שיר השבוע;

שיר השבוע;

מה היה שיר השבוע שלכם? שלי: של ברי-כמעיין המתגבר לא של ברי-נושאי המגבעת-הבא בתור הוא סוס

1Reebok

New member
Well

של ברי - נכס צאן ברזל
לא של ברי - הלא נודע, של הסנדרסון

Bari west

New member
הממ שלי

של ברי-אם הייתי
חולה על השיר הזה פורטיסחרוף-אין קשר,אני כל הזמן מזמזמת את הצליל של הבס לא של ברי- קוסקים-רקדתי במיטה,אני ואורי ג'נגו-שבוע נשאר דנה ברגר-אשמה קנייה ווסט-addiction,touch the sky

T S F1

New member
חחחחחחח

גל, לא ידעת שזה כינוי ההתנחלות שלי? [או במילים אחרות - הכינוי של חן] אבל תמשיך ככה, אולי בסוף רק אני אקרא לו גילי P:

Crazy Diamond85

New member
היית מתה!!!!

גילי גילי גילי גילי גילי גילי גילי גילי גילי גילי גילי גילי גילי ....

numerw

New member
22

של ברי -נגיעות :) לא של ברי: מאיר אריאל-לילה שקט עבר על כוחותינו בסואץ (שיר חזק מלא בזכרונות) Radiohead - Karma Police Pantara - Cemetary Gates Rolling Stones - Time Is On My Side ואגב טווידלדי Scotty dosen't know הוא של Lustra , באמת אחלה שיר:)

numerw

New member
../images/Emo217.gif

הוא באמת נכתב במיוחד בשביל יורוטריפ, הכי מצחיק לראות את מאט דימון מופיע בסרט עם הלהקה

numerw

New member
מממ..

לא יודע בקשר לשמן אבל הוא גידל מלא שרירים ותכלס זה מראה מוזר ומגניב בשבילו... חחח כשראינו אני וחברים שלי את הסרט בפעם הראשונה חשבנו שזה הוא אבל בגלל שהוא היה מוזר לא היינו סגורים על זה 100 אחוז.אז פשוט בדקנו בכתוביות בסוף וזה באמת הוא

Elfangor

New member
יאר...

של ברי- כמה יוסי P: פורטיסחרוף- להתעורר, הסולו במצע לא יוצא לי מהראש פורטיס- תלוי על הצלב, בעיקר בגלל ההתחלה שלו, גם בגלל שהשתמשתי בשיר להרצאה :) לא של ברי- אינפקציה- שליייייייייייייייי לד זפלין- Black Dog אוה, וI put the finger on you! של AC\DC.

ולדמן

New member
שלי:

של ברי:מועדון החולמים[על צדק]. לא של ברי:פוליאנה פרנק-חלמתי:תבל מכוסה אפר.

למעלה