שיר השבוע!

RTur

New member
שיר השבוע!

גברת מזרחי השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

שלי פאר

New member
:)

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- כל השיררררררררר דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- חמוד חמוד חמוד על מה לדעתך השיר מדבר?- על גברת מזרחי רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כל הזמן אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- או-הא סיפור אישי שלך שקשור בשיר- או-הא

Or f

New member
גברתי

גברת מזרחי השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- גברת מזרחי את כל הזמן בוכה בקרוב יגיע החורף ועם הגשם מי ישמע?!??! דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- כל כבד לי לפעמים וזה במובן הטוב הוא נוגע בכולם.. על מה לדעתך השיר מדבר?- על אחת השכונות במהלך החיים של דודו טסה .. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אחרי זוזי (זה מתוחכם).. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- פסנתר..אולי טיפה יותר אבל אולי גם לא תלוי.. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין קליפ אבל עם היה זה היה אחד המגניבים.. רגש שהשיר מעורר בך- הזדהות סיפור אישי שלך שקשור בשיר- סתם מזכיר לי אנשים..

RTur

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "גברת מזרחי אולי תסעי קצת לטייל, החתול שלך יהיה אצלי, לי לא מפריע כשהוא מיילל" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מקסים על מה לדעתך השיר מדבר?- על מישהי מתבודדת רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשאני שומע את "בדיוק בזמן".. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

איי איי איי ../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif.

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "גברת מזרחי, את כל הזמן בוכה. בקרוב יגיע החורף, ועם הגשם - מי ישמע?" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מושלם!! על מה לדעתך השיר מדבר?- על גברת מזרחי. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד, תמיד, תמיד. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- כלוםםםםם במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין. רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

nuna19

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-"האור יורד,הצבעים מתחלפים,אחת לבד, זאת שעתם של הזאבים..." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-יפה. על מה לדעתך השיר מדבר?-אישה שלא נפתחת לאחרים... רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-אהבתי לשמוע אותו בפסיכומטרי... אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-לא חושבת שיש... רגש שהשיר מעורר בך-חמלה סיפור אישי שלך שקשור בשיר-אין

למעלה