שיר השבוע

שיר השבוע

הנה שירי השבוע שלי, מה היו שלכם? של ברי: inner staition ובין החדרים לא של ברי:רק תגידי לי-שבק ס'

Miss Murder

New member
השירים שלי

של ברי ורע-רוח חדשה
לא של ברי- בייסמנט ג'קס
-good luck,oh my gosh בק-lost cause,hell yes ביקיני-ללכת

אני:

של ברי- מפנה מקום (התאהבתי בו מחדש
) לא של ברי- Nightwish- Beauty Of The Beast(Long Lost Love)

שלי:)

של ברי- פורטיסחרוף, חלום כחול. לא של ברי- כל מיני אביתר בנאי ו-Oasis- Stop Crying your heart out.

mey17mey

New member
שלייי../images/Emo13.gif

של ברי-לב שלם לא של ברי- של מוש בן ארי-ואת

היפ היפ הוריי

של ברי
רחוק ממך כי הוא יפה ומזכיר לי את החורף ושמעתי אותו פולים לא של ברי
שניים סוכר אחד קפה- אהרן רזאל. שיר מצחיק וכיפי

אהרן רזאל../images/Emo6.gif

לרגע שכחתי שאת דתיה
יודעת לאיזה שיר נדבקתי חזק? "דרשתי קרבתך", סיני תור

מוצקלה25

New member
שיר השבוע

של ברי: העולם האמיתי לא של ברי: אקוהלונג של ג'טרו טול

אכיש

New member
לא היה ולא נברא כמו

הביצוע של ברי לשיר "כבר עברו השנים" של זהר ארגוב. נכון שזו היתה רק המנגינה של השיר וללא המילים אבל העיבוד היה מדהים. אגב, זה קרה בהופעה (הגדולה מכולם בקטגוריית הופעה משותפת) בפארק אוסטרליה במשגב, הופעה יחד עם אהוד (בהתחלה אהוד, אח"כ ברי ואח"כ ביחד. או שזה היה בסדר אחר? וואללה לא זוכר...)

אני גם רוצה כזאת הופעה../images/Emo10.gif

לא פייר. אנ בעד סיבוב נוסף של הופעות כאלו.

T S F1

New member
ככה זה אחים גדולים

אני עדיים מנסה להבין באיזה הופעות אחי היה [הלוואי שזה היה בסיבוב של נגיעות! הלוואי!]

Drorrrrrr

New member
המ

של ברי: לא יודע, לא שמעתי כל כך השבוע. לא של ברי: תרנגול כפרות- יוסי בנאי ומיכה שטרית, אחלה שיר.

Elfangor

New member
יאר!

היו לי כמה שירים השבוע, בלע, מה אלה ההחלטות הקשות האלה שאתם מחייבים אותנו לעשות? אני מורד! של ברי: קטע מהופעה של אגם ענקית להנה בא השקט, האמת שזה בווידאו ומשעשע לראות את ברי מנסה לקפוץ קצת כשרמי משתגע לגמרי ^_^ לא משנה, קטע עם המון אנרגיות P: יאר, חוץ מזה השושר של הגן עם דן תורן והאיש שבקיר למה שלושה שירים? כי אני מורד. לא של ברי: shine on you crazy diamond another brick in the wall דווקא בגירסא של קורן, נחמדה מאוד :) בואי דינה P: יאר, איך אני מעלה לפה את חימושניגיגי שלי? P:

למעלה