שיר השבוע

שיר השבוע

מה היה שיר השבוע שלכם? שלי: של ברי-תחנה סופית לא של ברי: רמי פורטיס-למדי אותי הלילה

chen2390

New member
אוקיי...

של ברי-הדמעות של לילי לא של ברי-אביב גפן- מיליארדים טועים

T S F1

New member
~פיהוק~

בהצלחה לנבחנים במת'. השירים שלי - ברי - ג'נג'יות מהסופסיבוב [קאבר מעולה!] לא ברי - יובל שפריר - tender נראה לי שאני אחזור לישון עכשיו. יומטוב.

Bari west

New member
השירים שלי../images/Emo192.gif

של ברי-הדמעות של לילי לא של ברי- Brainstorm-thunder without rain Korn-coming undone Pearl jam-world wide sucide(שיר כל כך טוב!!!) מדונה
-like a virgin גוגול בורדלו-אנדסטראקטבל ואחרון- Snow patrol-you`re all I have

מוצקלה25

New member
יוןויוןויוןויוןוי

של ברי-בשבילך ורוח חדשה לא של ברי- כל האלבום סנו גוס של להקהת קאמל

../images/Emo205.gifשלי:

של ברי- עיר של קיץ בהופעה חיה. לא של ברי- Revontulet- Sonata Arctica
(ותודה לניר שלימד אותי מי הם
)

mey17mey

New member
../images/Emo13.gifשלי

של ברי-לחץ והלא של ברי זה אביתר בנאי-תיאטרון רוסי. אה כה ואני חדשה כאן

Elfangor

New member
ברוכה הבאה :)

את תמיד מוזמנת וכו וכו', ספרי קצת על עצמך... ואיזה שירים\ מוזיקה בכלל את אוהבת :)

mey17mey

New member
מממ אוקי

אז ממש בקצרה כי זה התפרצות לשרשור וזה לא ממש קשור=] אני מיטל אתם יכולים ליקרוא לי מיי
אממ 17,מראשון=] אני שומעת המון ישראלי אהוד בנאי,אביתר בנאי,משינה,איפה הילד,ירמי קפלן...וכו=]

Elfangor

New member
יאר!

שיר של ברי- גוסטס מההופעה האקוסטית, גרררר איזה שיר כייפי P: של פורטיסחרוף- אגם ענקית+הנה בא השקט מהופעה, חרא של סאונד אבל כל כך הרבה אנרגיות בין השיר השקט וחמוד הזה להתחלה של הצעקות הכל כך פורטיסחרופיות האלה :) לא של ברי- יוסי אלפנט נחרש אצלי במערכת XD ונגיד שהשיר הכי כיפי זה נופל מדמם :) אמממפ, אז ערב משובח לכולכם וחג שמח לכל עם ישראל =]

ולדמן

New member
פארול P: -

של ברי-אמונה עיוורת. לא של ברי- קורין אלאל-חיה בתוך קופסא,יוצאת אל החיים,זן נדיר,כמה זה שוקל,מעיין. the velvet underground-I`m waiting for the man,heroin רפי פרסקי-בזמן האחרון,כמה פעמים.

למעלה