שיר השירים

Open Your Heart

New member
שיר השירים

מלא זמן לא היה. קרדיט לברביגירל הפעם השיר - Cant Make You Love Me המילים לשיר פה :http://mp3music.gpg.co.il/lyrics2/text.aspx?id=7341 השורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה(פשוט הכי אוהבים)? אתם מתחברים לשיר? היית\ה משנה את השם? אם כן לאיזה שם? מה היית\ה משנה בביצוע? יש קטע שמפריע לכם/לא הכרחי בשיר? מה היית\ה מוסיפים לשיר? היית\ה רוצה לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לדעתך בריטני נשמעת טוב בשיר? קטע המחץ? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? דרגו את השיר מ-1 עד 10-

Open Your Heart

New member
עונה../images/Emo14.gif../images/Emo204.gif

השורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה(פשוט הכי אוהבים)? I'm just a girl with a crush on you אתם מתחברים לשיר?כן , מאוד. היית\ה משנה את השם? אם כן לאיזה שם?I'm just a girl with a crush on you מה היית\ה משנה בביצוע?כלום. יש קטע שמפריע לכם/לא הכרחי בשיר?
מה היית\ה מוסיפים לשיר?שום דבר
היית\ה רוצה לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?לא לדעתך בריטני נשמעת טוב בשיר?מדהים
קטע המחץ? Just the thought of being close to you It's incomparable Should be happy with the life I live And the things I do Seems like I have it all אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?ג'סיקה סימפסון אמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?שרית חדד
דרגו את השיר מ-1 עד 10-10

וואי דווקא שיר שאני מתה עליו../images/Emo99.gif

השורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה(פשוט הכי אוהבים)? i'm just a girl with a crush on you אתם מתחברים לשיר? כן היית\ה משנה את השם? אממ לא אם כן לאיזה שם? אולי ל crush on you מה היית\ה משנה בביצוע? כלום
יש קטע שמפריע לכם/לא הכרחי בשיר? לא
מה היית\ה מוסיפים לשיר? אמממ היית\ה רוצה לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? כן היה נחמד לשמוע את זה בגירסה איטית לדעתך בריטני נשמעת טוב בשיר? כן בערך קטע המחץ? אממ אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ג'סיקה סימפסון
אמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אממ.. אשלי סימפסון? דרגו את השיר מ-1 עד 10- 10

אוויייייי

שכחתי שכחתי שכחתי..... סליחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב אז בואו נקבע שהיום שבו אני אפרסם את הפינה יהיה יום ראשון! טוב? סליחה אני פשוט שוכחת! אז אני עונה: השורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה(פשוט הכי אוהבים)? כל הקטע הזה: Just the thought of being close to you It's incomparable Should be happy with the life I live And the things I do Seems like I have it all פשוט מדהים! אתם מתחברים לשיר? כן.... למרות שאני לא מפורסמת ואין לי "fancy cars" ואני ממש לא "might be sitting with the movie stars " היית\ה משנה את השם? לא........ (מגחכת)..... ממש לא מה היית\ה משנה בביצוע?כלום כלום כלום- שיר מושלם! יש קטע שמפריע לכם/לא הכרחי בשיר? לא! חד שמשמעית השיר הוא אחד השירים האהובים עליי! מה היית\ה מוסיפים לשיר?הם..... אולי עוד בית? היית\ה רוצה לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?לא הוא ממש יפה כמו שהוא לדעתך בריטני נשמעת טוב בשיר? מ-צ-ו-י-ן קטע המחץ? Just the thought of being close to you It's incomparable Should be happy with the life I live And the things I do Seems like I have it all אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לא יודעת... נראה לי בריטני מושלמת בשבילו....אולי ג'ניפר לופז? אולי אולי אולי.... ממש אולי..... אמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אוווווווווווווווווווווווו איזו רשימה...! אמינם, מייקל ג'קסון, שרית חדד וכו' וכו'.... דרגו את השיר מ-1 עד 10-

וואו, איזה שיר ../images/Emo99.gif

השורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה(פשוט הכי אוהבים)? Everybody say that I have it all אתם מתחברים לשיר? יאפ:) היית\ה משנה את השם? אם כן לאיזה שם? המממ.. לא.. מה היית\ה משנה בביצוע? בSeems to have it ALLLLLLLLLLL האחרון חסרה עוצמה.. אני הייתי אומרת לה לדפוק צעקה
יש קטע שמפריע לכם/לא הכרחי בשיר? Can't make you, make you love me baby It's my life, what can I do? Can't make you love me, alright I'm just a girl with a crush on you לא היה מזיק אם הוא לא היה שם מה היית מוסיפה לשיר? כלום כלום כלום.
היית\ה רוצה לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? זה היה יכול להיות מ-ד-ה-י-ם באקוסטי
לדעתך בריטני נשמעת טוב בשיר? יאפ. חוץ מהמשפט I'm just a girl with a crush on you. מעצבן תחתתת:| קטע מחץ? Just the thought of being close to you It's incomparable Should be happy with the life I live And the things I do Seems like I have it all אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? המממ.. אף אחד אמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? מאריה קארי, ג'נט ג'קסון.. לא חסרות. דרגו את השיר מ-1 עד 10- 10.

Shiri from the block

Active member
חולה על השיר הזה! השורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה(פשוט הכי אוהבים)? Can't make you love me I'm just a girl with a crush on you ../images/Emo3.gif אתם מתחברים לשיר? בערך.. היית\ה משנה את השם? אם כן לאיזה שם? לא. מה היית\ה משנה בביצוע? כלום. יש קטע שמפריע לכם/לא הכרחי בשיר? נופ. מה היית\ה מוסיפים לשיר? כלום. היית\ה רוצה לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? אולי טיפה רוקיסטי../images/Emo9.gif לדעתך בריטני נשמעת טוב בשיר? מאוד! קטע המחץ? לקראת הסוף כשהיא אומרת- should be haapy with the life I live and the things I do, seems like I have it alllllllll אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? - אמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? כל מי שהוא לא בריטני.. דרגו את השיר מ-1 עד 10- 10.

brit18

New member
עונה ../images/Emo13.gif

השורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה(פשוט הכי אוהבים)? But I can't make you love me Is it my life or the things I do? Can't make you love me I'm just a girl with a crush on you אתם מתחברים לשיר?כע היית\ה משנה את השם? אם כן לאיזה שם? ממ לא אולי הייתי מקצרת את השם קצת מה היית\ה משנה בביצוע? אקוסטיי אההע
יש קטע שמפריע לכם/לא הכרחי בשיר? ממ לא מה היית\ה מוסיפים לשיר? כלום היית\ה רוצה לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?אקוסטיי לדעתך בריטני נשמעת טוב בשיר? מצוייין קטע המחץ? Just the thought of being close to you It's incomparable Should be happy with the life I live And the things I do Seems like I have it all אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ממ קלי קלרקסון בעצם אף אחד.. אמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? כריסטונה דרגו את השיר מ-1 עד 10- 9
כמעט מושלם

למעלה