים את חלומם ושימשיכו להיות פונדקאיות מקסימות לעשות את זה.
ולמירב תודה רבה על הימים ששמעת אותי והיית אוזן קשבת.
אוהבת אותכם מאוד
מאיילת הפונדי שלאירית

אירית51

New member
תודה יקירה

את מלאך המלאכים יקירה שלי,בלעדי המעשה שעשית בטוח היינו שקועים בעצב תמידי,את הכנסת לנו אור וחדווה לביתנו ולעולם לא נשכח לך זאת,לכל אורך ההליך את זו שהיית יותר חזקה ממני למרות החוזקים שלי התגמדתי לידך,בסוף משכת עד החודש התשיעי והבאת לי ילדות בריאות מתוקות וחייכניות. אוהבים אותך איילת וחבל שלא אישרו אותך לעוד הורים מיועדים . אירית ומונדי

מזל טוב לשיר ורון../images/Emo65.gif

ליום הולדתן הארבע, לעוד הרבה שנים של חגיגות
זוכרת את היום המרגש שהן הגיחו לאוויר העולם, את הצהלה והשמחה פה בפורום. מאחלת לך אירית אמא יקרה רק נחת ואושר מהן והנה מקדישה לך שיר מיוחד אמא אירית, (תלחצי על הכחול המודגש ותורידי ושמעי את השיר, שיר מדהים שמרגש מאוד) שיר ששר אותו בן דוד שלי ליום הולדתה של אמא שלו שחגגה 40. אמא שלו היא אחות של אבא שלי ז"ל (אירית את כנראה לא מעודכנת אבל אבא שלי נפטר ב13 לינואר השנה בן 58 היה במותו, הכל היה פתאומי, חתטף דום לב ביום שבת אחד זה היה, אנחנו היינו מוכים תדהמה אני אחי ואחותי
, הגעתי לארץ לשבעה וללוויה
, ובקרוב חוזרת שוב לארץ, ב18 לאפריל אחי הקטן מתחתן והחלטנו אני אחותי ואחי שלא מבטלים את החתונה היא תערך כהלכה כמו שתוכננה, כי שמחה כזו אני בטוחה שההורים שלי שכל כך רצו לזכות אותה ולא זכו היו רוצים שנמשיך ונעשה אותה בחיינו, כי במותם ציוו לנו את החיים,
לזיכרם) שבת שלום

אירית51

New member
ריקי אבא מיכאל איננו אני לא מאמינה!

אני בשוק אמיתי ,אני זוכרת את השיחות שהיו לי איתו ,שברת את ליבי,מה ככה פתאום לא יאומן,מחזקת את ידייך ,טוב שאתם מקיימים את החתונה של אחיך דווקא לזכר הורייך ,ממש טרגדיה. לא הייתי בפורום כמעט שנה אני ממש מצטערת ושולחת לך ניחומים גם היום השיר מהמם ותודה על ששלחת לי אותו בידידות אירית

כן יתמות מלאה, אמא הייתה איפה

שהוא צפוייה, אבל אבא כל כך התרגש וחיכה לחתונה של אחי, ישב איתו יחד על הרשימת מוזמנים, זאת תהיה חתונה מאוד מיוחדת וגדולה(כך תוכנן, ולא עשינו שינויי בכלום, נהפוכו יש עוד אנשים מהמשפחה שלא היו בין המוזמנים ואחרי מה שקרה עם אבא צלצלו וביקשו להגיע) ללא ספק זו טרגדיה, אבא ואני ישבנו לכתוב דברים שנישא בחתונה יחד על אמא ז"ל, ועכשיו אחרי לכתו של אבא ז"ל אני שיכתבתי משהו מחדש, והפעם זה על אבא ואמא שלנו ז"ל
עדין לא סיימתי לכתוב כל שורה שם עולה לי בדם ודמעות, אני כותבת ונחנקת. כן שניהם צעירים נלקחו מאיתנו. אין שקט בחיים שלי, אין רגע מנוח, מי כמוך מכירה את הסיפור חיים שלי מקרוב. שמחה שאהבת את השיר, שבת שלום, ונשיקות לנסיכות.

אירית51

New member
הייחזקה חברה

אני יודעת ויודעתת מה חווית במהלך חייך,ראי את חצי הכוס המלאה ,את בחורה נפלאה ואני מאמינה בחוזקים שלך,התקלת אותי באבא שלך ז"ל זה נורא ששניהם הלכו בשנתון ה-50 שלהם,תוציאי את הכאב בכתיבה זה הליך תקין ובריא מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. בידידות אירית

אירית51

New member
תודה לכולן על הברכות

ומי יתן ויתגשמו כל חלומות של כל אחד ואחת מכן לעולם לא שוכחים את הפונדקאית ואת הליך הפונדקאות ,אך שוכחים מהר את הסבל שהיה כרוך בלהביא ילדים לעולם כאשר מקבלים חיבוק מידי התינוקות שלך ועוד עם האמרה :"אמא אנחנו אוהבות אותך עד השמים",תאמינו לי שוכחים,ופה ושם הן מזנקות עלי ומנשקות אותי בחום ואהבה מכף רגל ועד ראש אז הכל מתגמד.האמינו לי. שיהיה לכן בהצלחה ושוב הרבה תודות. אירית

מירבי*

New member
מזל טוב לשיר ורון../images/Emo65.gif

לא להאמין איך הזמן טס ואתן כבר בנות 4
מאחלת לכן יום הולדת שמח, בריאות ואושר

אירית51

New member
תודה לך מירב

אני זוכרת שהרמתי לגובה את ליבי שהיתה בת 4 חודשים ושאלתי אם גם לי זה יקרה ואכן קרה וקרה ,הזמן טס והיום ניתן יותר להנות מהן כי הן עצמאיות ומבינות עניין אירית

למעלה