שיר השבוע

QueIronia

New member
שיר השבוע

שיר(י) השבוע של ג'ניפר:
שיר(י) השבוע לא של ג'ניפר:
דיסק השבוע:

QueIronia

New member
שלי../images/Emo26.gif

אין שירי השבוע של ג'ניפר. אולי Carino.
לא של ג'ניפר Makin It Last All Nigh (What I Do) - Mariah Carey feat. JD Un Emozione Per Sempre - Eros Ramazzotti
שירי מימון

QueIronia

New member
קראתי מה כתבתם ונזכרתי-

חרשתי המון בתחילת השבוע על רמיקס מעולה של BOY!!!

Lopezit

New member
לא אהבתי...

אין על הגרסה המקורית איך אני מחכה כבר לשמוע את זה בהופעההההה קודם אני אשיג מישו שיש לו אורנג'

QueIronia

New member
ד"א, החלטתי ללכת בסוף להופעה

אני רוצה ללכת ביום ראשון (יום שני אני לומד מתשע עד שמונה, אז זה בעייתי...). הולכים להיות לי שבועיים מטורפים. כמו שאמרתי, זה נופל לי על התקופה הכי מסריחה בסימסטר, אבל לא בא לי להפסיד את ההופעה. ד"א, החלטתי שאני הולך בעיקר בגלל השיר הזה. אני בטוח שהשיר הכי טוב שלה, וזה כשאני מכיר בערך 4!

Lopezit

New member
אהה יופי../images/Emo13.gif

נוכל אולי להיפגש... אין שם מקומות ישיבה, זה בעמידה ככה שמי שמגיע ראשון עומד יותר קרוב
ואני מכירה את כל השירים שלה ואני יכולה להגיד לך שזה בהחלט השיר הכי טוב שלה ואולי השיר הכי טוב שייצא בשנה האחרונה

QueIronia

New member
תראי, אני מסיים באוניברסיטה

ביום ראשון בשלוש, ואז אני נשאר שם בספריה ואז אני הולך. אני מתכוון להגיע למקום די הרבה לפני הפתיחה כדי להיות כמה שיותר קדימה
את מוזמנת לבוא להתנחל יחד איתי בכניסה (כי אם כבר הולכים, אז שיהיה כמה שיותר קרוב...)

Lopezit

New member
אני מסיימת ב4../images/Emo7.gif

ואני מתכוונת לבוא כמה שיותר מהר

QueIronia

New member
גם נעמה באה?

מעניין באיזה שעה יפתחו את המקום ומי יהיו מופע החימום (הלוואי שירי!!!)

Lopezit

New member
נראה לי שכן...

ושנייה אחרי שהתנתקת באתי!! אז ככה... אם אתה רוצה שניפגש אני אבוא ביום ראשון ואני עדיין לא יודעת איך אני משיגה מחר אני מריצה טלפונים לכל האנשים שאני מכירה ומנסה להשיג חחח

QueIronia

New member
הבנתי שיש לכם חופש מהלימודים

בשלישי, בגלל זה שאלתי אם את הולכת ביום ראשון או שני... בכל מקרה - מבחינתי תבואי בכיף בראשון נפגש כשנחכה שיפתחו את השערים
ועכשיו ירד לי האסימון ששלישי גם אני בחופש - בחירות

חדש123

New member
שלי

של ג'ניפר *all i have *No Me Ames לא של ג'ניפר: *שירי מימון-לאן שלא תלכי (שיר ע-נ-ק!!!!) *i don't care

oren456

New member
שלי

ג'ניפר: אם הקלים של CM כלול אז רק הוא. לא של ג'ניפר: יש מלאאאאא, אבל השירים שאני שמעתי אותם הכי הרבה הם: יעקב שווקי- ירושלים טאטו- FRIEND OR FOE בינוסה- CHECK UP ON IT ריקי מרטין- DRUPT IT ON ME קלי לקארקסון- BOY

למעלה