שיר השבוע

בטלקאפ

New member
שיר השבוע

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? מהו דיסק השבוע שלכם? מהו קליפ השבוע שלכם? מהו ציטוט השבוע שלכם? מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

DamageChargo

New member
me

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?seasons in the sun מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? travis-sing symphony x-the relic iron maiden-the trooper incubus-redefine dimmu borgir children of bodom-needled 24/7 bullet for valentain-four words alkaline trio-stupid kid מהו דיסק השבוע שלכם?אין מהו קליפ השבוע שלכם?bullet for valentain-four words מהו ציטוט השבוע שלכם?אין מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] היום, הסילבסטר(נקווה לטוב) אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

m i c k e y 15

New member
הנה אני פה../images/Emo41.gif

מהו שיר השבוע של סאם שלכם
אממ..hell song מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם
אמ..relient k-high of 75 green day-welcome to peredise good charlotte-murder jesse mcCartney-dont you yellowcard-everywhere mcfly-not alone מהו דיסק השבוע שלכם
אממ..אין מהו קליפ השבוע שלכם
סימפל פלאן- shut up ציטוט השבוע שלכם
אין מה עשה לכם את השבוע
אממ..השנה החדשה שעוד מעט תבוא
תמונה
זאת אני

KillER SmiLEY

New member
אני../images/Emo3.gif

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? אההה angels with dirty faces
מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? My Chemical Romance - The Gost Of You מהו דיסק השבוע שלכם? איןמהו קליפ השבוע שלכם? אין.. מהו ציטוט השבוע שלכם? "עמודד עמודיי עמודי חמודיי" XD מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אההה כלום..:-\ אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

../images/Emo122.gif../images/Emo163.gif../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? still waiting כי נתן שר אותו במפגש^^
מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? הציורים של יובל- בית הבובות. מהו דיסק השבוע שלכם?The Silent Force של Within Temptation כי יש לי אותו מקורי מהשבוע^^ מהו קליפ השבוע שלכם? אין. מהו ציטוט השבוע שלכם? "יא'קשת שמיטה!!" [דודי מנסה לאמור "קשת קליטה"] או: "לאלאלא! בואו כולנו נצטלם בגובה של מיטעל" *כולם מתכופפים* זה היה ממש מעליב טמר
מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] וואי!! היה כ"כ הרבה!!! טרמפ בB.M.W סדרה 7 שנה 2006! הופעה של בית הבובות [והסולן אמר שהוא סוגד לי!!!] עגיל בגבה! לפגוש את דודי ונתן! הקמאל קומדי קלאב! לפגוש את עופר שכטר! היה עוד פולללל...^^ וגם ישנתי בחדר של אביחי
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם אמ. אמ. אמ. אין

tomact

New member
אני עונה!

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? the Hell Song מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? Under pressure - my chemical romance and the used (david bowie and queen cover) מהו דיסק השבוע שלכם? The mark, tom and travis show - blink 182 מהו קליפ השבוע שלכם? the hell song מהו ציטוט השבוע שלכם? i, wanna fick a dog in the ass! [blink 182 - fuck a dog] מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] - סוף החופש
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם. אוקיי... [אני הכנתי את התמונה]

tomact

New member
תודה.

גם אתם שונאים את רוני? כמה נעים לשמוע זאת... אני הקמתי אגודה לשונאי רוני! אם אתם רוצים לדעת עוד, שלחו לי מסרף אני לא רוצה לנצל"ש...

בטלקאפ

New member
מי

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?pieces מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם?Ryan Cabrera- Shine On מהו דיסק השבוע שלכם?אין מהו קליפ השבוע שלכם?:X מהו ציטוט השבוע שלכם?"אם רק יכולתי לסמן לי את שביל הבריחה" חעחע מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] בן
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

בנטליקע

New member
:p

מהו שיר השבוע של סאם שלכם? X אין.. מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? catch 22- walking away מהו דיסק השבוע שלכם? the used- in love and death מהו קליפ השבוע שלכם? אין מהו ציטוט השבוע שלכם? "dont know, dont care" מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] שפגשתי מלא אנשים בחופש, ושאר חוויות =) אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם חהחה אני אריק XD

חעי

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? motivation מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? Drops of Jupiter- Train מהו דיסק השבוע שלכם? צרוב מהו קליפ השבוע שלכם? נאדה מהו ציטוט השבוע שלכם? It's just hard to think I'll never get the chance To say you're mine. מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] וואו פשוט כל החופש הזה עשה לי אבל נראלי את השבוע הזה הספציפית עשה לי הביקור בירושלים היום היה גדול אני מציעה לכם לעשות את זה מידי פעם חחח :p אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

UnUsUaLgIrL

New member
חהח, וואי איזה מגניב זה...

לראשונה שהסתכלתי על זה ..לא הבנתי איך זה צולם. XP

חחח כי יש מראה בתקרה של המעלית

זה אדיר פשוט חח אני עם הירוק ביידהווי :p

למעלה