שיר השבוע

UnUsUaLgIrL

New member
לאטס גיו איט א טראי.

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? hell song מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? what happened to you - offspring מהו דיסק השבוע שלכם? smash - offspring מהו קליפ השבוע שלכם? אינכזה. מהו ציטוט השבוע שלכם? ככל שסובלים יותר, ככל שמראים שאכפת יותר?! מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] מישהו מיוחד. :)

Road death

New member
למרות שאני חדש אני אדחף וכאלה.. ;[

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?- somesay מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם?- missing -evanescence מהו דיסק השבוע שלכם?- מוניקע- יחסים פתוחים מהו קליפ השבוע שלכם?- איזה אחד של קאלי קלארקסון! חעחע היא כ"כ טיפשה ומצחיקה אותי כל פעם מחדש. חיח.. היא כ"כ וואנבי... P= מהו ציטוט השבוע שלכם?- גמני אוהב תפוז. מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך]- שחשבתי שידידה שלי מנסה להתרחק ממני אבל אז שהיא חזרה לחו"ל ובאתי לבקר אותה אז היא קפצה עלי בחיבוקים
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם- הסבר- ידידה שלי צילמה לי את זה, וזה אמיתי.. היא גרה מול הים ו..רר...כל איזה יומיים יש לה שקיעה כ"כ יפה של שירופת בשמיים או כל מני דברים מדהימים אחרים... =P יומטוב אנשים.

Road death

New member
נמ.. האמת שיש עוד מלא מלאלא יפים..

אבל בגלל שהאינטרנט הדפוק שלי לא נותן לי לשלוח פה תמונות, אז...סורי.. ;[ אולי תוסיף אותי אז אני אראה לך כמה... [email protected] |מסן|

may90

New member
ארג.

[נרדמתי ב9 וחצי עד עכשיו :( מה אני אעשה?!] מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? the hell song מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? franz ferdinand-take me out The strokes- joicebox blink-dammit blindside-silence blindside-pitiful blindside-swallow מהו דיסק השבוע שלכם? theall american rejectsנראה לי קוראים לו מוב אלון. מהו קליפ השבוע שלכם? אמממ נשראה לי קוראים לו אפליי סאמ פרשור Oם המוזר הזה אתם יודעים Oo מהו ציטוט השבוע שלכם? "אז את הולכת היום למועדון?" "אני לא יודעת. אני מקווה גם כי אכלתי היום תפוז." משפט שגרם לי לצחוק שעות. XD מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] עשה- עזריאלי. ההפך-ביתספר מזורגג. ועוד עשה- שהחלטתי להבריז אתמול פעם ראשונה כי הייתי הרוסה אז הלכתי הביתה ובסוף התברר שהיה חלון כי המורה לא באה אז לא הרסתי את רצף האי-הברזותשלי ^_^ [תמצאו עוד ילדה שמכיתה א' אף פעם לא הבריזה] אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם--- מגדל צ'יפס.

may90

New member
עידכון- הברזתי ../images/Emo10.gif

היום. *משפילה ראש*

למעלה