שיר השבוע!

RTur

New member
שיר השבוע!

(סליחה על האיחור, לא הייתי בבית כל היום..) קחי אותי לטייל השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

שלי פאר

New member
אני

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- הפזמון דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- חמוד על מה לדעתך השיר מדבר?- עליי!? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- שאני שומעת את הדיסק אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא הוא בסדר במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- לא משהו מוגדר סיפור אישי שלך שקשור בשיר-זה ארוך...

Or f

New member
שיר...

קחי אותי לטייל השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- רחי אותי רחוק למדי אותי לצעוק כאילו אין מחר הבטיחי לי שכלום לא נגמר שאלוהים נשאר אף פעם לא פחדתי מהים היום כל גל הוא בלתי נסבל.. דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- עצוב... בלדה מינורית על מה לדעתך השיר מדבר?- על נקודת מבט של אדם חלש רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אחרי כי ככה זה אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- סולו אקוסטי משהו יפה.. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-*** רגש שהשיר מעורר בך- עצב סיפור אישי שלך שקשור בשיר-*-*-*-*- לא ממש

למעלה